Άντζυ: “Η Κ. μου είπε ότι όσον καιρό ήμασταν μαζί, της την έπεφτε και μάλιστα είχαν φιληθεί…”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Άντζυ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

Πριν από λίγους μήνες βρήκα δουλειά σε ένα γραφείο κι εκεί γνώρισα μια κοπέλα, την Κ., με την οποία κολλήσαμε αμέσως και γίναμε φίλες. Μετά από λίγο καιρό η Κ. μου γνώρισε ένα φίλο της, τον Ν., ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο κτίριο με εμάς.

Ο Ν. μου άρεσε πολύ κι από ότι φάνηκε κι εγώ σε εκείνον. Κι έτσι αρχίσαμε να βγαίνουμε. Πότε οι δυο μας και πότε τετράδα, με το αγόρι της Κ., η οποία είχε μακροχρόνια σοβαρή σχέση με ένα παιδί εκτός δουλειάς.

Με τον Ν. περνούσαμε τέλεια, αλλά όταν αποφάσισα να ολοκληρώσω τη σχέση μου μαζί του όσον αφορά στο ερωτικό κομμάτι, η στάση της Κ. άλλαξε εντελώς. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο Νίκος είχε απωθημένα με μια παλιά του σχέση, την οποία και δεν είχε ξεπεράσει ακόμα κι ότι της είχε πει ότι δεν με έβλεπε σοβαρά κι απλά ήθελε να περάσει την ώρα του μαζί μου.

Εγώ δεν την πίστεψα κι έτσι προχώρησα μαζί του αλλά τότε ήρθε άλλη αποκάλυψη. Η Κ. μου είπε ότι όσον καιρό ήμασταν μαζί, της την έπεφτε και μάλιστα είχαν φιληθεί κιόλας κάποιες φορές. Εκείνη δήλωνε ότι δεν την ενδιέφερε ο Ν. κι ότι μου το είπε επειδή με θεωρούσε φίλη της και ήθελε να με προστατέψει.

Τότε άρχισα να γίνομαι καχύποπτη κι άρχισα να παρατηρώ καλύτερα το τι συνέβαινε γύρω μου. Διαπίστωσα λοιπόν ότι όσες φορές βγαίναμε με την Κ. και το αγόρι της, ο Ν. ήταν κακόκεφος και δικαιολογούσε την κατάσταση λέγοντας ότι είναι κουρασμένος.

Τις φορές που ήμασταν όμως οι δυο μας ήταν εντελώς διαφορετικός. Είχε πάντα όρεξη και περνούσαμε υπέροχα. Και γενικά είδα κάποια βλέμματα περίεργα κι έτσι άρχισα να υποπτεύομαι ότι όντως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αποφάσισα να μιλήσω λοιπόν στον Ν. για τις υποψίες μου, χωρίς όμως να μπορώ να αναφέρω τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που μου είχε εκμυστηρευτεί η Κ., η οποία με όρκισε να μην του πω τίποτα γιατί ήθελε, λέει, να κρατήσει τη «φιλική» σχέση που (και καλά) είχαν.

Εκείνος φυσικά τα αρνήθηκε όλα, με αποκάλεσε παράλογη και το θέμα έληξε εκεί. Εγώ απομακρύνθηκα από εκείνον κι αυτός δεν έκανε καμιά προσπάθεια για να με φέρει πίσω, ούτε παραδέχτηκε κάτι.

Λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος αναγκάστηκα να λείψω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη δουλειά. Σε αυτό το διάστημα δεν έκανε καμιά προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί μου και να μάθει πως είμαι, ενώ η «φίλη» μου συνέχισε να με ενημερώνει για το συνεχές πέσιμο που της έκανε, υποστηρίζοντας όμως ότι εκείνη προσπαθούσε να σώσει τη φιλία τους…

Παράλληλα μου πέταξε τη βόμβα ότι σκεφτόταν να χωρίσει, γιατί είχε, λέει, προβλήματα με τη σχέση της (τα οποία δεν μου είχε αναφέρει ποτέ) και τέλος μου είπε ότι ο Ν. της είπε ότι μαζί μου περνούσε καλά, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να τη σκέφτεται.

Εγώ από αυτήν την ιστορία κατάλαβα ότι εκείνη τον ενθάρρυνε όλον αυτόν τον καιρό. Κι εκείνος βέβαια όντως με δούλευε.

Το πρόβλημά μου είναι ότι τον σκέφτομαι συνέχεια και είμαι ερωτευμένη μαζί του. Νιώθω εντελώς ηλίθια και προδομένη, ενώ εξοργίζομαι όταν τους βλέπω να είναι καλά στη δουλειά και περισσότερο όταν ξέρω τι γίνεται εκτός δουλειάς. Έχω όμως την υποψία ότι η Κ. έχει παίξει βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μου. Και νομίζω ότι έχει βάλει λόγια και στους δυο μας κι ότι μπορεί να έχει διαστρεβλώσει καταστάσεις.

Με την Κ. έχω αρχίσει να απομακρύνομαι διακριτικά, καθώς σκέφτηκα ότι θα ήταν άσκοπο να τσακωθώ μαζί της, αφού τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και το μόνο που θα κατάφερνα είναι να προσθέσω ένα ακόμη πρόβλημα στη δουλειά.

Ποια η γνώμη σας; Ξέρω ότι πρέπει να απομακρυνθώ κι από εκείνον και να τον ξεχάσω, όμως τώρα που επέστρεψα στη δουλειά παρατήρησα κάποια βλέμματα και κάποιες απόπειρες από μέρος του Ν. να με πλησιάσει.

Ξέρω επίσης (με βάση πάντα τα λεγόμενα της «φίλης» μου) ότι όταν το ανέφερε ότι θέλει να χωρίσει, αυτός της είπε να μην το κάνει γιατί θα το μετανιώσει κι έχω μπερδευτεί. Είναι ερωτευμένος μαζί της; Του έχει μείνει απλά απωθημένο με εκείνη επειδή είναι δεσμευμένη; Ξέρω ότι του έχει σταθεί σε προβλήματά του κατά καιρούς αλλά δεν νομίζω ότι είναι κολλημένος μαζί της.

Σκέφτηκα να του ζητήσω να μιλήσουμε για να διαπιστώσω αν εκείνη έχει περιπλέξει τα πράγματα κι έχει κινήσει τα νήματα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βγει κάτι. Πιστεύετε ότι μπορώ να τον κάνω δικό μου;

Άντζυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. η συμβουλη μου ειναι να απομακρυνθεις και απο τους 2 οσο πιο γρηγορα γινεται! επειδη ομως δουλευετε ολοι μαζι κρατα τις σχεσεις σας σε τελειως επαγγελματικο επιπεδο. Τι κερδιζεις με το να ψαχνεις το πως και τι εγινε? εσυ χαλιεσαι και κανενας αλλος… Αυτοι μια χαρα κανουν την ζωουλα τους (μαζι ή οχι δεν εχει και πολυ σημασια) και εσυ καθεσε και ασχολεισαι… Κοιτα να βγεις εξω, να κανεις νεες παρεες, να ερωτευτεις και συντομα θα τα θυμασαι ολα αυτα και θα γελας..

  2. Όχι,μην του μιλήσεις.Ό,τι και να χει πει η άλλη,αν εκείνος δεν ήθελε δεν θα σε άφηνε.Πριν καν γίνει κάτι μεταξύ σας αυτός ήθελε άλλη,ασ’τον λοιπόν…

  3. Αντζυ κόψε μαχαίρι που λένε το οτιδήποτε με την ύπουλη Κ. Φυσικά επειδή θα σε ρωτήσει γιατί απομακρύνθηκες και δεν της μιλάς θα της απαντήσεις όλο γλύκα οτι εχεις πολλές έγνοιες τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα θα αρχίσεις να τσιτώνεις λίγο τον Ν. Αρχισε να τον παίζεις λίγο για να ξανανάψει το ενδιαφέρον του και να τον φέρεις στο πεδίο σου. Μετά σιγά σιγά του απομυθοποιείς την Κ. Αυτός δεν σε ξαναπήρε τότε που έλειψες απο τη δουλειά γιατι η Κ του είπε διάφορα. Είναι πολύ κακιά και αρνητική αυτή η κοπέλα. Σου εύχομαι να γυρίσει σε εσένα αυτός και η άλλη να σκάσει.

  4. Αρχικά, συγχαρητήρια για την πολιτισμένη στάση που κράτησες. Αλλες στην θέση σου θα τα είχαν κάνει γυαλιά καρφια…Μπερδεμένη όλη η κατάσταση που περιγράφεις. Δεν πιστεύω πως ούτε η Κ. ούτε ο Ν. έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν, ούτε από σένα, ούτε ο ένας από τον άλλο, για να μην σου πω από την ζωή τους και το σύμπαν, γενικότερα. Η φωνή της λογικής λέει να μην ασχοληθείς άλλο. Η φωνή του συναισθήματος, ότι εαν ο Ν. είναι στα αλήθεια ερωτευμένος μαζί σου, κι εσύ μαζί του, οι ανοησίες της Κ. είναι πραγματικά μικρός λόγος να σας το χαλάσουν. Αν θες να ακούσεις την δεύτερη, εγώ στην θέση σου θα τον έπιανα, και θα του έλεγα “κοίτα, ότι έγινε, έγινε και δεν με ενδιαφέρει να μάθω το πώς και τι. Θέλεις να είσαι μαζί μου, κάνοντας μια νέα αρχή και αφήνοντας πίσω τα παλιά; ναι η όχι;”. Όσο για την Κ. κράτα την σχέση σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι προφανές πως μόνο να ανακατεύει τον κόσμο ξέρει…

  5. η Κ είναι ηλίθια και κακώς έπαιξες το παιχνίδι της γιατι τα περισσότερα απο όσα σου είπε είναι ψέμματα. Απομάκρυνέ την αλλά σε καμία περίπτωση μη δέιξεις έχθρα, να είσαι ευγενική μαζί της και μη της ξαναπείς τίποτα. Στους δυο τρίτος δεν χωρεί, κόψε τις εξόδους μαζί της, αφοσιώσου στη σχέση σου και αν σου ξαναπεί κάτι ξεκαθάρισέ της οτι η σχέση σου με τον Ν δεν την αφορά και καλά θα κάνει να μην ανακατεύεται.

  6. Αντζυ οταν ενας αντρας σε θελει κανει τα παντα για να σε εχει κ σε καμια περιπτωση δεν φερεται ετσι.προφανως αυτος ο ανθρωπος ηθελε να περασει καλα για οσο διαρκεσει κ οταν αυτο τελειωσε δεν εκατσε να σκασει κιολας κ λογικα δεν θες εναν τετοιον αντρα διπλα σου.η γνωμη μου ειναι να κρατησεις επαγγελματικη σχεση κ με τους δυο κ να δειχνεις οσο πιο καλα γινεται.να δειχνεις οτι εισαι καλα κ να τους παιζεις.κ προς θεου μην του μιλησεις γιατι αυτο θα του δωσει την ικανοποιηση οτι τον σκεφτεσαι ακομα.κ ολα ειναι θεμα χρονου μεχρι τον επομενο.

  7. Αντζυ οταν ενας αντρας σε θελει κανει τα παντα για να σε εχει κ σε καμια περιπτωση δεν φερεται ετσι.προφανως αυτος ο ανθρωπος ηθελε να περασει καλα για οσο διαρκεσει κ οταν αυτο τελειωσε δεν εκατσε να σκασει κιολας κ λογικα δεν θες εναν τετοιον αντρα διπλα σου.η γνωμη μου ειναι να κρατησεις επαγγελματικη σχεση κ με τους δυο κ να δειχνεις οσο πιο καλα γινεται.να δειχνεις οτι εισαι καλα κ να τους παιζεις.κ προς θεου μην του μιλησεις γιατι αυτο θα του δωσει την ικανοποιηση οτι τον σκεφτεσαι ακομα.κ ολα ειναι θεμα χρονου μεχρι τον επομενο.

  8. Γιατί ρε γαμώτο να μην ξεκολλάτε από συμπεριφορές γυμνασίου? Ούτε καν λυκείου..Τα πράγματα είναι πολύ απλά κ εσείς το συζητάτε κ ψάχνετε για τη ”Νέμεσις”..Στον έφαγε η ”κολλητή” σου που θα την είχες κ σαν θεά τότε,ΔΕΞΟΥ ΤΟ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ

  9. Απομακρύνσου από την Κ. Ενδεχομένως να έχει πει διάφορα ψέματα για σένα στον Ν και να δημιουργήθηκε όλο αυτό και εσύ να μην το ξέρεις. Υπάρχουν πολλές τέτοιες “φίλες” που προσπαθούν να σε “προστατέψουν”. Από την άλλη προσπάθησε να πλησιάσεις πάλι με τρόπο τον Ν. , αν ενδιαφερθεί για σένα καλώς, αλλιώς προχώρα την ζωή σου….

  10. egw sthn 8esh sou 8a sunexiza na kanw parea me thn K. gt einai kalutero na exeis tous ”ex8rous” apo konta kai 8a milousa k ston N.gt den mporeis na 3ereis an ka8ise na eipe kati paromoio me auta pou s eipe gia ton N se auton gia esena…an ekane kt tetoio logiko den einai na apomakrun8hke autos kai na mhn prospa8hse opws ekanes k esu otan s eipe h K auta?????epishs skeuthkes oti isws na tou kollouse auth gi auto otan vgainate mazi ths na enoiw8e avola??egw 8a s prwteina na ton rwthseis eu8ews gt oti k na apodeixtei 8a vgeis kerdismenh..an elege dikio h K. tote 8a ton 3eperaseis pio eukola gt 8a 3ereis ti m@@@@s htan enw twra den 3ereis an einai etsi ta pragmata kai an apodeixtei oti san douleue h K. 8a eisai mazi me ton agaphmeno s…elpizw na ginei to deutero 😉

  11. Κατ’ αρχήν ευχαριστώ όλους σας που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε με το θέμα μου. Θεωρώ ότι ο καθένας σας με το σχόλιό του με βοήθησε πολύ. Η κατάσταση είναι όντως μπερδεμένη, και πλέον το Ν. μπορεί να τον “διεκδικώ” ίσως μόνο από εγωισμό αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το τι έγινε τελικά, έστω για να πάω απλά παρακάτω, αν όχι να είμαστε πάλι μαζί..Δυστυχώς η αναγκαστική καθημερινή μου συνύπαρξη και με τους 2 μου προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα & δε μπορώ να το αφήσω όλο αυτό έτσι..Ελπίζω τα πράγματα να πάρουν το δρόμο που πρέπει. Και πάλι σας ευχαριστώ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More