Beautifool Swimwear! Sur mesure μαγιό μόνο για σένα…

Βeautifool… το λέει και το όνομα πως αυτή η συλλογή είναι και όμορφη και παιχνιδιάρικα “τρελιάρικη”! Η ιδιαιτερότητά της εκτός από το όνομά της είναι πως πρόκειται για μαγιό sur mesure με κριτήριο το δικό σου σώμα, το στιλ σου, τη διάθεσή σου.
Τη συλλογή δεν θα τη βρεις στα κανένα κατάστημα αλλά μόνο στο ατελιέ της σχεδιάστριας της Θεοδοσίας Μοσχοπούλου στο Χαλάνδρι. Εκεί θα διαλέξεις μέσα από τα ρομαντικά, χαρούμενα, vintage και modern υφάσματα αυτό που σου αρέσει για να φτιάξεις το δικό σου μαγιό όπως σου αρέσει…

/
Έντονα χρώματα και εντυπωσιακά print για να φλερτάρουμε με τα ’60s.

/
Το ολόσωμο μαγιό παίρνει την εκδίκησή του! Το κλασικό κι αγαπημένο μπλε της θάλασσας μας ταξιδεύει και οι λεπτές τιράντες κάνουν το απόλυτο chic & sexy mix!

/
Pin up διάθεση και το τέλειο τοπ για μικρό στήθος. Οι λεπτές τιράντες και το μικρό πουά αφήνουν περιθώριο και για το πιο πλούσιο μπούστο.

/
Ηollywood glam και ultra fashion look που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο! Προϋπόθεση οι σωστές αναλογίες και τα ψηλά πόδια.

/
Ένα chic αλλά εντυπωσιακό ολόσωμο που μετατρέπεται και σε τέλειο body για το βράδυ μας συνοδεύει σε πισίνες, κότερα, παραλίες… και μας ταξιδεύει ακόμα και χωρίς τα κότερα, τις παραλίες και τις πισίνες…

/
Strike a pose… Μικρό αλλά θαυματουργό, σέξι και παιχνιδιάρικο, ένα μπικίνι ιδανικό για μικροκαμωμένα κορίτσια.

/
To tropical print ήτανε από τα must της σεζόν. Με εντυπωσιακό σχέδιο ή μικρό εμπριμέ ανάλογα το σωματότυπό μας ανεβάζει τις θερμοκρασίες και είναι fashion statement.

/
Colour blocking και mix & match! Tάση και άποψη που μας φτιάχει τη διάθεση.

/
Leopard prints και metallics σε χρυσά και μπρονζέ είναι eye catching… To retro style και το ολόσωμο μαγιό μεταμορφώνονται σε sexy look.

/
Διαλέξτε το σωστό σχέδιο για το σώμα σας και κάντε το συνδυασμό που σας αρέσει για ένα μοναδικό sur mesure μαγιό που θα κάψει καρδιές. Ένα καυτό καλοκαίρι συνεχίζεται.

Oι τιμές κυμαίνονται από 80 εώς 100 ευρώ και μπορείς να βρεις και κομμάτια από παλαιότερες σεζόν με 25 ευρώ!

Showroom: Υψηλάντου 42, Χαλάνδρι, τηλ.: 6941 511711

And More