Emmanouela: “Οι φίλες μου, μου λένε να του μιλήσω στο facebook, αλλά φοβάμαι την απόρριψη”

Καλησπέρα!!!

Είμαι 16 χρόνων και πριν κάτι μήνες στο facebook είχα ένα αίτημα φιλίας από ένα αγόρι 17 χρόνων.

Το δέχτηκα κι αυτός μετά από λίγο μου μίλησε, με ρώτησε αν γνωριζόμαστε κι εγώ του είχα πει δεν νομίζω και η συζήτηση σταμάτησε.

Μου πατάει αρκετά συχνά “like” και τον έχω πετύχει τέσσερις-πέντε φορές στο δρόμο. Κι αυτός με κοιτάζει.

Οι φίλες μου, μου λένε να του μιλήσω στο facebook αλλά εγώ ντρέπομαι και φοβάμαι την απόρριψη. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!!! 🙂

Emmanouela

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Χαίρομαι πολύ που όταν ήμουν 16 δεν υπήρχε Facebook…

  2. δεν υπαρχει κατι το τρομερο για να φοβασαι.. ειναι πολυ απλα τα πραγματα..του μιλας κ απο κει κ περα αν του αρεσεις θα γινει τιποτα μεταξυ σας αλλιως τελος… μακαρι να ηταν αυτα τα προβληματα μας……

  3. ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ LIKE..ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ..!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ??ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΙΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΤΟΥ ΓΛΥΚΑ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑ!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

  4. ax k na moun pali 16 xwris autes tis vlakeies!!!! RE ZHSTE THN ILIKIA SAS OPWS PREPEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Min empisteuese an den ton gnorizeis prosopikos kanenan apo to fb

  6. Σιγά την απόρριψη, βρε Εμμανουέλα, από το Facebook πόσο βαριά “απόρριψη” μπορείς πια να υποστείς; Το πολύ-πολύ να βγει off-line από το chat ή να σε διαγράψει από φίλη και τέλος. Τι είχες και τι έχασες, στο κάτω-κάτω. Τόλμησέ το, πιάσε του κουβέντα και, αν το θέλει εκείνος και η μοίρα, θα τα πείτε κι από κοντά για ένα καφεδάκι. Καλή τύχη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More