Katerina: “Αν με πάρει τηλέφωνο πως να αντιδράσω; Δεν φαίνεται να έχει το θάρρος να πει την αλήθεια”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σου γιατί πάω να τρελαθώ…

Είχα σχέση με ένα παιδί δύο περίπου χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες πήγα στο Λονδίνο για να δουλέψω για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα η σχέση μας. Με στήριζε, μιλούσαμε αρκετές ώρες τη μέρα μέσω κινητού, fb και skype.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα που θα επέστρεφα Ελλάδα για τις γιορτές, εξαφανίστηκε εντελώς χωρίς να μου πει τίποτα. Με διέγραψε κι από το fb. Δεν απαντούσε σε κανένα μήνυμά μου, χωρίς κανένα λόγο, ούτε καν να μου πει ξέρεις θέλω να χωρίσουμε. Είχε χαθεί τότε για 24 μέρες.

Μια μέρα ακριβώς πριν επιστρέψω στο Λονδίνο με παίρνει τηλέφωνο και μου ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Είπε ότι δεν φέρθηκε σωστά, ότι είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για αυτό εξαφανίστηκε. Με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα και ήθελε να βρεθούμε.

Εγώ όμως εκείνη τη μέρα του είπα ότι δεν θέλω να βρεθούμε, ότι θέλω να σκεφτώ και να πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα τις δικαιολογίες του, για τις οποίες δεν μπήκε στον κόπο να μου εξηγήσει κιόλας (δείγμα ότι είναι ψέματα αυτά που λέει).

Τελικά εκείνη τη μέρα κατάφερε να βγει από πάνω. Μου λέει: καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά δεν μπορώ να είμαστε έτσι και θα διαγράψει τον αριθμό μου για να με ξεχάσει. Το έκανε. Άλλαξε αριθμό και με έκανε μπλοκ στο facebook.

Μετά από ένα μήνα περίπου εμφανίστηκε πάλι και μου είπε να είμαστε ξανά μαζί. Εγώ η χαζή τότε δέχτηκα. Πήγαιναν όλα καλά για αρκετό διάστημα. Ήρθε και στο Λονδίνο έκπληξη να με δει. Παρόλα αυτά εγώ πίστευα πως ήταν λίγο παράξενη η συμπεριφορά του. Με είχε ακόμη μπλοκ στο fb. Τον ρωτάω γιατί και μου είπε σε λίγες μέρες θα διαγράψω το λογαριασμό μου τελείως.

Έρχονται οι γιορτές του Πάσχα τώρα κι εγώ έχω κανονίσει να έρθω λίγες μέρες Ελλάδα. Αυτός όταν του το είπα έδειχνε ενθουσιασμένος. Αλλά πάλι εξαφανίστηκε 15 μέρες χωρίς να μου πει τίποτα. Τότε εγώ κάνω την κατινιά να φτιάξω ένα προφίλ στο fb για να δω αν μπαίνει εκεί. Και ναι ο κύριος είναι μια χαρά. Μπαίνει κανονικά εκεί και βάζει και που είναι και με ποιους (είναι και χαζός το βάζει να φαίνεται δημόσια).

Πήγε στην Πάρο διακοπές με την πρώην του (είχαν 5 χρόνια σχέση). Μάλιστα βγαίνουν, πηγαίνουν τις βόλτες τους, για καφεδάκι, για φαγητό, σαν κανονικό ζευγάρι. Προφανώς της κοπέλας θα της είπε ότι χώρισε μαζί μου, αν της είπε δηλαδή ότι υπήρχα κάποτε στη ζωή του!!!

Ακόμη είναι εξαφανισμένος βέβαια και αγωνιώ να δω αν θα έχει το θράσος να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει την αλήθεια. Πραγματικά δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα από αυτόν γιατί έδειχνε να είναι άνθρωπος με αρχές.

Μου είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θέλει να λέμε μεταξύ μας μόνο αλήθειες, γιατί τα ψέματα τα θεωρούσε αιτία μόνιμου χωρισμού. Έλεγε ότι με έβλεπε σοβαρά και ότι είμαι η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο. Πολλές φορές θύμωνε αν έβγαινα με κάποιο απλό φίλο μου, αν έβαζα μίνι φορέμα και όλα αυτά.

Βέβαια εγώ ποτέ δεν προκαλούσα ούτε με τη συμπεριφορά ούτε με το ντύσιμό μου. Όσο καιρό ήμασταν μαζί έδειχνε να είναι σοβαρός και σωστός. Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Δεν θέλω να είμαστε ξανά μαζί ακόμη κι αν χωρίσει με την άλλη (όπως πιστεύω έκανε τα χριστούγεννα και για αυτό επέστρεψε σε μένα). Είναι κάτι που δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ.

Αν με πάρει τηλέφωνο πως να αντιδράσω; Δεν μου αρέσει να φωνάζω. Δεν θέλω να χάσω την αξιοπρέπειά μου, ούτε να του πω εγώ για την πρώην του. Αυτός δεν φαίνεται ότι έχει το θάρρος να μου πει την αλήθεια. Από την άλλη όμως είμαι τόσο πληγωμένη και θυμωμένη που νομίζω ότι δεν θα αντέξω και θα τον βρίσω. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό, να μου πει την αλήθεια να μπορώ να συνεχίσω κι εγώ τη ζωή μου.

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. egw lew na xekolliseis.. sumfwnw na mh xekatinaisteis..etsi antidrw k egw an k th ithela etsi opws se diavaza na tou pathsw mai mpoufla na sinelthei!! kalo einai an trefeis aisthimata sovara gia auton k oxi mono periergeia gia to ti sumavainei pragmatikika sth zwh tou, na milhsete anoixta!!!!k meta rwtas to mesa sou k apofasizeis..pantws an einai na sou xalaei th psixologia den axizei, proxwra parakatw,pareteine to xrono sou k sthn agglia an mporeis gia na ksexasteis..kalh tuxh euxomai k ena palikari pou na soyu axizei…filiaa!!!!

  2. Κατερίνα γεια σου..!! Έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου οπότε μην κολλάς το τι θα του πεις όταν και αν σε πάρει τηλέφωνο να σου εξηγήσει, κατά την γνώμη μου τα ανεξήγητα. Απλά ο άνθρωπος απ’ότι φαίνεται ποτέ του δεν είπε την αλήθεια. Ένα πράγμα πρέπει να του πεις, αυτό που έλεγε και ο ίδιος ότι “τα ψέματα τα θεωρείς αιτία μόνιμου χωρισμού”. Καλή συνέχεια στην ζωή σου!!

  3. Na tu kaneis o,ti su ekane giati auto aksizei! Allakse numero kinitu, kanton block apo to fb, agnoise ton teleiws, san na min iperkse pote sti zwi su! An tolmisei na su pei giati xathikes, giati apoti fainetai kapu kapu opote ton volevei se thimate, tote apanta “Esi de ksereis giati?!”. Auto tipota allo giati den aksizei ute misi kubenta parapanw! I alitheia einai mprosta su de xreiazetai na su tin pei gia na pas parakatw, k poli ekatses k polles efkairies edwses. Mathimata einai auta zwis, sineiditopiise ta lathi su kai koita na xaris tin eleftheria su!!!

  4. katerina mou i ali8eia einai kati tetoio den mou exei tuxi giati i8ela na mai 100tis100 gia ton allon prin kano sxesi etsi eimai egw dyskoli i periptosi sou den axizei omos na ton skeftesai kan kai ama se xanaparei mhn to sikoseis tzaba 8a xaramiseis to salio sou kai pali psemata 8a sou pei 8a breis kati kalitero iparxoun poly endoiaferontes antres ekei exw

  5. Οι γυναίκες υποκρίνονται τον οργασμό, αλλά οι άντρες υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις… Σάρον Στόουν

  6. Επειδή ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον γελοίος δεν του αξίζει ούτε να σηκώσεις το τηλέφωνο να του μιλήσεις. Τίποτα. Αστον να κοπανιέται. Εσύ να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να τον διαγράψεις από το μυαλό σου και την καρδιά σου. Μην γίνεις το θύμα άλλη μια φορά.

  7. λοιπον εγω στη θεση σου θα τον ξεφτιλιζα θα πηγαινα σε αυτη την πρωην του και θα τον εκανα ξεφτιλα, γιατι λογικα εκεινη ή ξερει πως υποτιθεται χωρισατε ή οπως ειπες πως δεν υπηρχες ποτε στη ζωη του! (σε δημοσιο χωρο βεβαια να ξεφτιλιστει τελειως!!!! )και μετα θα διασκεδαζα με φιλους και θα συνεχιζα τη ζωη μου!

  8. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΝ ΒΙΒΗ !! ΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ??? ΠΙΑΣΤΗΝ ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΟΟΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕ.
    Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕΣΤΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΑΣ !!

  9. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον καραγκιόζη. Νομίζει ότι γίνεται πολύ άντρας όταν λέει ψέματα και το παίζει σε διπλό ταμπλώ. Δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Είναι ένα παιδάκι και έτσι θα παραμείνει για πάντα. Εσύ θέλεις ένα πραγματικό άντρα δίπλα σου.

  10. ΧΑΧΑΧΑ!! ειναι γελίος!! αυτο που θα κάνεις αν σε παρει τηλεφωνο, είναι να τον προσκαλέσεις στο λονδίνο και καλα για να θυμηθειτε τα παλια, αναζωογωνησετε τη σχέση σας κλπ… ασε τον να ερθει, αλλα τι κριμα! εσυ θα λειπεις εκεινες τις μέρες.. και αστον σε μια ξενη χωρα να ψαχνει που να μεινει και τι να κανει!!!
    η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο!!

  11. Εγώ στη θέση σου θα σήκωνα το τηλέφωνο ανενόχλητη που εξαφανίστηκε και θα του έλεγα πως με ενδιαφέρει κάποιος άλλος και να μην με ξανά ενοχλήσει. Θα άλλαζα αριθμό και θα έκανα νέα αρχή στη ζωή μου!
    Στο ΛΟΝΔΙΝΟ εισαι κουκλα μου!!!! Κοίτα να το χαρείς και να του δώσεις κ ένα μάθημα που πιστεύει ότι είσαι δεδομένη κ όποτε γυρίσει θα είσαι εκει γ αυτόν!!!

  12. geia s katerina…exw perasei kati paromoio ,kai tote afhsa na fanw t thuma…ama me rwtouses smr t exw metaniwsei…an hmoun sth thesh s loipon h kaluterh ekdikhsh einai na xtyphseis ston egwismo kai tn antrismo t…an se parei deksou na vretheite,na fainesai sta kalutera s,pes t oti eisai erwteumenh me kapoion allon ktlp….oso duskolo kai an einai kanto kai mn t metaniwseis…kai an kapote thes na t vgaleis apo mesa s pes t meta apo polu kairo oti hkseres tn alhtheia,an kai dn tha t exeis anagh…teleiwne grhgora me ayto t thema,exases hdh 2 xronia apo t zwh s thes na xaseis kai alla???elpizw na se voithisa!!!

  13. Η πρόταση της “λολα να ενα μηλο” θεωρώ ότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ, ΜΠΡΑΒΟ Λόλα! Κάτι τέτοιο θέλει για να το θυσάει και να μη κρυώνει ότι αυτός ο έξυπνος την πάτησε τόσο άσχημα και να έχει να σε θυμάται για πάντα Κατερίνα! Το θέμα είναι αν θέλουμε ως γυναίκες πραγματικά να πέσουμε στο επίπεδό τους… Είναι δελεαστικό πάντως… :))) και δε σου έχει κάνει και λίγα! Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσέ μας τι εκανες τελικά!

  14. αν σε παρει εχεις 2 επιλογες: 1) να απαντησεις και να του πεις οτι τα ξερεις ολα, να μην σε ξαναενοχλησει και οτι σου αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο τον ιδιο και απλα αργησες να το καταλαβεις 2)να μην απαντησεις ποτε στα τηλεφωνα και εξω αν τον δεις να τον αγνοησεις τελειως ουτε να του μιλησεις..

  15. Αφού αυτός ανακοινώνει δημόσια ότι είναι με την πρώην του, δεν τον νοιάζει αν το μάθεις εσύ. Μπορεί να μην επικοινωνήσει ποτέ ξανά μαζί σου. Ίσως και να σε θυμηθεί αν ξανατσακωθούν με την άλλη. Μπορεί η άλλη να ξέρει ότι τα ξαναβρήκε μαζί σου και ότι είχε έλθει στην Αγγλία, μπορεί να της το είπε για να την πληγώσει και να την υποτιμήσει. Κανείς δεν ξέρει. Αλλά δεν έχει σημασία να μάθεις. Σε κάθε περίπτωση εσύ πονάς γιατί τον πίστεψες, γιατί δεν κατάλαβες τον χαρακτήρα του, γιατί έχασες δύο χρόνια από τη ζωή σου, γιατί έχασες τη εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Εγώ σου προτείνω να αλλάξεις αριθμό τηλεφώνου και να μην ξαναδείς ποτέ τις ανακοινώσεις του στο facebook. Να μην ξαναασχοληθείς ποτέ μαζί του. Δεν χρειάζεται να τον εκδικηθείς. Χρειάζεται να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Προσπάθησε να αντλείς ικανοποίηση από τη δουλειά σου και τις δραστηριότητές σου. Θυμήσου τις ενδείξεις που είχες για την αστάθεια του χαρακτήρα του που δεν είχες δώσει σημασία. Στον επόμενο άντρα που θα γνωρίσεις θα είσαι πιο προσεκτική. Θα χρειαστείς περισσότερες εγγυήσεις για να πιστέψεις. Τέλος αναγνώρισε και τα δικά σου λάθη. Όταν έχεις μια σοβαρή σχέση, θέλεις να είσαι η γυναίκα της ζωής του και τον θεωρείς τον άντρα της δικής σου ζωής, τότε δεν φεύγεις στο εξωτερικό, μένεις και φροντίζεις καθημερινά να του δείχνεις τον θαυμασμό σου, την αγάπη σου και την εμπιστοσύνη σου. Οι άντρες φοβούνται τις γυναίκες που τους θυσιάζουν για την καριέρα τους, αισθάνονται ότι ευνουχίζονται, προτιμούν να προσφέρουν οι ίδιοι οικονομική ασφάλεια στη γυναίκα τους ακόμα κι όταν δεν το λένε.

  16. @λολα να ενα μηλο
    χαχαχ συμφωνω απολυτα!! αυτο να κανεις..τι κριμα που μετα δεν θα ξερει τι να κανει :/// 2 χρονια εχασες απο την ζωη σου ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ…;))

  17. οχι απλα επαιξε μαζι σου…..αλλα δε σε υπολογισε και δε σε σεβαστηκε καθολου…και ειδικα μετα απο 2 χρονια……ειναι ενας αναισθητος γαιδαρος. απλα εξαφανισου. δεν αξιζει. η αδιαφορια θα τον πονεσει περισσοτερο. μην πεις οτι τα ξερεις ολα….

  18. καλο θα ηταν να μην του απαντησεις καν! Προφανως σε εχει καπως σαν καβατζα και οταν κατι δεν παει καλα με την πρωην του γυρνα σε εσενα!! αλλα και παλι ειναι απαραδεκτος!! τοσα χρονια σχεση και να φερθει ετσι??Ουτε καν εξηγησεις?? Απλα εξαφανισου και εσυ απο την ζωη του μια και καλη! Απο οτι φαινεται δεν εχει τα κοτσια να σου πει αληθειες !!! και αφου δεν λεει αληθειες αστον εξω απο την ζωη σου! Προφανως κατι πεχτηκε με την πρωην του και για να πανε και εκδρομη δεν ειναι καθολου φιλικο!!!!!!!!!! Απλα αν σε παρει ‘η αν σου στειλει ‘η γενικα αν επιδιωξει και παλι επαφη μαζι σου μην δεχτεις! Πες απλα οτι η ζωη σου προχωρησε και εισαι με αλλον! Ετσι ψεματα! Για να δει οτι δεν εισαι παιχνιδακι!!!! Και ωστοσο καντο και πραξη! Προχωρα οσο δυσκολο κι’αν ειναι!!!!Good luck!

  19. Ωραίο το σενάριο της εκδίκησης που σου πρότεινε η “Λόλα Να Ένα Μήλο”. Κι από πάνω μετά να του πεις ότι δεν μπορούσες να έρθεις για να τον υποδεχτείς στο Λονδίνο, επειδή ήσουν με το αγόρι σου! Ωραίο σενάριο. Αν είναι να μην μπεις σε πολύ κόπο για να το πραγματοποιήσεις, κάν’ το οπωσδήποτε!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More