Πέγκυ: “Τώρα έχασα και το αγόρι μου και την καλύτερή μου φίλη. Δεν ξέρω τι να κάνω…”

Είμαι η Πέγκυ που σας είχε γράψει την ιστορία της… [Δες την ιστορία της Πέγκυς εδώ]

Για όσες φίλες δεν ξέρουν, είμαι 16 έτων και το αγόρι μου 22. Τον τελευταίο καιρό ήμασταν πολύ καλά αλλά εντελώς ξαφνικά έγινε ψυχρός, προσβλητικός, έβγαινε με άλλες κοπέλες.

Πριν κάποιες μέρες έψαχνε δικαιολογίες για να μη βρεθούμε. Δεν μπορέσα να περιμένω άλλο και του είπα πως θα είμαι στην πλατεία στις 20:00 γιατί πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά, αφού φυσικά του είπα πως αν θέλει έρχεται.

Άρχισε να μου φωνάζει και να λέει διάφορα πως εγώ του κάνω ψυχολογικό πόλεμο και άλλα τέτοια. Δεν άντεξα άλλο να με προσβάλει και να με πληγώνει και του είπα πως τελείωσαμε και ότι δεν με κατάλαβε πότε του.

Δεν έστειλα κανένα μήνυμα, ούτε με έψαξε. Γιατί μου φέρθηκε έτσι; Του φερόμουν πολύ ωραία και σχεδόν πάντα όταν με προσέβαλε έκανα πως δεν ακούω. Τουλάχιστον ας έκανε πως παλεύει για να μη με χάσει. Κι εγώ τον θέλω ακόμα…

Έχασα την κολλητή μου για να κάνω σχέση μαζί του… Η κολλητή μου τον ήθελε εδώ και δύο χρόνια. Μου είχε πει πως απλά της αρέσει και μόλις έκανα σχέση μαζί του μου είπε πως είναι ερωτευμένη με εκείνον.

Τώρα έχασα και το αγόρι μου και την καλυτερή μου φίλη. Δεν ξέρω τι να κάνω… Κορίτσια για άλλη μια φορά βοηθήστε με!!!

Σας ευχαριστώ πολύ,
Πέγκυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν μας είπες το σεξ μαζί του πώς ήτανε;

  2. Πέγκυ μου, από την συμπεριφορά του συμπεραίνω ότι το αγοράκι είναι ανώριμο και απλά θέλει να περνάει “καλά” με την εκάστοτε κοπελίτσα που βγαίνει μαζί του…. θεωρώ ότι άδικα ασχολείσαι μαζί του… φύγε μακρυά να σωθείς όσο είναι νωρίς… θα πονέσεις λίγο στην αρχή αλλά πίστεψε με θα τον ξεχάσεις σκεπτόμενη την άθλια συμπεριφορά του απεναντί σου…. εισαι μικρή ακόμα και θα ερωτευτείς και θα αγαπήσεις ξανά.. μην κολλάς σε μαλάκες… και χάνεις άδικα το χρόνο σου εφόσον το άτομο δεν είναι σε θέση να σε εκτιμήσει… όσο για την φίλη σου, νομίζω ότι δεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρη μαζί σου και έγινε το μπέρδεμα, αν νομίζεις ότι το κορίτσι το θες στην ζωή σου κάνε μια προσπάθεια να της μιλήσεις… φιλικά Μαρία!

  3. Βρε Πεγκυ δεν βρισκω τον λογο να στεναχωριεσαι γι αυτον.Ειναι κωλοπαιδο και στο απεδειξε.Εισαι πολυ μικρη ακομα κ σιγουρα θα βρεις κατι αλλο.Σεξ μαζι του εκανες τελικα?σε ρωταω γιατι αν εκανες πιθανον να ειναι κ ο λογος που δεν σε ψαχνει πια.αν σε εριξε πηρε αυτο που ηθελε κ εφυγε.Μη κολλας σε τετοιες καταταστεις γιατι θα πληγωθεις πολυ χωρις ν αξιζει.Οσον αφορα την φιλη σου,ηταν δικη σου επιλογη να την απομακρυνεις.Αν θεωρεις πως ηταν λαθος σου προσπαθησε να την πλησιασεις κ οτι γινει.καλη τυχη

  4. Τα ξαναβρήκα με την κολλητή μου γιατί κατάλαβε ότι δεν αξίζει να τσακωνόμαστε για έναν τύπο σ’αυτόν. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έμαθα πως αυτός πλέον έχει σχέση με άλλη. Δε ξέρω τι να κάνω,δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. P.S. : Προχώρησα μαζί του ως ένα σημείο αλλά όχι δεν κάναμε Σεξ.

  5. Να μην κάνεις τίποτα. Εφόσον έμαθες πως είναι και με άλλη (που δεν θα είναι και για πολύ δηλαδή) εσύ να μην ξανασχοληθείς γιατι του δίνεις αξία και γίνεται χειρότερος.

  6. Πως μπορουμε να στειλουμε την ιστορια μας?? που την στελνουμε??

  7. ΠΕΓΚΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..

  8. Ο τύπος δεν ψάχνει για κοπέλα να αγαπήσει. Θέλει να πουλάει μούρη στους φίλους του ότι οι γυναίκες τον κυνηγάνε ενώ αυτός τις φτύνει. Τώρα έμαθες με τέτοιους τύπους, όσο ανέχεσαι άσχημες συμπεριφορές, τόσο σου φέρονται χειρότερα. Αν τον έκανες να ζηλέψει, αν φοβόταν ότι θα βρείς άλλον, ίσως σε κυνηγούσε από εγωισμό και μετά θα σε παρατούσε ξανά.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More