ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πως θα είναι ο Οκτώβριος για τα ερωτικά και τα οικονομικά σου;

Ο φετινός Οκτώβριος είναι ένας προκλητικός μήνας, όμως θα χαρίσει την ανταμοιβή σε όποιον πραγματικά το αξίζει, σε όποιον προσπάθησε πολύ για να κατακτήσει τις επιθυμίες του! Από την άλλη πλευρά όμως, θα «τιμωρήσει» όσους έχουν κάνει απερισκεψίες και προσπαθούν με έμμεσους και λανθασμένους τρόπους, να βγουν νικητές… Το νόμισμα λοιπόν αυτό τον Οκτώβριο έχει δύο όψεις· στο χέρι σου είναι να έχεις επιτυχία…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αριθμός του Οκτωβρίου: 8
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τη γενική τάση του Οκτώβρη και σκιαγραφεί την ροή των γεγονότων που θα απασχολήσουν σε γενικό πλαίσιο, είναι ο συμπαντικός αριθμός 8. Τα ζητήματα που θα κεντρίσουν αυτό τον Οκτώβριο το μυαλό σου είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά. Ο αριθμός 8 υποδηλώνει ότι σε αυτό το μήνα της χρονιάς θα θέλεις να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σου, να κατευθύνεις εσύ τα γεγονότα στο σημείο που θέλεις, να επενδύσεις οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, προκειμένου στο μέλλον να έχεις σημαντικά οφέλη. Οι ανταγωνιστικές τάσεις, οι ζήλιες και οι ίντριγκες, θα γίνουν η βασική αιτία να δημιουργηθούν σοβαροί μπελάδες σε κάθε μορφή σχέσης.

Ο έρωτας ζητά το απόλυτο και την πλήρη κυριαρχία…
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα είναι ισχυρή η επιθυμία για εξουσία, για πάθος και για κατάκτηση! Θα θέλεις εδώ και τώρα να δεις τις ερωτικές εξελίξεις που θέλεις και πολλές φορές θα επιθυμείς να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση! Η ζήλια μπορεί να σε κυριεύσει και να σε κάνει να λειτουργήσεις με πείσμα και επιμονή. Θα μπορέσεις να έχεις ευχάριστες ερωτικές επιτυχίες, αρκεί να εκφράσεις τα «θέλω» σου, δίνοντας αρκετά περιθώρια στο άτομο που έχεις δίπλα σου, να επιλέξει! Τα συναισθήματα που στηρίζονται σε αληθινές και ουσιαστικές βάσεις θα γίνουν ακόμα βαθύτερα, ενώ τα εφήμερα ενθουσιώδη συναισθήματα θα ξεφουσκώσουν γρήγορα σαν ένα μπαλόνι…

Στα επαγγελματικά και στην καριέρα, διψάς για διάκριση και επιτυχία
Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα εργαστείς σκληρά και αρκετές ώρες και θα θέσεις στόχους προκειμένου να φτάσεις ψηλά. Αυτό τον Οκτώβριο όμως θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές παγίδες, μία από αυτές είναι το ρίσκο… Το κέρδος μπορεί να γίνει εμμονή και να σε οδηγήσει σε τολμηρές κινήσεις που δεν τις έχεις πολυσκεφτεί και στο τέλος να βγεις η χαμένη της υπόθεσης. Στα επαγγελματικά, μπορεί να σου τάξουν πολλά, όμως την πρόοδο και την εξέλιξη θα την έχεις μόνο στον τομέα εργασίας, για τον οποίο έχεις κοπιάσει πολύ! Με λίγα λόγια λοιπόν ο Οκτώβριος δίνει ευκαιρίες σε εσένα που έχεις προσπαθήσει πολύ! Περιόρισε τις ανταγωνιστικές τάσεις και προσπάθησε να διαχειριστείς πιο έξυπνα και διαλλακτικά τις συνεργασίες σου!

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Οκτώβριο 2014

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Οκτώβριο λες αντίο σε παρελθοντικές καταστάσεις που σε πίκραναν και ολοκληρώνεις έναν κύκλο προκειμένου από τον επόμενο μήνα να μπεις σε μία ολοκαίνουρια εποχή! Θα υπάρξουν στιγμές αυτού του μήνα που θα νιώσεις ένα συναισθηματικό κενό και θα σκεφτείς «πού πάω τώρα». Αυτός ο μήνας όμως σε προετοιμάζει για όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή σου στο τελευταίο 2μηνο της χρονιάς!

ΕΡΩΤΑΣ: Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα σου φέρνει αυτός ο Οκτώβριος και θα θελήσεις να σκεφτείς σοβαρό το μέλλον και τις προοπτικές της αισθηματικής σου ζωής! «Τι θέλω πραγματικά και πώς μπορώ να το αποκτήσω;» Αυτό ακριβώς θα είναι το σοβαρό ερώτημα που θα κληθείς να απαντήσεις αυτό το μήνα του έτους. Το σημαντικό είναι ότι θα καταφέρεις να διατηρήσεις κοντά σου μονάχα ό,τι αξίζει ενώ θα απομακρύνεις από κοντά σου συναισθηματικές καταστάσεις και ανθρώπους, που δεν έχουν να σου δώσουν απολύτως τίποτα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Οκτώβριος δεν σε ευνοεί για σπουδαία νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, σου δίνει όμως την προοπτική να ξεδιαλύνεις το κλίμα της εργασίας σου και να κλείσεις οικονομικές υποχρεώσεις που σε βάραιναν. Είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να ολοκληρώσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να νιώσεις πιο ανάλαφρα! Προς το τέλος του μήνα θα έχεις κάποια ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι ένας δυναμικός μήνας για σένα, που θα διεκδικήσεις αποφασιστικά αλλά και επιθετικά ό,τι θέλεις να κατακτήσεις. Θα βάλεις σε εφαρμογή στόχους του παρελθόντος, αλλά θα κάνεις και νέα σχέδια για το μέλλον σου. Θα ανεξαρτητοποιηθείς από δεσμεύσεις που σε εγκλώβιζαν και θα χαρακτηρίζεσαι από δημιουργικότητα, αλλά και πρωτοτυπία.

ΕΡΩΤΑΣ: Θα λάβεις κάποια νέα από ένα πρόσωπο που είχε κυρίαρχο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και θα σου λυθούν αυτό το μήνα κάποιες σημαντικές απορίες. Στην πορεία του ο Οκτώβριος όμως, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, το οποίο θα σε φέρει σε εγρήγορση και θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό. Ο αέρας της αλλαγής θα ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπαίνεις στην ιδανική εποχή για επαγγελματική δράση και πρωτοβουλίες, όπου τώρα θα μπορέσεις να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για την καριέρα σου! Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος από προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα που θα βάλουν σε μία νέα πορεία τα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή, γιατί κάποιος θα θελήσεις να σε εξαπατήσει!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Με οδηγό σου το ένστικτο αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, θα μπορέσεις αυτό το μήνα να κατανοήσεις ακόμα καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους γύρω σου. Αυτόν τον Οκτώβριο θα δώσεις μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις σου και θα θελήσεις να επαναφέρεις την αρμονία σε όλες τις επαφές σου. Με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα του αρχηγού και το τακτ και την ευελιξία ενός διπλωμάτη, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να έχεις την επιτυχία που προσμένεις!

ΕΡΩΤΑΣ: Ιδιαίτερα ξεχωριστός θα είναι αυτός ο μήνας για την αισθηματική σου ζωή! Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο ξεχωριστό, με το οποίο στη συνέχεια θα ζήσεις μία όμορφη ιστορία αγάπης. Εσύ που διατηρείς ήδη έναν μόνιμο δεσμό, θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια χρόνια προβλήματα με το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στις συνεργασίες σου και θα σε χαρακτηρίζει η νευρικότητα. Θα αντιληφθείς ότι για να μπορέσουν να λυθούν κάποια προβλήματα βασικό είναι να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να συνεργαστείς και να αποδώσεις καλύτερα! Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά, όμως πιέζεσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι με τη διάθεση να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου, με δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Οι στιγμές αυτού του μήνα θα είναι ευχάριστες, διασκεδαστικές και αισιόδοξες! Θα περάσεις αρκετό χρόνο με φίλους, θα βγεις, θα μετακινηθείς και θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: Το σίγουρο είναι ότι αυτόν το μήνα μπορείς να γοητεύσεις και να εντυπωσιάσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο. Ο Οκτώβριος ευνοεί το φλερτ, την επικοινωνία και τη συζήτηση με το σύντροφό σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτός ο μήνας λοιπόν θα είναι αρκετά παιχνιδιάρικος για τα αισθηματικά σου, ωστόσο δεν σε ευνοεί για να πάρεις τελικές αποφάσεις για θέματα αισθηματικού περιεχομένου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται αυτόν το μήνα στα καλύτερά τους και θα σε βοηθήσουν να έχεις άνοδο και εξέλιξη στη δουλειά σου! Ιδιαίτερα αν το επάγγελμα σου σχετίζεται με την τέχνη ή τη δημιουργία, τώρα θα καταφέρεις να προβάλεις καλύτερα τις ικανότητές σου! Ο Οκτώβριος για τα οικονομικά σου είναι πιεστικός και αγχώδης. Θα κάνεις αρκετά έξοδα, που θα αφορούν στη διασκέδασή σου…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι αναγκαίο να λειτουργήσεις αρκετά πειθαρχημένα αυτό τον Οκτώβριο για να αποφύγεις τα προβλήματα και τις κακοτοπιές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε ένα νέο στάδιο, θα δημιουργηθούν όμως και κάποιοι περιορισμοί που θα σε αναγκάσουν να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο σοβαρά και ώριμα! Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βάλεις νέες βάσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Οι απαιτήσεις που έχεις αυτό τον Οκτώβριο από τα αισθηματικά σου και συγκεκριμένα από τη σχέση σου είναι πολλές. Αναζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα και θέλεις να επενδύσεις συναισθηματικά σε νέα σχέδια που θα αφορούν στο μέλλον και την πορεία του δεσμού σου. Όλες αυτές οι απαιτήσεις σου θα προκαλέσουν έντονη πίεση και άγχος στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, καλό θα ήταν αυτό το μήνα να ανοιχτείς λίγο περισσότερο δίνοντας ευκαιρίες για να προσεγγίσουν νέα πρόσωπα…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τομέας της καριέρας σου γίνεται η βασική σου προτεραιότητα για αυτόν τον Οκτώβριο, για το λόγο αυτό θα εργαστείς πολλές ώρες, δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και διατήρησε την ψυχραιμία σου όταν οι απαιτήσεις των συνεργατών σου γίνονται παράλογες. Προς το τέλος του μήνα θα σε εκπλήξει μία ξαφνική ανταμοιβή που θα έχεις στα επαγγελματικά σου! Στον τομέα των οικονομικών σου θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Οκτωβρίου θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου! Έχεις την επιθυμία να ταξιδέψεις, να αλλάξεις τόπο κατοικίας, να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και άλλες πολλές ιδέες, που σου έρχονται τώρα στο μυαλό… Κάποιες από αυτές, θα πάρεις το ρίσκο σου και θα τις κάνεις, αψηφώντας τα εμπόδια και τολμώντας να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες.

ΕΡΩΤΑΣ: Άστατος είναι ο Οκτώβριος για τα αισθηματικά σου, όμως πρόκειται να περάσεις πολύ καλά. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην συμπεριφορά σου και μην βιάζεσαι πάνω στον ενθουσιασμό σου να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, που βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια. Οι ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου θα σε γεμίσουν αυτόν το μήνα με προσμονή, όμως δεν σου εγγυώνται τη σταθερότητα στο χρόνο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μεγαλύτερη ευκαιρία που σου δίνει ο Οκτώβριος για τον τομέα των επαγγελματικών σου, αφορά στην προβολή του εαυτού σου και των ικανοτήτων σου. Αυτόν το μήνα θα πλασάρεις τον εαυτό σου και θα εντυπωσιάσεις τους προϊστάμενούς σου με τις προτάσεις αλλά και με το έργο σου! Κάποιες προτάσεις και συζητήσεις που θα γίνουν αυτό το μήνα θα σε βοηθήσουν στα μετέπειτα επαγγελματικά σου βήματα. Στα οικονομικά υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες περιστασιακού κέρδους!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και για να έρθεις πιο κοντά στους φίλους, στην οικογένεια και στο σύντροφο. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν σε αυτό το μήνα του έτους θα σου δείξουν ποιους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους πρέπει να απομακρύνεις από κοντά σου! Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις και θα δώσεις πολλή αγάπη.

ΕΡΩΤΑΣ: Αν η σχέση σου βρισκόταν σε στάδιο προβληματισμού και διατηρούσες από τον περασμένο μήνα τις αμφιβολίες σου σχετικά με την αξιοπιστία του συντρόφου σου, τότε αυτόν το μήνα θα πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς από κοντά του. Η διαδικασία αυτή δεν θα σε στεναχωρήσει, αλλά θα σε ανακουφίσει! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, αυτό το μήνα θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και θα βρεις την πλήρη ανταπόκριση.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες ευθύνες στην εργασία σου θα προκύψουν αυτό τον Οκτώβριο και εσύ θα νιώσεις ότι έχεις το χρέος να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Υπάρχουν μάλιστα και οι προοπτικές για να μπορέσεις να έχεις μία προαγωγή ή μία αύξηση στα οικονομικά σου. Επιπλέον, αυτό το μήνα θα αρχίσεις να κάνεις νέα σχέδια τόσο για την επαγγελματική όσο και για την οικονομική σου πορεία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς για λίγο από κάποιες σχέσεις σου και θα κάνεις την προσπάθεια πλέον να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα μόνο με τη λογική. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα σε αυτόν τον Οκτώβριο που θα νιώσεις πίκρα και απογοήτευση για την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων, όμως θα θελήσεις να αφοσιωθείς μονάχα σε ό,τι είναι ουσιαστικό και σημαντικό για την πορεία και το μέλλον σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Θέλεις να ξεπεράσεις την πίκρα, τον πόνο, την απογοήτευση και τα προβλήματα που είχαν προκύψει στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών. Αυτόν τον Οκτώβριο λοιπόν θα βάλεις συναισθηματικά όρια και θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη ψυχραιμία και λογική. Θα ζητήσεις πίστωση χρόνου από το σύντροφό σου προκειμένου να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι η πορεία του δεσμού σας. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμό, ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία θα είναι σαν μέσο θεραπείας για σένα αυτό το μήνα και θα αφοσιωθείς πλήρως στα επαγγελματικά σου καθήκοντα, θέτοντας στόχους και λειτουργώντας πλέον βάση σχεδίου, προκειμένου να έχεις την πρόοδο που προσμένεις. Οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν… Τα οικονομικά σου διανύουν ένα στάδιο περιοριστικό και πιεστικό!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της αναγνώρισης και της ουσιαστικής εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στα πρακτικά ζητήματα που σε προβληματίζουν, δηλαδή στην καριέρα και στα οικονομικά, όπου εκεί θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα της ζωής σου που ήταν στάσιμα την τελευταία επταετία.

ΕΡΩΤΑΣ: Με κατακτητική διάθεση θα διακρίνεσαι σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, όπου θα θέλεις πάση θυσία τα αισθηματικά σου να πάρουν την πορεία που εσύ θέλεις. Δεν αντέχεις άλλο την αναμονή για κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις, απαιτείς εδώ και τώρα δράση και εξέλιξη, γιατί θέλεις να ξαναζωντανέψεις αυτό τον τομέα της ζωής σου! Θα θελήσεις να επιλέξεις τις καλύτερες αισθηματικές προοπτικές για το μέλλον σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες οικονομικές επενδύσεις και καινούρια επαγγελματικά πλάνα θα αναζωπυρώσουν έντονα το ενδιαφέρον σου για την εργασία και για την οικονομική σου πορεία. Θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου και θα αναγκαστείς να πάρεις ρίσκα σε αυτούς τους τομείς. Αυτά τα ρίσκα θα κριθούν επιτυχή…

Read More

And More