Keli: “Κορίτσια helppp! Τι να κάνω; Να σώσω τη σχέση μου πάσει θυσία ή να την κάνω με ελαφρά;”

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής….

Είμαι εδώ και δύο χρόνια σε σχέση με ένα καταπληκτικό παιδί. Περνάμε πολύ όμορφα, κάνουμε πράγματα και όλα super! Το θέμα είναι ότι νιώθω εδώ και κάποιον καιρό -στην αρχή πιο αμυδρά, τελευταία πιο έντονα- ότι δεν έχω πια αισθήματα για αυτόν…

Νομίζω ότι μου τελείωσε και αυτό το συνειδητοποιώ πιο έντονα τώρα που αναγκαστήκαμε να μείνουμε για ένα διάστημα μακριά λόγω υποχρεώσεων… Ναι! Ειδικά την τελευταία φορά που έφυγε δεν αισθάνθηκα κάτι τύπου αποχωρισμό…

Τελευταία λοιπόν, γνώρισα κάποιον ο οποίος μου έχει κάνει πολύ έντονα το κλικ… Αισθάνθηκα αυτό το συναίσθημα… Έρωτα το λένε; Ξέρετε, αυτό που κάθε φορά που ξέρεις ότι θα συναντηθείτε ετοιμάζεσαι με ιδιαίτερο τρόπο, ντύνεσαι, στολίζεσαι…. Θύμηθηκα πως είναι να είσαι ερωτευμένος και ταυτόχρονα συνειδητοποιήσα πως ίσως είχα να το νιώσω καιρό.

Κορίτσια helppp! Τι να κάνω; Να σώσω τη σχέση μου πάσει θυσία ή να την κάνω με ελαφρά??????

Είμαι αρκετά μπερδεμένη και δεν τολμώ να το συζητήσω με κανέναν γιατί παρότι με το νυν αγόρι μου είμαστε φοιτητές εντούτοις τον ξέρουν άπαντες: γονείς, αδέλφια, φίλοι, παπουδογιαγιάδες, θείοι, ξαδέλφια. Και αυτό το κάνει ήδη αρκετά πολύπλοκο μιας και τον συμπαθούν όλοι, όπως και οι δικοί του το ίδιο εμένα……

Βοήθειααα!!!!!!!!!!!

Keli

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κελυ μου εγω πιστευω οτι απο την στιγμη που εχεις αρχισει να νοιωθεις ετσι το πιο σωστο ειναι να χαλασεις την σχεση σου..μιλα του ειλικρινα, οτι δεν τον θελεις πλεον ερωτικα και οτι δεν φταιει εκεινος σε κατι ετσι τουλαχιστον δεν θα τον κοροιδευεις και θα μπορεσει να προχωρησει κι παρακατω.Αν ομως ολο αυτο σου δημιουργηθηκε μολις γνωρισες τον καινουργιο τοτε απλα θα σου ελεγα να παλεψεις για την σχεση σου γιατι απλα αυτο που νοιωθεις ισως να ειναι μονο ενθουσιασμος…Η αποφαση ομως ειναι ολη δικη σου .

  2. Και μόνο που το συζητάς δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε αυτή τη σχέση.. δεν τον θέλεις πλέον και το μόνο που σε κρατά μαζί του είναι ο περίγυρός σου! Φύγε όσο είναι νωρίς γιατί αν μείνεις μαζί του σίγουρα θα τον απατήσεις! Από την άλλη αν πραγματικά τον αγαπάς, και έχεις την θέληση να προσπαθήσεις γι’ αυτή την σχέση, spice it up! Βγες ραντεβού μαζί του, προς θεού μην πάτε με το ίδιο αυτοκίνητο αλλά κανονίστε να βρεθείτε εκεί κτλ Σπάσε την ρουτίνα!

  3. Εγω θα σου ελεγα παντως να δωσεις μια ακομη ευκαιρια στη σχεση σου! Μπορεις καλιστα να το συζητησεις μαζι του (αυτα που αισθανεσαι) και να κανονισετε κατι να κανετε οι δυο σας να ξανα ανανεωθει η σχεση σας! Ειτε αυτο θα ηταν μια μονοημερη εκδρομη στην επαρχια/εξοχη (ναυπλιο π.χ) ειτε αυτο θα ηταν ενα ρομαντικο ραντεβου καπου διαφορετικα για τους δυο σας!!!! Με απλες μικρες κινησεις μπορεις να ξανα ερωτευτεις και να μην χασεις ενα καλο παιδι !!!! Το να μπλεκεις και αλλο ατομο στην παρουσα φαση που εισαι σιγουρα το κανει πιο δυσκολο!!!!! Θα επρεπε ΠΡΩΤΑ να ξεκαθαρισεις τι νιωθεις για τη σχεση σου και μετα να κανεις οτι αλλο θες με τον αλλον και ΟΧΙ να το κανεις αυτο ταυτοχρονα γτ ετσι σε απομακρυνει 1000% απο το αγορι σου που με μια καλη προσπαθεια μπορει να ησασταν οπως τον πρωτο καιρο, ερωτευμενοι !!!

  4. σε καταλαβαινω απολυτα…αυτο ακριβως που περιγραφεις το εζησα πριν λιγους μηνες με μια σχεση που ειχα 3χρονια…εγω τελικα το εκανα το βημα και χωρισα…απ οτι καταλαβαινω εισαι μικρη οποτε νομιζω οτι ειναι κριμα απο τοσο νωρις να μενεις σε μια σχεση που εχει ηδη ρουτινιασει..αν νιωθεις απο τωρα ετσι αργοτερα τι θα γινει? κ αφου περιγραφεις οτι σ αρεσει καποιος αλλος αυτο σημαινει πολλα…μη μενεις σε μια σχεση μονο απο συνηθεια! εγω χωρισα πριν 5-6 μηνες, ειχα μια περιπετεια με καποιον που δυστυχως δεν κρατησε κ πληγωθηκα…αλλα ακομα και ετσι ενιωσα ξανα πως ειναι να εισαι ερωτευμενη, πως ειναι να ”ζεις”…δε μετανιωσα που χωρισα παρολο που τωρα ειμαι μονη μου…αντιθετως καταλαβα πως επρεπε να ειχα χωρισει πολυ νωριτερα…

  5. Για ποιόν να κάνεις τη θυσία και να σώσεις τη σχέση σου;;;;; Δεν κατάλαβα;;; Για το σόι σου που ΚΑΚΩΣ ανακάτεψες στο δεσμό σου;;; Με τον νέο είσαι ενθουσιασμένη, ενώ με τον παλιό σου έχει περάσει ο έρωτας. Τα πράγματα είναι τόσο απλά! Όταν μας περνάει ο έρωτας(ή/και η αγάπη) φεύγουμε και πάμε να τα βρούμε αλλού! Κοίτα να το απολάυσεις!!

  6. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΊΤΕ ΟΧΙ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ. Κ ΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΜΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

  7. ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ…ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  8. μιλα στο αγορι σου,υποτιθεται ειναι ο ανθρωπος σου,παλεψτε το μαζι,μην τα διαλυεις ολα με την πρωτη δυσκολια,στην ζωη μας τιποτα δεν διαρκει αν δεν το φροντιζουμε και εμεις..μπορει να χωρισετε,μπορει και οχι τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει…

  9. Φαντάσου ότι το αγόρι σου γνωρίζει μια άλλη κοπέλλα, τη φλερτάρει αλλά δεν της έχει προτείνει να βγούνε κι εσύ το μαθαίνεις αυτό τυχαία. Τι θα νιώσεις; Θα ζηλέψεις και θα προσπαθήσεις να εμποδίσεις τη συνέχεια; Ή θα νιώσεις ανακούφιση επειδή θα μπορείς να ρίξεις την ευθύνη σ’ αυτόν και δεν θα σε κατηγορήσουν οι συγγενείς σου; Ανάλογα με την απάντηση , πράξε.

  10. επειδη το καλοκαιρι βρεθηκα ακριβως στην ιδια κατασταση αποφασισα να σου γραψω.ημουν κ εγω πολυ καιρο με ενα παιδι που καθε μερα ειμασταν μαζι τον ηξεραν οι δικοι μου..κλπ κλπ! κ περνουσαμε πολυ ομορφα μαζι..οταν μια μερα ξεκινησε ενας πολυ εντυπωσιακος αντρας να με φλερταρει αρχισα να πιστευω οτι τον θελω κ ισως να τον ερωτευτηκα καθως οπως ακριβως λες οταν ηξερα οτι θα τον συναντησω προσεχα ιδιαιτερως την εμφανιση μου κ δν επερνα κ εγω το βλεμμα μου απο πανω του…ημουν ακριβως στο ιδιο δυλειμα κ εγω χωρισα,εδωσα καποιες δικαιολογιεσ τυπου δν περναγαμε καλα τον τελευταιο καιρο κλπ κ μετα απο καμια δεκαρια μερες ξεκινησα να επικοινωνω περισσοτερο με τον αλλον κλπ..αυτο που καταλαβα με το περας ολης αυτης της ιστοριας ηταν οτι ο καθε τυχαιος που θα βρεθει να μας κανει να νιωσουμε ετσι ειναι απλα η αφορμη κ δεν πρεπει να μενεις σε καμια σχεση μονο κ μονο για τους δικους σου κ επειδη τον συμπαθουν ουτε κ επειδη περνας καλα αν δν νιωθεις οτι σε ολοκληρωνει…1000 φορες να τον κρατησεις αν ειναι σημαντικος σαν φιλο κ να του δωσεις το δικαιωμα να κανει κ αυτος την ζωη του…αν το μετανιωσεις μαλλον εισαι εγωιστρια καθως ο ερωτας δεν υπαρχει σιγουρα δν θα μπορουσες να σκεφτεσαι αλλον!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More