Ράνια: “Είπα στο φίλο μου που γνωριζόμαστε από παιδιά ότι μου αρέσει…”

Γεια σας!

Είμαι 17 και πέρυσι το καλοκαίρι είπα στον φίλο μου που γνωριζόμαστε από παιδιά ότι μου αρέσει. Όχι τίποτα σοβαρό, βλακείες. Είναι λίγο μικρότερος…

Φέτος το καλοκαίρι που ξανασυναντηθήκαμε δεν μιλήσαμε εκτός από ένα “γεια”. Έχουμε κοινή παρέα και κοιταζόμασταν πολύ.

Ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάτσουμε κάτω και να μιλήσουμε, να τα ξεκαθαρίσουμε…

Ράνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αφού λές οτι “δεν είναι τίποτα σοβαρό,βλακείες” για ποιό λόγο “να κάτσετε κάτω να μιλήσετε να τα ξεκαθαρίσετε”; Προς το παρόν παραμείνετε στο κοίταγμα.

  2. Να μιλήσετε, αλλά τι να πείτε; Τον θέλεις ακόμα; Μπορείς να τον ρωτήσεις γιατί δε σου μιλάει. Από εκεί και πέρα βλέπεις τι θα σου απαντήσει. Αν σ’ενδιαφέρει να είστε απλά φίλοι, θα σου έλεγα να μη θίξεις το περσινό θέμα της ερωτικής εξομολόγησης, εκτός αν αναφέρει εκείνος κάτι, οπότε και του λες ότι ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και πως τον βλέπεις φιλικά, όπως τον έβλεπες πάντα. Αν εξακολουθείς και τον θέλεις, ετοιμάσου να τον χάσεις, αν εκείνος δεν ενδιαφέρεται. Ήδη δε σου μίλησε μια φορά. Κράτα την εμπειρία αυτή σα μάθημα, τις φιλίες μας δεν τις χαλάμε για ένα σκίρτημα της στιγμής, παρά μόνο αν αισθανόμαστε κάτι πολύ δυνατό, με διάρκεια και για το οποίο είμαστε σίγουροι και στο οποίο βλέπουμε ανταπόκριση κι από την άλλη πλευρά.

  3. ναι καθιστε να μιλησετε και να ξεξαθαρισετε.και με το καλο ο γαμος

  4. Θα συμφωνησω με τη Ζωη…..δεν εχω κατι αλλο να σου γραψω… Επιπλεον εισαι μολις 17……και ειναι και μικροτερος, τι αξιωσεις εχεις αληθεια αν υποθετικα σε θελει κι αυτος και δημιουργηθει “σχεση”?? Ερχονται πανελληνιες τις οποιες θα βιωσετε σε διαφορετικο χρονο,αν περασετε εκτος πολεως πως θα το διαχειριστειτε ? Προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην βαλετε κατω τιποτα , να μην αναφερθειτε σε αυτο ξανα, τουλαχιστον οχι τωρα και αναλογα με το πως θα εξελιχτει η ζωη σου και η δικη του,το ξανασυζητατε στο μελλον……..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More