ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 ως 31 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας που ξεκινά μια δύσκολη Πανσέληνος την Τετάρτη. Πως θα επηρεαστούν ερωτικά και επαγγελματικά; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη δουλειά σου προσπάθησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας να βελτιώσεις το εργασιακό καθεστώς που επικρατεί ή τον τρόπο που συνεργάζεσαι είτε με τους ανωτέρους σου είτε με τους υφισταμένους σου. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, να είσαι προσεχτική στις κινήσεις σου και μην πεις λόγια εν βρασμώ ψυχής. Μην εμπλακείς σε δυσάρεστες λογομαχίες που υποσκάπτουν τη θέση σου και στα αισθηματικά σου μην αφήσεις τρίτους να έχουν άποψη για τη σχέση σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει ομορφιά, αισιοδοξία και κέφι. Η θετική σου ενέργεια, που θα εκπέμπεται από τα φωτεινά σου μάτια και το γοητευτικό σου χαμόγελο, θα σου εξασφαλίσει μία πολύ γλυκιά περίοδο ερωτικής συνύπαρξης με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου, μάθε πως τώρα είναι η περίοδος που όλα μπορούν να αλλάξουν. Κάνε τις κινήσεις σου και τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει από το προηγούμενο διάστημα. Επειδή αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένη σε ό,τι είναι να κάνεις και μην αναλώνεσαι σε στιγμιαίες παρορμήσεις. Τις οικονομικές σου υποθέσεις ρύθμισέ τες με μεγάλη προσοχή και μην ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από αυτά που έχεις να διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού και που οι πλανήτες πραγματοποιούν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ τους, κράτησε επιφυλακτική στάση σε επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες, ώστε να μην το μετανιώσεις αργότερα, και απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Αρκετές θα είναι οι δυσκολίες και οι δυσάρεστες καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε βαρύνουν ψυχολογικά, ενώ καλό θα είναι να μην τραβήξεις τώρα το σκοινί και μην έχεις πολλές απαιτήσεις. Το Σαββατοκύριακο ο έρωτας μπορεί να σε μπερδέψει λίγο, αλλά τελικά ο σύντροφός σου θα αποδειχτεί ιδιαίτερα δοτικός απέναντι σου, γεγονός που θα σε ανανεώσει τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα προβλέπονται μάλλον θυελλώδεις οι σχέσεις με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά «πικάντικη» και θα έχει μεγάλες δόσεις συγκίνησης και πάθους. Αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, να ξέρεις πως πρέπει να σκεφτείς αρκετά πριν προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και αναμένεται να ζήσεις πολύ καυτές ερωτικές εμπειρίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν στο παρελθόν. Νέα ξεκινήματα θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν πολύ, αλλά πρέπει να προφυλαχθείς όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από τους γύρω σου. Ορισμένες αλλαγές που θα συμβούν, να είσαι προετοιμασμένος να τις αντιμετωπίσεις με λογική και σύνεση και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Απόφυγε επίσης να πάρεις βιαστικές αποφάσεις στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι στον πυρετό διαπραγματεύσεων και κάποιων νέων σχεδίων. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να νιώσεις πως είσαι περισσότερο πιεσμένος παρά πετυχημένος. Ιδιαίτερα θετικά θα αποδειχθούν τα πράγματα για εσένα, αν εκτιμήσεις σωστά κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Είναι απαραίτητο όμως να μην κάνεις αλλαγές σε κάποια σχέδια που έχεις, αλλά να τα δρομολογήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αρκετή εύνοια σε περιμένει στα αισθηματικά σου, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό Κριό και είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σου “κλείνει το μάτι” και φέρνει την αρμονία στη σχέση σου. Εντούτοις, φρόντισε να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Μια γλυκιά κουβέντα, μια ευγενική χειρονομία και λίγη παραπάνω προσοχή, μπορούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα… Αν πάλι βιώνεις ερωτικές μοναξιές, αυτές τις ημέρες έχεις όλα τα εφόδια και πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις ορισμένες υποθέσεις με τους δικούς σου όρους, αρκεί να μείνεις απόλυτα συνεπής στους στόχους που έχεις θέσει, αλλά και τον τρόπο επίτευξής τους. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι έντονος, γι’ αυτό κινήσου προσεκτικά. Βελτιωμένα θα είναι τα οικονομικά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. Το Σαββατοκύριακο όμως, οι αρνητικές πλανητικές όψεις σε προειδοποιούν να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική αυτήν την εβδομάδα στο τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε θα σου παρουσιαστεί. Το πλανητικό σκηνικό, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, είναι βέβαιο πως θα σε αποπροσανατολίσει και τα πάντα θα ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις να επιλύσεις τώρα όλα σου τα προβλήματα και να κρατήσεις αποστάσεις, ώστε να δεις και εσύ τις πραγματικές σου ανάγκες. Οι μέρες σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυνται για αλλαγές. Πρόσεχε πολύ για να μην εξαπατηθείς από συνεργάτες που δρουν ανταγωνιστικά και έχουν βάλει “στο μάτι” την πρόοδο σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να έχεις παραπάνω εκνευρισμό και αδιαλλαξία στη σχέση με τον σύντροφό σου. Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει να διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου, αλλά απαιτείται και η δική σου προσπάθεια γι’ αυτό. Αν ακόμη είσαι μόνη σου, να ξέρεις ότι με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό, μπορείς να εμπνεύσεις πάθη και να εδραιώσεις μια ουσιαστική σχέση.

Επαγγελματικές
Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα πλάνα σου για τα μελλοντικά σου σχέδια στη δουλειά, αλλά επειδή τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για εσένα, προτίμησε προς το παρόν να μην αποκαλύψεις τις προθέσεις και τις ιδέες σου. Τις οικονομικές σου υποθέσεις καλό θα είναι να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα. Μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτό το διάστημα και πρόσεξε τις επενδύσεις σου.

ΛΕΩΝ
Συνεχίζεις να ανελίσσεσαι στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου είναι και το ζητούμενο σου αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται όμως την Τετάρτη στον Ζυγό, επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου και μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα, που θα είναι παντελώς απρόσμενα. Καλά θα ήταν να εξοφλήσεις τώρα όλα τα χρέη σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο να δημιουργήσεις νέα, όσο κι αν οι μέρες το απαιτούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο τομέας της υγείας, που θα σε απασχολήσει με μικροπροβλήματα, δικά σου ή κοντινών προσώπων.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αυτές τις ημέρες. Αποφύγετε όμως να προσπαθήσετε να του επιβάλλετε τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες του. Οι αδέσμευτες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας γοητεύσει. Καινούργια πρόσωπα θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να δείτε με πιο θετικό μάτι την ερωτική σας ζωή!

Επαγγελματικές
Σημαντικές θα είναι οι προτάσεις που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες. Αν κινηθείς έξυπνα, θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα. Δείξε δυναμισμό στα οικονομικά σου και προσπάθησε να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Μην επιτρέψεις να σε παρασύρουν τρίτα πρόσωπα στις αποφάσεις σου και δράσε με γνώμονα αποκλειστικά το δικό σου συμφέρον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και φημίζεσαι για τους σωστούς χειρισμούς στα οικονομικά σου, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι προσεχτική, γιατί αυξάνονται τα έξοδα σου. Δεν είναι οι μέρες ιδανικές για επενδύσεις και για πολλές δαπάνες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό, στις 27 του μήνα, θα σου προσφέρει μία υπέρμετρη αισιοδοξία και θα δώσει άλλη οπτική στην – κατά τα άλλα – γκρινιάρικη καθημερινότητα σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου άτομα, να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου και τους φίλους σας και γιατί όχι, να κάνεις και τις απαραίτητες κοινωνικές συναναστροφές, που επιβάλλονται για την επαγγελματική σου άνοδο. Το Σαββατοκύριακο ασχολήσου με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην διστάσεις να αλλάξεις κάτι δραματικά. Η ανανέωση είναι σε όλους απαραίτητη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να σκεφτείς κάποια πράγματα με σοβαρότητα για τη σχέση σου και να σταματήσεις να έχεις παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Γίνε πιο επιεικής μαζί του και πολύ γρήγορα θα δεις το κλίμα μεταξύ σας να βελτιώνεται και να γλυκαίνει. Και αν ακόμη παραμένεις ελεύθερη, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Μην αρνηθείς προτάσεις για εξόδους που θα σας γίνουν και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη!

Επαγγελματικές
Με την ευλογία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν αυτές τις μέρες. Φρόντισε να επιδείξεις μια οργανωμένη και εστιασμένη συμπεριφορά και να μην τα χάσεις μπροστά σε μικροδυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και έχουν μοναδικό σκοπό να σε αποπροσανατολίσουν. Μην τους κάνεις το χατίρι!

ΖΥΓΟΣ
Το σίγουρο την εβδομάδα αυτή για το ζώδιό σου είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση αδράνειας και μάλλον θα το παρακάνεις με τις συνεχείς επαφές και εξόδους σου. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, μια δυσάρεστη ή καταπιεστική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου θα σου δώσει τα κίνητρα που χρειάζεσαι, είτε για συνεχείς αποδράσεις είτε για επίμονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου. Αυτό βέβαια πρόκειται να γίνει επειδή δεν θα υποφέρεις την πίεση των ημερών και θα ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται για να μην ενδώσεις στους πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου σου, καθώς δεν έχεις τέτοια περιθώρια.

Αισθηματικές
Μερικά πράγματα που συμβαίνουν στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να τα δεις από διαφορετική σκοπιά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν λόγια που μπορεί να ακούσεις από τρίτους και προσπάθησε να ρυθμίσεις με προσοχή ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί δεν έχετε κανένα εμπόδιο προκειμένου να βρείτε αυτό που ψάχνετε! Τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και σας ευνοεί, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί για να πραγματοποιήσετε τα αισθηματικά σας όνειρα!

Επαγγελματικές
Το σύμπαν έχει βάλει σκοπό να επηρεάσει θετικά τον επαγγελματικό τομέα σου αυτές τις μέρες. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, οι ιδέες σου καίριες, η κρίση σου εύστοχη και το θάρρος σου στο ύψος των περιστάσεων. Λίγη προσοχή χρειάζεται για να μην σκοντάψεις από την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου, ο Άρης από τον Κριό σου παραστέκεται ευνοϊκά. Θα μπορούσε ίσως να βελτιώσει τα εισοδήματά σου ή τις αποταμιεύσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε μία διαδικασία καταλυτικών αλλαγών για τη ζωή σου, ενώ το καλύτερο θα ήταν να τις ξεκινήσεις πρώτα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν και, εξαιτίας των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας από την Τετάρτη και μετά, το διάστημα θα είναι λίγο περίεργο και κάποιες φορές δύσκολο για να κάνεις τα προσωπικά σου ξεκαθαρίσματα, εντούτοις μπορείς να σκεφτείς προς ποια κατεύθυνση θα στραφείς και να δρομολογήσεις τώρα τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Επειδή τα λόγια σου θα είναι σκληρά και απόλυτα, απόφυγε να ανακοινώσεις τώρα τις αποφάσεις σου και μείνε λίγο αποστασιοποιημένη από τους άλλους. Την Παρασκευή και το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, μία κρίση στη σχέση σου μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να σε απομονώσει στο καβούκι σου και στις μαύρες σκέψεις σου. Προσπάθησε να μην της κάνεις το χατίρι και προτίμησε τον εποικοδομητικό διάλογο με τον άνθρωπό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και αναζήτησε τρόπους που θα βοηθήσουν και τους δύο σας να απαλλαχτείτε μια και καλή από την στασιμότητα του παρελθόντος. Αν παραμένεις ακόμη με την μοναξιά σου στην αγκαλιά, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να την αποχωριστείς, μια και η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να εξετάσεις με προσοχή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σου. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες αυτές τις ημέρες, αν δεν είσαι σίγουρη για την έκβασή τους. Οικονομικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή. Μην παρασυρθείς σε σπατάλες, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου ακόμη μία φορά και παράμεινε εγκρατής!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να σε ευνοεί ιδιαίτερα από το ζώδιο του Κριού, εξέφρασε τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές μαζί του. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να περιμένεις νέες προοπτικές όσον αφορά στο αντικείμενο σου, αλλά θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη στις προθέσεις σου, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την Τετάρτη και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ζυγό και οι πλανήτες θα “συγκρουστούν”, να είσαι προετοιμασμένη για απρόσμενες δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν. Οι επαγγελματικές σου κινήσεις θα απαιτήσουν τώρα ιδιαίτερη προσοχή, ενώ οι συνεργασίες σου είναι αμφίβολο αν θα αντέξουν στον ανταγωνισμό. Το Σαββατοκύριακο, οι αισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν από τη ζωή σου, αλλά θα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, πράγμα που θα σε εκνευρίσει και θα σε βγάλει εκτός ελέγχου. Έχε το νου σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ορισμένα ζητήματα που έχουν σχέση με το παρελθόν θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα και δεν πρέπει να τα αφήσεις να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που τους αρμόζουν. Αποδέξου τον σύντροφό σου με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, όπως κάνει και αυτός με τα δικά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μία ερωτική γνωριμία που μπορεί να προέρχεται από το άμεσο περιβάλλον σου θα κάνει την εμφάνισή της και θα σου ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πρόσεξε πώς θα φερθείς, για να μην τη χάσεις!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλές υποθέσεις σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο τη λογική σου. Μην κάνεις πράγματα που θα πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις και φρόντισε στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε ζημιώσουν, γιατί οι μέρες δεν το επιτρέπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζυγό και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη, θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβλήματα και καταστάσεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να τα λύσεις, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, προσπάθησε να είσαι ειλικρινείς και ξεκάθαρη και μην δώσεις περιθώρια να σε εκμεταλλευτούν άτομα, που δεν γνωρίζεις καλά. Θυμήσου ότι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου και μπορεί να περάσεις όμορφες στιγμές, αν κάνεις το βήμα να σκεφτείς θετικά και αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις που σε κυριεύουν. Άφησε πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και κοίταξε μπροστά.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου. Κάνε σωστή διαχείριση του χρόνου σου, για να μην έχεις εντάσεις μαζί του. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, βγες έξω να διασκεδάσεις και οι κατακτήσεις που θα έχεις δεν θα είναι και λίγες. Η τύχη, καθώς και η Αφροδίτη από τον Κριό, θα σου χαμογελάσουν και θα ικανοποιήσουν τα ερωτικά σου όνειρα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τον Άρη να σε ευνοεί από τον Κριό, θα βιώσεις μία ανέλπιστη ανάκαμψη και τα οικονομικά σου θα σου δώσουν την δυνατότητα να καλύψεις το συναισθηματικό σου κενό, με αγορές και… καταχρήσεις. Οι έξοδοι και οι κοινωνικές επαφές για επαγγελματικούς λόγους δεν θα λείψουν και αντιθέτως θα σε ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε αναγκάσει να κάνεις κάποιες αλλαγές και να αναζητήσεις νέους στόχους, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου. Θα έχεις τη δυνατότητα για μία ανακαίνιση ή για επιδιορθώσεις, που θα σε απασχολήσουν δημιουργικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό την Τετάρτη δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αν αποφασίσεις να μείνεις προσηλωμένη στους επαγγελματικούς σου στόχους και πιστή στην οικογενειακή σου θαλπωρή. Αν όμως λοξοδρομήσεις, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στους διαπληκτισμούς με το σύντροφό σου, που θα είναι συνέπεια της δικής σου άστατης συμπεριφοράς. Τα οικονομικά σου θα σου δώσουν μία ανάσα πνοής και, αν είσαι συνεπής και εγκρατής, μπορεί αυτή η ανάσα να έχει και διάρκεια. Είναι στο χέρι σου και στην δική σου βούληση το τι μέλλει γενέσθαι!

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, καλά θα είναι να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα. Μοιράσου περισσότερα πράγματα μαζί του και μην γκρινιάζεις με το παραμικρό! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες, αλλά μια από αυτές θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σας! Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Τις γραφειοκρατικές υποθέσεις καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα και, ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να έχεις το νου σου να μην κάνεις σπατάλες, που θα αποδιοργανώσουν τον προγραμματισμό των οικονομικών σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα είσαι ιδιαίτερα συνεργάσιμος αυτήν την εβδομάδα με όλους όσους συναναστρέφεσαι, αν και από την Τετάρτη και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, είναι πιθανόν να έχεις κάποιες μικρές αψιμαχίες ή έντονη ανησυχία για τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη στον Κριό συνεχίζει να σου δημιουργεί ανησυχίες και έννοιες για την επαγγελματική και οικογενειακή σου κατάσταση, αν και όλα αυτά υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου, καθώς τα πράγματα φαίνεται πως εξελίσσονται αρκετά καλά και ήρεμα. Μην φορτίζεις λοιπόν την ψυχολογία σου με δυσάρεστες σκέψεις και απόλαυσε τις συζητήσεις και επαφές, που θα έχεις το χρόνο να κάνεις με τον σύντροφό σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις συνετά, πράγμα που θα καταπλήξει και εσένα τον ίδιο. Ανακάλυψε τώρα νέες πηγές εσόδων, αλλά φρόντισε παράλληλα και να συγκρατηθείς, ώστε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την απαραίτητη ηρεμία και ασφάλεια, που έχεις ανάγκη για να νιώθεις καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που έχεις μέχρι τώρα και έχουν αντίκτυπο στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη είσαι μόνη σου, απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου για να ξεκινήσει κάτι νέο τώρα, αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη ή αν δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματα που τρέφεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Νέες συνεργασίες θα ευνοηθούν σημαντικά από τα άστρα και οι οικονομικές συναλλαγές σου θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα στις επιλογές σου, γιατί θα σε αποπροσανατολίσουν!

Read More

And More