Elina: “Ήμουν αρκετά κουμπωμένη και δεν ήξερα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου”

Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι Ελίνα και είμαι 27 χρόνων. Πριν από λίγο καιρό άρχισα να μιλάω με ένα παιδί που πηγαίναμε μαζί στο μεταπτυχιακό. Κανονίσαμε να βρεθούμε λίγο καιρό μετά. Στο τέλος της πρώτης μας συνάντησης και γενικά καθ’ όλη τη διάρκεια έλεγε ότι είναι σε φάση για σχέση και ότι το προσωπικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό για αυτόν.

Στο τέλος δεν με αποχαιρέτησε με ένα ξερό τα λέμε, αλλά επέμενε να βρεθούμε τις επόμενες μέρες και στέλνοντας μηνύματα για το πόσο ωραία πέρασε. Μου έδειχνε ότι ενδιαφερόταν, επιδίωκε σωματική επαφή και οπτική.

Εγώ ήμουν αρκετά κουμπωμένη και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Μιλούσα κυρίως περί ανέμων και υδάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν του έδωσα πράσινο φως, κυρίως λόγω άγχους.

Πέρασαν κάποιες εβδομάδες και με αφορμή το ότι τελείωσε με το δίπλωμά του πήρα το θάρρος να του τηλεφωνήσω. Όλον αυτόν τον καιρό δεν έκανε κάποια κίνηση να ξαναβρεθούμε. Τα έδειξε όλα εκείνο το βράδυ. Ήξερα από συμφοιτητές μας ότι του άρεσα για αυτό και έκανα την προσέγγιση.

Μετά από μια εβδομάδα του πρότεινα να βρεθούμε, κάτι που αρνήθηκε.

Από όλο αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι αν ενδιαφερόταν πραγματικά θα έμπαινε στον κόπο για μια δεύτερη συνάντηση να με γνωρίσει καλύτερα και δεν θα με ακύρωνε τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν του άφησα και πολλά περιθώρια, αλλά πιστεύω ότι αν ήθελε… ας έμπαινε στη διαδικασία να ξαναβρεθούμε και μετά ας έπαιρνε την απόφαση να ξενερώσει και να μην ξανασχοληθεί…

Πιστεύω ότι έχω δείξει ότι με ενδιαφέρει και δεν με παίρνει να κάνω κάτι άλλο προς το παρόν. Ποια η γνώμη σας;

Αν γίνεται να απαντήσετε στην απορία μου. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη.

Elina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πέρασε πολύς καιρός απο την πρώτη συνάντηση σας μέχρι να του ζητήσεις να ξαναβρεθείτε!!! Πάρα πολύς καιρός!! Βδομάδες γράφεις πως πέρασαν!!! Τί φανταζόσουν;;; Να κάτσει να περιμένει μήπως η “κουμπωμένη πριγκηπέσα” του δώσει λίγη σημασία;;; Προχώρησε στην επόμενη ή απλά σε ξέχασε και καλά έκανε το παιδί!! Την επόμενη φορά, που δεν θα είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα σου, να επιδιώξεις πιο σύντομα μία δεύτερη συνάντηση. Ποτέ μην ξαναθεωρήσεις κάποιον δεδομένο!! Το λάθος είναι δικό σου. Εννοείται πως δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, βέβαια! Πέταξε το πουλάκι!

  2. Αφού δεν τον πολυθές (γιατι εγώ αυτό καταλαβαίνω απο τα γραφόμενά σου) τί σε νοιάζει;;;

  3. vasika einai fisiko kapoies kopeles na einai koumpwmenes.. tha mporouse kai autos na mhn to afisei toso poli kai na ekane thn kinhsh na ksanavretheite
    mallon tha epaize kati allo parallila i einai poli ntropalos .. opws kai na exei pas gia alla

  4. Ελίνα τα αγόρια δυστηχώς βαριούνται πολύ εύκολα.Απ’ότι καταλάβα και όλας αυτός είχε άχτι να κάνει μια σοβάρη σχέση οπότε εφόσον είδε πως εσύ δεν είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη δεν ασχολήθηκε περισσότερο.
    Η γνώμη μου είναι να βρεις κάποιον αλλον γιατί αυτόν δεν τον πολυθές.Τώρα πιστεύω πως σου αρέσει επειδή στην αρχή σε ήθελε και μετά άρχισε να μην ενδιαφέρεται..!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More