Αντιγόνη: “Τι με κυνηγούσε τόσο καιρό; Για να κάνει απλά σεξ μαζί μου;”

Καλησπέρα!

Με λένε Αντιγόνη και είμαι 35 ετών.

Πριν τρία χρόνια χώρισα από μια μεγάλη σχέση που είχα κι από τότε δεν έχει προκύψει στη ζωή μου κάτι ιδιαίτερο. Εγώ έφυγα από εκείνη την ιστορία γιατί ένιωθα ότι δεν έπαιρνα αυτά που ήθελα, ότι ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν με ήθελε ακριβώς για αυτό που είμαι και γενικότερα δεν πολυταιριάζαμε.

Εκείνος μετά από μένα έκανε μια σχέση, χώρισε και πριν μερικούς μήνες μου έστειλε μήνυμα και ξεκινήσαμε ξανά μια επικοινωνία. Βρεθήκαμε, βγήκαμε για φαγητό, πήγαμε σινεμά… Σε χαλαρή φάση μέχρι που άρχισε να με φλερτάρει.

Με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, μου ζητούσε συνέχεια να βρισκόμαστε, με διεκδικούσε καθημερινά, το προσπαθούσε πολύ και για αρκετό καιρό μέχρι που ένα βράδυ, μετά από μια έξοδό μας για ποτό, υπέκυψα και έκανα σεξ μαζί του.

Από την επόμενη μέρα όλα άλλαξαν. Σχεδόν εξαφανίστηκε. Κι όταν του άνοιξα μια κουβέντα για τη σχέση μας μου ξεκαθάρισε ότι ναι μεν θέλει να είμαστε φίλοι, αλλά ζευγάρι δεν γίνεται πια να είμαστε.

Ό,τι τι; Τι με κυνηγούσε τόσο καιρό; Για να κάνει απλά σεξ μαζί μου; Έχω γίνει έξαλλη μαζί του. Φυσικά τον έβρισα και τον σιχτίρισα, αλλά έχω γίνει κι έξαλλη με τον εαυτό μου που ασχολήθηκα ξανά με έναν άνθρωπο που ήξερα ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Από τότε όμως νιώθω χάλια ψυχολογικά…

Αντιγόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ta piswgirismata den vgainun pote se kalo. K eimai tis apopsis oti otan kati teleiwnei teleiwnei, koveis maxairi kathe epafi. Twra egine paei, den iparxei logos na to sizitas peraiterw, ute na pligwneis ton eauto su, kaneis den einai teleiws, apla mathe apo ta lathi su k pane parakatw. Mi pligwnesai gia kati pu ftaiei perissotero o allos. Asxolisu me kati allo, ergasiotherapeia to lene gia na mi skeftesai dwse ligo xrono ston eauto su k ola tha pane kala.

  2. Λογικό να νιώθεις θυμωμένη όπως λες, εξαπατημένη ίσως κι απογοητευμένη. Ουσιαστικά σου το πούλησε με τον τρόπο που ήξερε ότι σου αρέσει (είχε το πλεονέκτημα ότι σε ήξερε καλά βλέπεις) για να πάει μαζί σου κι εσύ την πάτησες. Θα μπορούσε όμως να συμβεί στον καθένα. Ήσουν καιρό μόνη και με αυτόν τον άνθρωπο είχατε δεσμό. Κάνε λίγη υπομονή και θα περάσει, ιδίως αν αποφύγεις επιμελώς τη σχέση “φιλίας” που σου προτείνει ο πρώην σου. Προφανώς θέλει να είστε φίλοι, αλλά από εκεινους με τα “πλεονεκτήματα”…Προσπάθησε να μην έχεις επαφές με το παρελθόν, αντίθετα προσπάθησε να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, θα σου κάνει καλό. Κι ίσως ανάμεσά τους κάποιος να είναι για σένα. Όλα να σου πάνε καλά!

  3. κάνατε σεξ και δεν ενθουσιάστηκε.

  4. ετσι ειναι αυτα…συνηθως τα πισωγυρισματα ποτε δεν οδηγουν σε κατι καλο,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.οταν ενα ζευγαρι χωρισει μια φορα αυτη ειναι και η οριστικη.υπηρχε λογος που φτασατε στον χωρισμο οποτε αστον να φυγει…και ναι οσον αφορα τη τελευταια σας συναντηση,μονο σεξ ηθελε!τωρα θα τους μαθεις τους αντρες;

  5. Να μη νιωθεις χαλια..αυτα ειναι μεσα στη ζωη..πηρες ενα μαθημα..θα παρεις και πολλα αλλα..μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα…για τιποτα απολυτως…ξεχασε το, δες το σαν μια επιβεβαιωση οτι εκανες καλα και τον αφησες, ειχες δικιο τελικα..μην αναλωθεις αλλο και μην κατηγορεις τον εαυτο σου..προσπαθησε να ανεβασεις την ψυχολογια σου, να εισαι χαρουμενη και καλα με σενα και αφησε μια για παντα πισω σου τα γεγονοτα..αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες..κοιτα μονο μπροστα!

  6. Και που πήγατε και σινεμά και φαγητό και βόλτα, πολύ ήταν για εκείνον.Υπέρβαση έκανε, θα μπορούσε να τα είχε αποφύγει…κατευθείαν στο “ψητό” έπρεπε… Εννοείται γλυκιά μου ότι αυτό ήθελε και μόνο και στην ηλικία που είσαι (γιατι ειμαστε και συνομήλικες), θα έπρεπε να το γνώριζες ήδη!! Από την στιγμή που όταν χωρίσατε, προχώρησε τη ζωη του,βρήκε άλλη,ερωτευτηκε κ.τ.λ. εσύ ήσουν απλά για εκεινον,το “μεταβατικό σταδιο” για να ξεπερασει εκεινη….και μόνο….

  7. Καλα μην τρελενεσαι! Ισως να ηταν μπερδεμενος και τελικα δεν θελει να ξαναγινει κατι μεταξυ σας. Εληξε πλεον οριστικα το μεταξυ σας θεμα! Εσυ θα συνεχισεις τη ζωη σου κ να εισαι σιγουρα οτι θα βρεις κατι καινουργιο, το οποιο θα σου ταιριαζει καλυτερα. Αυτα συμβαινουν στη ζωη. Μαθαινουμε κ προχωραμε!

  8. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα που τον έστειλες κακήν κακώς. Του άξιζε. Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, ναι, μόνο σεξ ήθελε: χώρισε με την άλλη, ξέμεινε από καβάντζα για να καλύψει τις ανάγκες του και πού θα απευθυνόταν; Ιδίως αν ήξερε πως εσύ είσαι ακόμη μόνη, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Μια αναμνηστική δόση ήθελε, μια επιβεβαίωση, επειδή χώρισε πρόσφατα με την άλλη, και μια πρόσκαιρη…εκτόνωση! Κόψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί του. Μην απαντάς σε κλήσεις και μηνύματα, σβήσε τον αριθμό του και προχώρα. Να λείπουν τέτοιες ιδιότυπες “φιλίες”….

  9. Βασικά ναι. Απλώς ηθελε να ξανακανει σεξ μαζι σου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More