Δώρα: “Έχω σχέση δυόμιση χρόνια… Εδώ κι ένα μήνα παίχτηκε κάτι με κάποιον άλλο”

Γεια σας!

Με λένε Δώρα και είμαι 19 ετών. Έχω σχέση δυόμιση χρόνια με ένα αγόρι στην ίδια ηλικία με μένα. Εδώ κι ένα μήνα παίχτηκε κάτι με ένα παιδί δυο χρόνια μικρότερό μου. Με αυτόν ήμασταν και μικρά μαζί και τώρα είναι κάτι σαν συγγενής μου γιατί ο αδερφός μου παντρεύτηκε την αδερφή του κι έχουν κι ένα μωράκι δύο μηνών μαζί.

Έχουμε πει ότι θα το τελειώσουμε λόγω της σχέσης μου, αλλά συνέχεια ερχόμαστε και πάλι κοντά. Πριν τρεις μέρες μιλούσαμε, είχε νεύρα και ξέσπασε πάνω μου φυσικά κι εγώ του είπα αν θέλει να μου πει τι έχει και μου είπε “όχι”.

Μετά του είπα ότι έχω και νεύρα και δεν χρειάζεται να μου μιλάει έτσι γιατί ξέρω κι εγώ να μιλάω με αυτόν τον τρόπο… Νευρίασε και σταμάτησε εκεί η συζήτηση.

Από την αρχή μου έχει πει πολύ ωραία λόγια κι εγώ τα πίστεψα. Από τη μέρα που μαλώσαμε δεν έχουμε ξαναμιλήσει και χθες έβαλε μια φωτό στο facebook με μια άλλη κοπέλα. Συν το ότι αυτές τις μέρες πατάει σε όλες like και μου έχει πει ότι δεν μιλάει με άλλες, αλλά εγώ ξέρω και μου τα έχουν πει και οι φίλοι του ότι μιλάει.

Σε δυο μέρες έρχεται στη Χίο που ζω εγώ. Αυτός ζει σε ένα άλλο μέρος, μίαμιση ώρα δρόμο. Του είχα πει να βρεθούμε για να αποχαιρετιστούμε αλλά μετά από όλα αυτά δεν ξέρω αν θέλω και αν πρέπει…

Παρόλα αυτά τον σκέφτομαι συνέχεια…

Πείτε μου τι να κάνω. Είμαι σε απελπισία…

Δώρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ανοησίες και παιδιαρίσματα…ωρίμασε.

  2. Ανωριμότητες…

  3. τι ανωριμοτητες…ασε μας κουκλιτσα μου και μολις ωριμασεις λιγο ξανα στειλε…

  4. na to teliosis ke me tous dio avto tha se simvouleva ego,ke otan tha kseris ti thelis tote ksekinas kati allo

  5. Προσπαθώ να θυμηθώ πως ήμουν στην ηλικία των 19 και το σίγουρο είναι ότι αντιλαμβανόμουν και λειτουργούσα πολύ πιο ώριμα. Εχω την αίσθηση ότι καποια απο τα σημερινά παιδιά στα 19, λειτουργούν σαν 14χρονα……Κουκλίτσα μου, τι να σε συμβουλέψω σε αυτό που μας ρωτάς? Ποιον να διαλέξεις? Πως να αντιμετωπίσεις τον αδερφό της νύφης σου, που κανει like ο ατιμος σε όλες και έβαλε και φωτο προφιλ με άλλη ?(αυτο που το πας???) Δεν ξερω τι θα κανεις με τον 17χρονο (!!!??) που ακόμα δεν εχει μπει ουτε στη διαδικασία των πανελληνιων και δεν ξερω και τι ειδους σχεση ειναι αυτη που έχεις 2,5 χρόνια τωρα, αλλά αυτο που αντιλαμβανομαι, είναι ότι εχεις ψιλοβαρεθεί και κοιτας και αλλού. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό στην ηλικία σου και πράγμα που σημαινει ότι είναι και καιρός να τερματίσεις αυτή την 2,5 χρονια σχέση. Είσαι πολύ μικρούλα και ανώριμη και θα σε συμβουλευα να μην παιζεις απο τωρα τοσο εντονα το παιχνιδι του ερωτα και της ιντριγκας …..Φιλικα παντα!

  6. Πραγματικα ειναι τραγικο ολο αυτο που ζεις κοπελια.Και απορω πως καταφερες να γραψεις κιολας.Δεν ετρεμε το χερι σου;Μα οντως εισαι 19;;;;Δεν ειναι νορμαλ αυτο που διαβασα….

  7. Πολύ όμορφο το νησί σου, ήρθα φέτος, μου άρεσε πολύ!!!
    Να διακόψεις και με τους δύο. Και να έχεις ως αρχή στη ζωή σου το ότι δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν είναι ωραίο να κερατώνεις, ούτε να κοροϊδεύεις.

  8. το πρόβλημα με τα σημερινά 19χρονα – 19χρονες κυρίως- είναι ότι ενώ έχουν το μυαλό 13χρονου θέλουν να σμπεριφέρονται σαν κοπέλες τουλάχιστον 25 χρονών.μα σε τι κατασταση εχουμε φτάσει πια…όντως φοβερά προβλήματα κοπελιά…..

  9. Κοπέλα μου δε θα σε ρωτήσω για την ηλικία σου. Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει πόσο είσαι απλά σκέφτεσαι πολύ ανώριμα για την ηλικία που δηλώνεις, λες και είσαι κοριτσάκι γυμνασίου ας πούμε!
    Συνελθε αυτό έχω μόνο να σου πω, αυτό που κάνεις είναι λάθος σε κάθε περίπτωση!! Η λύση βέβαια είναι απλή, ξεκοβεις με τον 17 χρόνο και αν σε χωράει η συνείδηση σου συνεχίζεις με τη σχέση σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More