Μυρτώ: “Βγάλατε εσείς κάποια άκρη; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα…”

Γεια σας, κορίτσια!
Χρειάζομαι απεγνωσμένα μια γνώμη γιατί αλλιώς θα μου στρίψει!

Λοιπόν, εδώ και μερικούς μήνες τα είχα με ένα αγόρι. Τον γνώρισα ενώ αυτός μόλις είχε χωρίσει από μια δύσκολη και μακροχρόνια σχέση. Δεν ήθελα λοιπόν να τον πιέσω σε αυτό το θέμα. Εκείνος όμως επέμενε ότι ήθελε να κάνουμε σχέση.

Μου άρεσε από την αρχή και για μένα ήταν ο ιδανικός σύντροφος. Είχε χαρίσματα και αξίες που θαύμαζα και μια ωριμότητα που δεν βρίσκεις εύκολα σε αγόρια της ηλικίας του.

Στην αρχή λοιπόν και μέχρι να προσαρμοστώ στη σχέση μας (ήταν και η πρώτη μου σχέση) ήμουν κάπως επιφυλακτική και απόμακρη. Με τον καιρό όμως άλλαξα. Άρχισα να γίνομαι τόσο γλυκιά και τρυφερή που δεν το πίστευα. Είχα αρχίσει να κολλάω μαζί του.

Το θέμα είναι όμως πως μόλις άρχισα εγώ να τον πλησιάζω και να κολλάω μαζί του, αυτός άρχισε να απομακρύνεται και να γίνεται ψυχρός, ενώ στην αρχή δεν ήταν έτσι. Και όχι μόνο αυτό… όταν του έστελνα μήνυμα αυτός ή δεν απαντούσε καθόλου ή απαντούσε μερικές ώρες μετά.

Το βράδυ έβγαινε με τους φίλους του σε club και μένα δεν μου έλεγε κουβέντα. Από άλλους τα μάθαινα. Είχε γίνει τόσο αδιάφορος σε σημείο που δεν ένιωθα ότι είχαμε σχέση.

Μια μέρα του έστειλα μήνυμα: “Θέλεις να χωρίσουμε;” και ούτε καν απάντησε. Την άλλη μέρα τον πήρα τόσα τηλέφωνα, του έστειλα πόσα μηνύματα, πάλι τα ίδια. Του ξαναέστειλα μήνυμα μετά από μερικές μέρες και πάλι δεν απάντησε. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου.

Μα γιατί εξαφανίστηκε έτσι; Αν ήθελε να χωρίσουμε γιατί δεν είπε κάτι, γιατί δεν έδωσε μια εξήγηση ούτε μια φορά; Έχω απογοητευθεί όσο δεν πάει… Δεν του είχα κάνει κάτι για να φερθεί με αυτόν τον τρόπο και να εξανιστεί έτσι.

Βγάλατε εσείς κάποια άκρη; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα…

Μυρτώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. γεια σου Μυρτω μου.δεν ξερω τι μπορει να εχει το αγορι σου στο μυαλο του αλλα ετσι οπως παρουσιαζεις την κατασταση αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν ηταν ετοιμος να προχωρησει σε σχεση οταν γραφεις μαλιστα οτι ειχε βγει και απο μια μακροχρονια,ισως λειτουργησες σαν επιδεσμος για να καλυψει τις πληγες που ηδη ειχε.Επισης μπορει να τρομαξε οταν ενιωσε οτι γατζωνεσαι επανω του,προσπαθησε να σκεφτεις ηρεμα,ασε τις ημερες να περασουν και επιδιωξε να βρεθεις μαζι του…

  2. Ναι, έβγαλα. Δε σε θέλει πια. Κάτι τον “χάλασε”….κάτι δεν του “έκατσε”…τι σημασία έχει;
    Εσύ σταμάτα να στέλνεις μηνύματα και του τηλεφωνείς, γιατί
    1ον δείχνεις απελπισμένη και καθόλου αρεστή και
    2ον άντε και τον…έπεισες. Γουστάρεις να είσαι με κάποιον για τον οποίο κοπίασες να τον κατακτήσεις και “έπεσε” το φρούριο με κόπο; Αν ο άλλος σε θέλει αληθινά, φαίνεται.
    Προχώρα τη ζωή σου. Θα γνωρίσεις πολλούς τέτοιους. Αν είναι να χάνεις μήνες ή χρόνια για καθέναν από δαύτους, θα χάσεις καμιά δεκαετία τσάμπα κι άδικα. Τα φιλιά μου!

  3. Μυρτώ, η προσωπική μου άποψη είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, να σκεφτείς αν σου αρέσει να είσαι σε μια σχέση που ουσιαστικά είσαι μόνη σου και μάλιστα ο άλλος να αδιαφορεί επιδεικτικά για εσένα, και να προχωρήσεις τη ζωούλα σου… Δεν αξίζουν τέτοιοι άντρες… Σκέψου ότι μπορεί να επέμενε για σχέση, είτε για να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, είτε για να πάρει την προσωπική του επιβεβαίωση, την οποία και πήρε με το να βλέπει εσένα να γίνεσαι γλυκιά μαζί του, να είσαι πιο δοτική κλπ…… “Ξεκόλλα και προχώρα!” Φιλικά

  4. mallon h8ele na epivevaiw8ei kai twra pou ta katafere den ton endiaferei allo..

  5. Μην ασχολείσαι άλλο..Ο τύπος είναι βλάκας και δεν αξίζει!

  6. Οι περισσότεροι άντρες, κυρίως μικρής ηλικίας, κολλούν όταν τους φτύνεις. Όσο πιο πολύ δυσκολευτούν να κατακτήσουν μια κοπέλα, τόσο πιο πολύτιμη την θεωρούν. Ειδικά όταν την φλερτάρουν και άλλοι, τότε κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Όταν όμως την έχουν δεδομένη, τότε τη φτύνουν αυτοί. Και καμαρώνουν στους φίλους τους ότι πουλάνε μαγκιά και η άλλη ανέχεται. Όταν η κοπέλα διαμαρτύρεται για αυτή τη συμπεριφορά, τότε την λένε γκρινιάρα. Με τα μηνύματα και τα τα τηλεφωνήματά σου ήξερε ότι εσύ τον θέλεις και ότι εσύ στενοχωριέσαι και του τόνωνες την αυτοπεποίθηση και τον εγωισμό. Σου προτείνω να αδιαφορήσεις εσύ, να μην ξαναπάρεις τηλ, να βγαίνεις με άλλες παρέες, να φλερτάρεις με άλλα αγόρια και να το μαθαίνει, να δημοσιεύεις φωτογραφίες στο facebook να είσαι παρέα με παιδιά που δεν ξέρει. Το πιο πιθανό είναι τότε να παρακαλάει αυτός. Εσύ τότε να κάνεις τη δύσκολη και άστον να παρακαλάει. Και στο τέλος να τον στείλεις από κει που ήρθε, αφού πάρει το μάθημά του. Η κολλητή μου που έτρωγε για μήνες φτύσιμο και μάλιστα πάνω σε πανελλαδικές, τον έκανε να ξημεροβραδιάζεται έξω από το σπίτι της, να ζητάει συγνώμη, να βάζει τους φίλους τους να της αλλάξουν γνώμη και στο τέλος αυτή βρήκε άλλον και αυτός κλαίει ακόμα. Αλλά είναι σίγουρη ότι και να τα ξαναέφτειαχνε μαζί του αυτός τα ίδια θα της έκανε.

  7. γειά σου Μυρτώ μου! θα συμφωνήσω με την κυρία Μάρκου! Όταν φτύνεις, ο άλλος κολλάει άγρια! Βλέπε εσένα.. εξάλλου δεν τα είχατε μεγάλο χρονικό διάστημα. ʼσε που έβλεπες οτι εκείνος άρχιζε να αλλάζει, που δείχνει ένα πράγμα : οτι δεν σου αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά. Δεν μας νοιάζει τι έχει με την πρώην ή τι κάνει με άλλες. Αλλά μας νοιάζει τι κάνει με εσένα. Αυτό που κάνει είναι να σου σπάει τα νεύρα. Βασικά πιστεύω πιο πολύ έχεις κολλήσει γιατί σε γράφει! Μην στέλνεις άλλα μηνύματα, μην παίρνεις άλλα τηλέφωνα… μόνο κακό κάνεις! Κόψε κάθε επαφή μαζί του, πάρε τις φίλες σου και βγές! Δεν είναι και ο μεγάλος έρωτας που σου φέρθηκε απερίγραπτα όμορφα και δεν μπορείς να ξεχάσεις τις στιγμές σας! Πάλι καλά που έδειξε τώρα τη συμπεριφορά του… Αν τον πετύχεις έξω, μην τον χαιρετήσεις καν, σαν να μην υπάρχει… αν κόψεις μπορεί και να σε ψάξει, αλλά πραγματικά μην απαντήσεις σε τίποτα. Ίσως επειδή ήταν και η πρώτη σου σχέση να δίνεις τόση σημασία… Να είσαι πολύ επιφυλακτική στον επόμενο, αστον να σε κερδίσει και να δει πόσο υπέροχη γυναίκα είσαι. Δεν αξίζουν μια άντρες που συμπεριφέρονται έτσι.. και ο έρωτας είναι πολύ όμορφο συναίσθημα που όταν τον ζήσεις δεν θα χρειάζεται να κυνηγάς κανέναν, όλα θα έρχονται μόνα τους. Φτύσε τον τύπο και χαμογέλα που γλίτωσες απο έναν ακόμη μ…..!

  8. Οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις… Σαρον Στόουν

  9. Μυρτώ μου δεν αξίζει και επειδή έχω κάνει και εγώ τα ίδια να πέρνω τηλέφωνα ενώ αυτός μου το κλέινει μη κάνεις το ίδιο λάθος…..στείλε του ένα μήνυμα λεγοντάς του πόσο ανώριμα φέρθηκε και ότι άλλο θες και παράτα τον….μην τον παρακαλάς γιατί το πιο πιθανό να κοροιδεύει τα μηνυματά σου γιατί εαν όντως σε αγαπούσε η σε νοιαζόταν δεν θα φερόταν έτσι….ένας άντρας που δεν ξέρει να φέρεται…τι σε νοιάζει οπότε να είσαι μαζί του? σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο, μην χαλάς τα δακρυά σου για κανέναν μ….. αργότερα θα τα θυμάσαι κ θα λες, τι κοτσάνες που εκανες~~~ φιλια

  10. γεια σου Μυρτώ θα συμφωνήσω με όλους!!!! 1 οτι είναι βλάκας και δειλός!!!! 2 η γνώμη μου είναι ότι σίγουρα ειναι κολλημένος με την πρώην!!μάλλον θα προσπαθούσε να επιβεβαιωθεί μέσα από σένα!!!γιατί αν ήταν μακροχρόνια σχέση σίγουρα θα είχε ξεμάθει πως είναι να ρίχνεις ένα κορίτσι και μόλις το έκανε, δεν ειναι κακό αυτό που θα σου πω σύγκρινε εσένα και την πρώην και υπερνίκησε η πρώην!!!δεν είναι ότι έχεις κάτι εσύ αλλά έτσι είναι ο άντρας!! 3 Πάντως αφού είναι η πρώτη σου σχέση είσαι αθωά και αυτή η αθωότητα είναι κρίμα να την χάσεις,εγώ πιστευω να κάνεις ότι αισθάνεσαι!!δλδ αν θέλεις να τον παίρνεις 4 πρωί πάρτον:) απλά μην τρελαθεις :)εντάξει δεν είναι έυκολο όλο αυτό. Πάντως εγώ με την λιγοστή πείρα που έχω θα επέμενα λίγο καιρό και μετά θα έκανα ότι δεν υπήρξε(εντάξει η αλήθεια είναι ότι θα έβρισκα ένα φίλο του απλά για να μάθω την αλήθεια αν ήμουν και εγώ μια στην λίστα του και θα τον ρωτούσα αν ξέρει γιατί το έκανε αυτό) και αφού θα επαιρνα απαντήσεις όποιες και να ήταν θα το σταματούσα εκεί και θα προσπαθούσα να το ξεχάσω!! ελπίζω να σε βοήθεισα κάπως

  11. Mirtw mou… mallon exeis akousei oti oloi oi adres kouvaloun mia dosi vlakias. Kapoioi kouvalane megaliteri dosi… kai distixws o dikos sou anikei se aftous. Min asxolise me enan adra o opoios vriskei to endiaferon se esena kai meta molis tou to adapodoseis apofasizei na exafanistei kai na se afisei MONI sou na to katalaveis. Mporei na eginan xilia-dio pragmata, ta opoia omws esu den prepei na ta skeftesai, giati oti kai na egine den exei kamia dikaiologia! Esu apo edw kai pera, min tou dwseis kamia simasia, kai an ton deis pouthena na eisai cool kai eudiatheti na min tou dwseis kai tin xara. Alla panw apo ola min apogoiteuese! Tha deis oso megalwneis tha vreis ena paidi kai tha eisai polu eutixismeniiii 🙂

  12. Koριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..νοιωθω ηδη πολυ καλυτερα..εκανα τρομερο λαθος που τον κυνηγησα αλλα τουλαχιστον πηρα το μαθημα μου και πλεον ειμαι πολυ καλα και ουτε καν νοιαζομαι γι αυτον..κ παλι σας ευχαριστω!

  13. ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

  14. Aγαπητη Μυρτω, ειχα σχεδον μια παρομοια περιπτωση με τη δικια σου.. Απλα ο τυπος ηθελε να φυγει και δεν ηθελε να το ριξει σε εκεινον το φταιξιμο..Για να το πω λαϊκά ηθελε να βγει λαδι.. Παρατησε τον… μην ξαναασχοληθεις.. Τετοιοι τυποι θελουν μονο να περνανε το χρονο τους..!

  15. O Typos pisteuw den kserei ti thelei mia mavro mia aspro .isws na metaniose …pou anoixtike toso ghgora ..isws na min kseperase tin makroxronia sxesi pou eixai .I stasi pou krataei twra kai den apantaei einai giati fovate na sou pei tin alitheia ..to kalitero gia sena einai na min tou ksana stileis minima oute na ton paris tilefono einai to kalitero pragma pou mporeis na kaneis ..kai na deis pos tha sou tilefonisi kai tha sou stilei mnima …apli adiaforiaa …!! exo zhsei ena paromio peristatiko ..sxedon idio ..kai i adiaforia i diki mou ..efere apotelesmata ..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More