ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 ως 10 Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν τα άστρα;

Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι υπόσχονται τα άστρα για την εβδομάδα που ξεκινά; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ανεξάρτητα από κάποιες πρακτικές δυσκολίες στα επαγγελματικά σου ή κάποια θέματα που θα προκύψουν με συγγενικά σου πρόσωπα, είναι αναμφίβολα ερωτική. Ο Άρης κινείται ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής επισκέπτεται το ίδιο ζώδιο την Τετάρτη και η ερωτική σου διάθεση εκτινάσσεται στα ύψη. Πρόσεξε μόνο πώς θα την χειριστείς, ώστε να μην εξαντλήσεις τις δυνατότητες που έχεις να κάνεις την αισθηματική σου ζωή πιο ικανοποιητική. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα την Παρασκευή, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα πραγματοποιήσει δυσμενή όψη με τον Ερμή, δημιουργείται ένα γενικότερο αίσθημα πίεσης, έλλειψης ικανοποίησης και μια σχετική ανασφάλεια που θα σε αποδιοργανώσει. Προσπέρασέ το όσο πιο ανώδυνα μπορείς.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο. Ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο του Υδροχόου, σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δεν έχεις λόγους να ανησυχείς ιδιαίτερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς την Τετάρτη και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές του. Καλά νέα σε περιμένουν στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου και στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι δύο καλές μέρες, που μπορείς να αποδεχτείς προτάσεις ή να υπογράψεις συμβόλαια. Οι κρυφές οικονομικές παγίδες είναι ελάχιστες και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πραγματικές. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να φερθείς διπλωματικά και να φανείς συντηρητικός στα λεγόμενά σου, γιατί δεν θα λείψουν οι ίντριγκες και το παρασκήνιο. Θα υπάρξουν βέβαια κάποια σημαντικά διλήμματα, καθώς κάποια “πρέπει” σου θα έρθουν σε σύγκρουση με τα “θέλω” σου. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται ένα τέλος, για να έρθει η νέα αρχή.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου ψάχνει να σε βρει, αλλά… δεν σε βρίσκει πουθενά! Αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες, φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο σπίτι. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι μέρες είναι καλές για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ταύρων, μία πρόταση που θα σου γίνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε ανεβάσει στα ουράνια. Πρόσεχε μόνο να μην προσγειωθείς απότομα!!!

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Πιθανόν κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις, να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους, για καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γεγονότα της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να μπεις σε έναν καλύτερο δρόμο όσον αφορά στη διαδικασία των πρακτικών θεμάτων, που σε ενδιαφέρει να πετύχεις. Ωστόσο, από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν θα λείψουν μικρές δυσκολίες, όπως και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, τόσο στην εργασία σου όσο και στην οικογένειά σου. Μην διστάσεις να τολμήσεις κάτι, που από ένστικτο ξέρεις ότι μπορείς να το χειριστείς. Τα αισθηματικά σου, αυτές τις ημέρες θα σε κουράσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Μην προχωρήσεις όμως σε αξιολογήσεις, γιατί θα στεναχωρηθείς άδικα. Στον οικονομικό τομέα, είσαι καλά ως προς την κάλυψη των βασικών σου αλλαγών, αλλά όχι και ως προς τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι τρυφερός και ρομαντικός, ώστε να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει τα πράγματα όπως θέλεις εσύ. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και διώξε τις όποιες αναστολές έχεις, ώστε να οδηγήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα άστρα είναι φιλικά και για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος και, αν κουνήσεις και εσύ λίγο τα νήματα, μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Νέα πράγματα θα σε ενθουσιάσουν στο χώρο της εργασίας σου. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι πολλές, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και προσοδοφόρες. Να έχεις υπομονή και να τολμήσεις να βγεις μπροστά στα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις σκαμπανεβάσματα ή ελλείμματα στο πορτοφόλι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει σχετικά καλά για εσένα με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες ημέρες στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που υποδηλώνει ικανοποιητική δυναμική στις επαφές σου με συνεργάτες, αλλά και προώθηση απόψεων σε κοινωνικά θέματα. Από την Τετάρτη και μετά όμως, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει στους Ιχθείς, η καριέρα σου και η κοινωνική σου καταξίωση θα είναι στο στόχαστρο και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος σημαντικών ανακατατάξεων στη ζωή σου. Απόφυγε τα ανοίγματα στα οικονομικά σου και μείνε συντηρητικός. Την Κυριακή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, η ερωτική σου διάθεση παίρνει τα πάνω της και θα σου δοθούν ευκαιρίες για ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα. Σκέψου καλά πριν δράσεις και μην διακινδυνέψεις την υπάρχουσα σχέση σου, για επιπόλαιους έρωτες.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα σου χαρίσει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις αρκετές καταστάσεις που σε πίεζαν στα αισθηματικά σου. Δείξε λίγη τρυφερότητα στο σύντροφό σου και μην φοβηθείς να του εκφράσεις τον έρωτά σου. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να βρεις αυτόν ή αυτήν που σου ταιριάζει, αρκεί να ξεκουνηθείς από την βόλεψή σου. Άλλαξε την διάθεσή σου και εκφράσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις άμεσα και δραστικά. Μετρίασε λοιπόν το άγχος σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, μπορείς να βρεις ιδανικές λύσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Οικονομικά, απόφυγε τις σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε αποσυντονίσουν.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί την υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων αυτή την εβδομάδα. Διατήρησε λοιπόν χαμηλό προφίλ και αφιέρωσε χρόνο στην οργάνωση και την διαμόρφωση μιας στρατηγικής, που θα σου χρησιμεύσει αργότερα. Τα οικονομικά σου, με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, οπότε κάνε όσο λιγότερα έξοδα γίνεται, αφήνοντας μη απαραίτητες αγορές για αργότερα. Η επικοινωνία σου από την άλλη, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο την Τετάρτη, βελτιώνεται αισθητά προς όφελος του κοινωνικού σου κύκλου, αλλά και των συγγενικών σου σχέσεων. Νέες γνωριμίες και έρωτες είναι πιθανοί στο τέλος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από κάποιο ακατάλληλο για εσένα άτομο.

Αισθηματικές
Αρκετά ευνοϊκά είναι τα άστρα για τα αισθηματικά σου. Εσύ που ήδη έχεις μόνιμη σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα είναι να αλλάξετε διάθεση, γιατί η τύχη θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, ή θα ανακαλύψετε στο περιβάλλον σας τα βαθύτερα αίτια που σας ενώνουν με κάποια πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί να κάνεις πιο σκληρό το πρόγραμμά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου τώρα είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τις υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Μην κάνεις κατάχρηση στα οικονομικά σου, αν θέλεις να τα δεις πολύ γρήγορα να βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά θα σε επηρεάσει η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, κυρίως μέχρι την Τετάρτη, που ο κυβερνήτης σου θα κινείται για τελευταίες μέρες στον Υδροχόο. Αν κόψεις και κάποια άσκοπα έξοδα, το επίπεδό τους θα βελτιωθεί αρκετά και η σχετική σου ανασφάλεια θα ηρεμήσει. Αλλά και από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου θα παρουσιάσουν μία αισθητή βελτίωση, όσον αφορά σε κάποιους στόχους που θες να προωθήσεις. Πόνταρε στην κοινωνικότητά σου, διεύρυνε τον κύκλο των γνωριμιών σου και προώθησε έτσι τα συμφέροντά σου. Ακόμη, οργάνωσε με προσοχή τον χρόνο σου, γιατί χωρίς προγραμματισμό και με τόσες δραστηριότητες, θα πελαγώσεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα για εσένα στα αισθηματικά σου μπορούν να είναι πολύ καλά αυτό το διάστημα, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου και να του δείχνεις όλα όσα αισθάνεσαι. Με αυτήν την συμπεριφορά, μπορείς να περάσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα, χωρίς σκοτούρες και έννοιες. Εσύ που είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις κάποιες κατακτήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και στον ευρύτερο χώρο που κινείσαι, που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα ανανεώσουν την διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα σε κουράσουν σωματικά και πνευματικά, ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή, που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Ορισμένες υποθέσεις σου μπορούν να είναι κουραστικές, αλλά αναλογίσου μήπως τελικά είναι το μέσο, για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα χρήματά σου και να κάνεις και τις ‘‘περιττές’’ αγορές που επιθυμούσες καιρό τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Χαρούμενη και ευχάριστη αναμένεται αυτή η εβδομάδα για εσένα. Ιδιαίτερα οι πρώτες τρείς μέρες της, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, θα είναι άκρως επικοινωνιακές και θα κάνεις πολλές και καλές νέες γνωριμίες, που πολύ πιθανόν να σου χρησιμεύσουν μελλοντικά. Αν είσαι απλώς ο εαυτός σου, δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα γίνεις η ψυχή της παρέας. Από την Τετάρτη και μετά, που ο προαναφερθείς πλανήτης θα επισκεφτεί τους Ιχθείς, αρκετές καινούργιες προκλήσεις αναμένονται και στον επαγγελματικό σου ορίζοντα. Οργανώσου καλά, επέλεξε σωστά την στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσεις, μην παρεκκλίνεις καθόλου από αυτήν και θα βγεις εξαιρετικά κερδισμένος. Στα αισθηματικά, αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, δεν θα πρέπει τώρα να αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις πλανητικές επιρροές που σου στέλνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Υδροχόο, ως προς την αναζήτηση του άλλου σου μισού, γιατί έχεις σοβαρές πιθανότητες να το συναντήσεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά. Οι στιγμές που θα ζήσεις τώρα με την οικογένεια και τον σύντροφό σου θα σας φέρουν πιο κοντά συναισθηματικά και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί ανοίξτε τα μάτια σας και προετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν μεγάλο έρωτα… αρκεί βέβαια πρώτα αποφασίσετε να βγείτε από το σπίτι σας!!!

Επαγγελματικές
Προσπάθησε στην εργασία σου να έχεις το νου σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, δείξε ευελιξία στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει το δρόμο της κατιούσας και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικοινωνιακή αποδεικνύεται αυτή η εβδομάδα για εσένα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές και καλές ευκαιρίες, που θα φέρουν την ελπίδα για πραγματοποίηση στα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Μοναδικός αντίπαλός σου αυτό το διάστημα, που θα πρέπει να του αντισταθείς, θα είναι μία νωχελική διάθεση που θα προσπαθήσει να σε καθηλώσει. Από την άλλη, ο Άρης που από την προηγούμενη εβδομάδα κινείται στο ίδιο ζώδιο, απλώνει ένα πέπλο ευτυχίας στην προσωπική σου ζωή και σου χαρίζει τα ομορφότερα συναισθήματα. Οικογένεια και φίλοι είναι κοντά σου και εσύ χαίρεσαι την κάθε στιγμή που μοιράζεσαι μαζί τους. Στα επαγγελματικά, ακόμη κι αν προκύψουν δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν έντονα, μην πτοηθείς, αφού οι δυσκολίες αυτές πρόκειται να είναι παροδικές και θα εκλείψουν σύντομα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, παρασυρμένος από τις ενδιαφέρουσες κατακτήσεις που θα έχεις. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο, αλλά θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της καθημερινότητάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ, γιατί στο τέλος πάλι μόνος σου καταλήγεις. Πρόσωπα από τα παλιά θα έρθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να πετύχεις. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το νερό στο αυλάκι, σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που σε ενδιαφέρει από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά, πρέπει να φανείς συγκρατημένος όσον αφορά στα έξοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όταν κάποια πράγματα δεν σου αρέσουν και δεν φαίνεται να αλλάζουν, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι πολύ απλά να αλλάξεις εσύ. Να αλλάξεις δηλαδή την οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Έτσι και αυτή την εβδομάδα, οι υποχρεώσεις που σε έχουν κουράσει θα αποκτήσουν άλλη σημασία και θα πάρουν άλλη πορεία, με τον Ερμή να αλλάζει άρδην το πλανητικό σκηνικό από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων και, ευτυχώς για εσένα, δεν θα τις βλέπεις πλέον σαν αγγαρεία. Κράτησε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου την Πέμπτη και την Παρασκευή, που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει δυσμενείς όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη και, αν πρόκειται να ξεκινήσεις τώρα κάτι καινούργιο, φρόντισε να μελετήσεις καλά όλες τις παραμέτρους. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, το ταλέντο σου στην οργάνωση και την διοίκηση των σχετικών θεμάτων με το σπίτι σου, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, μιας και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου θα αυξηθούν. Σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια, ζήτησέ την από τον σύντροφο ή την οικογένειά σου. Μην τα φορτώνεσαι όλα στην πλάτη σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρος και επιθετικός και, αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Άλλωστε, με την Αφροδίτη να κινείται πλέον στον Υδροχόο, η ζωή σου τώρα μπορεί να γίνει άκρως απολαυστική… αρκεί και εσύ να το θελήσεις!!!

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλά θα κάνεις να μη διστάσεις να ρισκάρεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς με τις ικανότητες που έχεις, να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να αυξήσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητά τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην κουράζεις το μυαλό σου με θέματα που δεν είναι της παρούσης, αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων την Τετάρτη και μπορείς να περάσεις πραγματικά όμορφα, χωρίς να σκοτεινιάσεις με σκέψεις που σε στεναχωρούν. Στο χώρο της εργασίας σου, τα πράγματα θα είναι λίγο κουραστικά στις 7 και 8 του μήνα, λόγω των δυσαρμονικών όψεων του Ερμή, με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συναδέλφους σου. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον Υδροχόο, θα αυξήσει την αγωνία και το ενδιαφέρον σου για αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά καλό θα είναι να κάνεις δραστικές κινήσεις, για να τους πλησιάσεις και να περάσεις χρόνο μαζί τους.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου, για να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Ξέχασε το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή, τώρα που μπορείς! Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να τα καταφέρεις και να γίνεις ευτυχισμένος. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, φροντίστε να γίνετε πιο δεκτικοί και κοινωνικοί, ώστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο όποιες εκκρεμότητες έχεις με το νόμο και την γραφειοκρατία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περίεργη προμηνύεται αυτή η εβδομάδα σε ό,τι αφορά την διάθεση, αλλά και την υγεία σου. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας αποχωρεί από το ζώδιό σου και εισέρχεται στους Ιχθείς, τόλμησε να ζητήσεις βοήθεια σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, έτσι ώστε το άγχος σου να μειωθεί αισθητά. Στις κοινωνικές σου επαφές, καλύτερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών, ώστε να μην δώσεις αφορμή για κακεντρεχή σχόλια. Στο χώρο της εργασίας σου, οι ρυθμοί που κυλούν τα γεγονότα είναι πάρα πολύ αργοί για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να μην σκέφτεσαι καθαρά. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, δείξε γενναιόδωρα την αγάπη σου σε κείνους που την αξίζουν και θα την πάρεις πίσω εις τριπλούν.

Αισθηματικές
Μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες, και μην λες λόγια που δεν εννοείς, σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες στη σχέση σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει, μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν και οι δύο κάνετε οπισθοχωρήσεις. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Τώρα λοιπόν που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου, μην αφήνεις στιγμή να περνά χωρίς να την αξιοποιείς και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατός, για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου την προσεχή Τετάρτη και τον Άρη από την προηγούμενη εβδομάδα να σε συντροφεύει, θα μπορέσεις να συνεχίσεις την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου στο μέγιστο βαθμό. Ασχολήσου τώρα με οτιδήποτε σχετικό με την φιλανθρωπία και βοήθησε όπου μπορείς. Η ενασχόλησή σου αυτή θα ζεστάνει πολλές καρδιές και μαζί και τη δική σου. Στα επαγγελματικά θέματα, η υπευθυνότητα και η καλή σου οργάνωση θα σε κάνουν να ανελιχτείς γρήγορα και θα σε οδηγήσουν σε επιτυχίες, για τις οποίες θα νιώσεις ιδιαίτερα περήφανος. Στην προσωπική σου ζωή όλα βαίνουν καλώς και νιώθεις έντονα την αγάπη των δικών σου ανθρώπων, που ζητούν την παρουσία σου και θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Αν αναζητάς ακόμη τον έρωτα, δεν αποκλείεται σύντομα να τον βρεις!

Αισθηματικές
Ο εκνευρισμός που θα νιώθεις κάποιες στιγμές θα σε αποδιοργανώσει. Μην κάνεις πράγματα που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί μετά το μετανιώνεις. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σου. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας, για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες. Αν πάλι συναντήσετε το άλλο σας μισό, μην φοβηθείτε να αφεθείτε στην γοητεία του!

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου.

Read More

And More