Αλήθεια, εσένα τι σε εκνευρίζει στους άντρες;

Ο τρόπος που αντιδρούν όταν δίπλα τους περάσει μια ωραία γυναίκα; Ο τρόπος που αντιδρούν όταν προσπαθείς να ανοίξεις μία συζήτηση; Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις αναπάντητες κλήσεις; Τι; Τι σε εκνευρίζει στους άντρες;

Σε αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα, που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την παρουσία τους στη ζωή μας, υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ικανά να μας βγάλουν από τα ρούχα μας… Με την κακή έννοια.
Κι αυτό προσπαθούμε να διερευνήσουμε σήμερα… Εμείς τα κορίτσια μεταξύ μας.
Τα κορίτσια του TLIFE είπανε τη γνώμη τους. Εσύ; Θα μας πεις τη δική σου;

“Εγωκεντρισμό να το πω; Ανωριμότητα; Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη… Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι νομίζουν πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω τους. Ό, τι γίνεται νομίζουν ότι αφορά ή απειλεί μόνο εκείνους. Γενικότερα, δυσκολεύονται να δούνε την ευρύτερη εικόνα -the bigger picture- του κάθε πράγματος. Δεν σκέφτονται τις επιπτώσεις, τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό που κάνουν. Δεν κάνουν συνδυασμούς σκέψεων. Οι γυναίκες έχουμε πιο συγκροτημένη σκέψη, έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις. Προσέχουμε να μην θίξουμε, να μην προσβάλλουμε. Οι άντρες λένε ό, τι τους έρθει χωρίς να έχουν σκεφτεί από πριν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτό”.
Ρίτα
“Στους άντρες με εκνευρίζουν πολλά πράγματα. Ή μάλλον με εκνευρίζουν γενικά οι άντρες. Το παίζουν ωραίοι και cool στην αρχή και όταν κάνουν τη “δουλειά” τους… arrivederci roma!
Ένα από τα βασικά είναι η ανασφάλεια που έχουν και θέλουν να επιβεβαιώνονται από πολλές γυναίκες. Το δεύτερο είναι ότι πολλές φορές το παίζουν αδιάφοροι για να τους κυνηγήσουμε. Το τρίτο είναι ότι είναι πολύ εγωιστές. Το τέταρτο είναι ότι νομίζουν ότι είναι πάντα σωστοί και δεν παραδέχονται τίποτα…. Ας σταματήσω κάπου εδώ!”
Άντζελα
“Πολλά είναι αυτά που μπορούν να εκνευρίσουν μια γυναίκα στη συμπεριφορά ενός άντρα και από τα πολύ μικρά ως τα πολύ μεγάλα μπορείς να καταλάβεις αν τελικά ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι…
1. Όταν άλλο του λες και άλλο καταλαβαίνει. (Μα καλά δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα;)

2. Όταν βλέπει ότι είσαι εκνευρισμένη και επιμένει εκείνη τη στιγμή να του πεις τι ακριβώς έχεις, χωρίς να σου δίνει λίγο χρόνο να ηρεμήσεις.

3. Όταν πηγαίνει όλη την ώρα με τους φίλους του για μπάλα.

4. Όταν δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ακόμη και για το σε ποιο τραπέζι να καθήσει όταν θα πας για καφέ.”
Νατάσσα Σ.
“Δεν καταλαβαίνουν πολλές φορές τι τους λες. Άλλα λες, άλλα ακούνε κι άλλα καταλαβαίνουν. Επίσης, το παίζουν ωραίοι και “ιστορία”. Μάγκες. Συνήθως, χωρίς να είναι. Μπορεί για παράδειγμα να τους χαιρετήσεις κι από το πολύ τουπέ να σε “γειώσουν”…
Εσύ πρέπει πάντα να είσαι εκεί για αυτούς, ενώ σε εκείνους πάντα κάτι συμβαίνει όταν τους χρειάζεσαι. Συχνά συμπεριφέρονται σαν κάφροι, θέλοντας να δείξουν και να “πουλήσουν” κάποιον άλλο εαυτό, διαφορετικό, που ίσως ενθουσιάσει κάποια. Γίνονται έρμαια των φίλων τους κι επηρρεάζονται πολύ από τη γνώμη τους, όσο λάθος κι αν είναι αυτή -δεν την αξιολογούν πριν πάρουν θέση. Το μυαλό τους όταν σε έχουν στην αγκαλιά τους είναι συνήθως στο σεξ, ενώ εσύ μπορεί θα θέλεις “γούτσου-γούτσου”… Προς το παρόν…”
Μαρία Π.
“Πρώτον, εκνευρίζομαι όταν οι άντρες νιώθουν σημαντικοί κρατώντας για τον εαυτό τους ανούσια μυστικά που μπορούν να βγουν στην επιφάνεια και να διαλύσουν τα πάντα. Στην ουσία με εκνευρίζει ο φόβος που έχουν για να πούνε αλήθειες, φέρνοντας στο προσκήνιο δίχως λόγο παρεξηγήσεις. Δεύτερον, ο ανώριμος ανταγωνισμός που δημιουργούν. Σχέση έχουμε ρε φίλε, όχι οικόπεδα να χωρίσουμε”.
Εβίτα
“Η σχέση που έχουν με την αλήθεια…. Σχετική! Η σχέση που έχουν με τις άλλες γυναίκες… Οπτική! Η σχέση που έχουν με τα συναισθήματά τους… Προβληματική! Η σχέση που έχουν με το σεξ… Μόνιμη! Η σχέση που έχουν με την κατανόηση… Δύσκολη!”
Ξένια
“Με ρωτάτε να σας πω τι μου τι σπάει στα αξιολάτρευτα αγοράκια… Όχι πολλά!
-Το να γυρνάει το κεφάλι όταν περνάει ψηλοτάκουνο.
-Το να έρχεται στο κρεβάτι αφού έχει κάνει γενικό σφουγγάρισμα στο σπίτι …ξυπόλητος
-Το να πετάει τα ρούχα του στον καναπέ.
-Το να θέλει sex όταν βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία.
Απλά και λίγα γιατί τα αγοράκια είναι για πάντα παιδάκια και αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ. Αγαπήστε τα με όλα όσα σας την σπάνε… Άλλωστε με αυτά τα ερωτευόμαστε!”
Σοφία
“Δεν αντέχω όταν γίνεται έξαλλος σε περίπτωση που τολμήσω να του πω ότι τρέχει πολύ, ενώ
εκείνος μου κάνει συνέχεια παρατηρήσεις για τον τρόπο που οδηγώ!”
Μαρία
“Χμμμ! Τι με εκνευρίζει στους άντρες; Ό,τι ακριβώς με γοητεύει! Είναι ανώριμοι… Την στιγμή που εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά, εκείνος μου λέει να κάνω λίγο πιο δεξιά για να δει αγώνα. Με εκνευρίζει που δεν κατεβάζει ποτέ τα σκουπίδια! Και που πετάει τις κάλτσες του σε όλον το διάδρομο σαν να θέλει να βρει τον δρόμο για την τουαλέτα… Α! Και που δεν θέλει ποτέ να έρθει μαζί μου στα μαγαζιά για ψώνια. Και που δεν αναγνωρίζει ποτέ την υπερπροσπάθειά μου να του μαγειρέψω όταν δεν ξέρω καν να φτιάχνω ούτε αβγό! Αλλά τουλάχιστον… α) όταν τελειώσει ο αγώνας με παίρνει πάντα αγκαλιά, β) μπορεί να μην κατεβάζει τα σκουπίδια αλλά… ανεβάζει τα ψώνια του σούπερμαρκετ, γ) θα μπορούσε να πετάει σπόρια στον διάδρομο σαν τον κοντορεβυθούλη και δ) μαγειρεύει πάντα εκείνος για δύο! Τώρα που το ξανασκέφτομαι: οι άντρες είναι όντως ανώριμοι αλλά ποια θα ήθελε έναν τακτικό-ώριμο-σοβαρό-να μην έχει ιδέα από αθλητικά- άντρα δίπλα της; Όχι εγώ!”
Νατάσα
Εσένα τι σε εκνευρίζει στους άντρες; Άφησε το σχόλιο σου εδώ…

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πόσο δίκιο έχετε ρε κορίτσια… εγώ δεν μπορώ με τίποτα τη σκοποβολή στη λεκάνη της τουαλέτας και μάλιστα χωρίς να έχει προβλέψει να σηκώσει πριν το καπάκι!! Κρόσια τα νεύρα μου…

  2. τι με εκνευρίζει σ’εναν άντρα?
    όταν σε πρωτογνωρίζει του αρέσουν όλα πάνω σου και σου λεει “μην αλλάξεις,σε θέλω για αυτό που είσαι-δυναμική,ανεξάρτητη, με ενδιαφέροντα και μην κρέμεσαι πάνω μου-και εννοεί το ακριβως αντιθετο!!τοτε αυτός παθαίνει εξάρτηση απο σένα κ αυτό εσένα δεν σου δίνει επιλογές και όταν βλέπεις να σε παίρνει τηλεφωνο λες “πάλι αυτός”ΕΦΥΓΑ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More