Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια πριν τη σχέση και κατά τη διάρκεια… Plus: Tips μόνο για κορίτσια

Πώς συμπεριφέρεται όταν θέλει να σε γοητεύσει; Πώς όταν είναι σε σχέση; Διάβασε το ζώδιό του, αλλά και τα tips μόνο για κορίτσια… για να “χειριστείς” σωστά την υπόθεση… 😉

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Κριοί πριν τη σχέση
Εκείνος: Ο άνδρας Κριός ψάχνει άτομα για να τα γοητεύσει περιφερόμενος γύρω απ’ αυτά, όπως το κουνούπι γύρω από το φως. Σπάνια τσουρουφλίζεται από τη φωτιά του έρωτα, αφού συχνά η γυναίκα που έβαλε στο μάτι τον ερωτεύεται πρώτη: τότε αυτός ανταποκρίνεται και… προσφέρεται.

Εκείνη: Η γυναίκα Κριός είναι αρκετά πεισματάρα και εφόσον βάλει κάποιον άνδρα στο μάτι, χρησιμοποιεί άμεσους και προκλητικούς τρόπους για να γοητεύσει. Του μιλά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να την αγνοήσει, σκλαβώνοντάς τον και δίνοντας του την αίσθηση ότι τον έχει απόλυτη ανάγκη.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Κριοί
Εκείνος: Ο άνδρας Κριός συχνά παρασύρεται όταν τον φλερτάρει κάποια γυναίκα, αλλά έχει το προσόν να γνωρίζει πότε η περίπτωση είναι πραγματικά καλή. Ο γάμος γίνεται αιτία να ξεφύγει από τη μοναξιά, όμως δεν μπορεί να συγκρατηθεί στον πειρασμό για φλερτ. Όταν γίνει αντιληπτός, τότε ορκίζεται να μην το επαναλάβει.

Εκείνη: Η γυναίκα Κριός αρέσκεται να παρασύρεται από το πάθος, αλλά το αποφεύγει με την ιδέα ότι θα μπορούσε να κάνει λάθος. Θα κάνει τα πάντα για να θυμάται ο αγαπημένος της τις αξίες της που τον έκαναν να την αγαπήσει όταν πρώτοσυναντήθηκαν. Προσπαθεί πάντα να «παίζει» τις σκηνές του αρχικού τους ειδυλλίου.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Κριός και η σχέση σας πηγαίνει καλά, τότε έχει τη διάθεση να κάνει πολλά για σας, αλλά θέλει να τα σκέφτεται μόνος του και όχι να του τα υποδεικνύετε. Δώστε του λίγο χρόνο και θα φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε. Προτίθεται να σας στείλει λουλούδια για τα γενέθλια σας, αλλά είναι πιθανό να ξεχάσει την ημερομηνία. Αρκετά συχνά θα βρίσκει ευκαιρία να απολαμβάνει τις βραδιές του με τους φίλους ή θα πηγαίνει κάπου μόνος του. Αν μετά από αυτό σας κάνει ένα πολύτιμο δώρο, τότε κάτι πρέπει να… υποψιαστείτε. Ενώ του αρέσει να σας εξουσιάζει, ποτέ δεν θα «κρέμεται» από το φουστάνι σας. Του αρέσει η ποικιλία και απεχθάνεται να τρώει το ίδιο… φαγητό καθημερινά. Αν έχει κάποιο λόγο να σας ζηλεύει, τότε στ’ αλήθεια θα έχετε ένα επικίνδυνο «κατασκεύασμα» στα χέρια σας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σχέση σας, περιμένει από σας κατανόηση. Δώστε του χάδια, κάντε του τα κέφια, και να είστε σίγουρη ότι ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψει. Αν έχετε τσακωθεί, τότε κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και δώστε του το φιλί της συμφιλίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Ταύροι πριν τη σχέση
Εκείνος: Ο άνδρας Ταύρος ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις για να προκαλέσει τα μητρικά σας αισθήματα και το επιτυγχάνει. Μπορεί να γράφει ποιήματα και να τα απαγγέλει μεγαλόφωνα, να σας στέλνει λουλούδια ή να σας προσφέρει ανάμικτη φιληδονία και τρυφερότητα στην οποία δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε.

Εκείνη: Δεν τη νοιάζει αν καταλάβει άμεσα ο σύντροφος της ότι θέλει να κάνει έρωτα μαζί του, και μετά από αυτό δεν θα λησμονήσει να του πει ότι είναι ο μοναδικός άνδρας για αυτήν. Συνήθως όμως δεν βιάζεται, μπορεί να σας επιφυλάξει εκπλήξεις στη διαδρομή. Επιδοκιμάζει τον εαυτό της αφού βρήκε αυτό που ήθελε πραγματικά.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Ταύροι
Εκείνος: Άπαξ και έχει δοθεί σε μια σχέση δεν θέλει να τη θέσει σε κίνδυνο και δεν του αρέσει να απολογείται για τα λάθη του. Αν το κάνει, θα γίνει μέσω κάποιου δώρου ή μιας ανθοδέσμης. Η αγάπη είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή του και θα φροντίσει να τη διατηρεί με όλα τα μέσα.

Εκείνη: Για τη γυναίκα αυτή έρωτας σημαίνει κτητικότητα και ποτέ δεν θα ανεχτεί να μοιραστεί τον σύντροφό της. Έχει προαίσθηση και γνωρίζει πότε τα πράγματα δεν «πηγαίνουν καλά». Πολλές φορές η καλή μαγειρική της έσωσε δεσμούς. Όταν όλες οι προσπάθειες αποτύχουν φτάνει στην καρδιά του άνδρα μέσω του στομάχου του.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος, τότε φροντίστε να μην τον πιέζετε πολύ για να βγαίνετε έξω. Ο άνδρας αυτός αγαπά το σπίτι και απολαμβάνει την παραμονή του σε αυτό. Θα προσφέρει πάντα τα απαιτούμενα χρήματα, αλλά έχει την απαίτηση να τα χειριστείτε σωστά. Μπορεί να ελέγχει τα προσωπικά του έξοδα, αλλά θα σας εκτιμήσει πολύ αν κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αν του πληγώσετε την υπερηφάνεια του, τότε θα σας δείξει την κακή πλευρά του. Του αρέσουν οι κολακείες αλλά μπορεί να ξεχωρίσει αν αυτές δεν είναι ειλικρινείς. Επαινέστε τον, αλλά προσπαθήστε περισσότερο να είστε σίγουρη ότι του παρέχετε τις ανέσεις που επιθυμεί. Πάντα είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει ένα καλό και άνετο σπίτι που αξίζει να μένει μέσα σ’ αυτό και αν είναι έτσι τα πράγματα, να είστε σίγουρη ότι ποτέ δεν θα τολμήσει να φύγει από αυτό ή να σας εγκαταλείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Δίδυμοι πριν τη σχέση
Εκείνος: O άνδρας Δίδυμος είναι προσεκτικός και ποτέ δεν δίνει πολλά δείγματα ότι ενδιαφέρεται. Έτσι, το ρομάντζο συχνά γίνεται ένα παιχνίδι κυνηγιού στο οποίο ο… κυνηγημένος θα ήθελε να «πιαστεί» πριν αυτό γίνει κουραστικό. Αν δοκιμάσετε να τον ξεγελάσετε, τότε θα εξαφανιστεί με την πρώτη ευκαιρία

Εκείνη: Αρκεί και μόνο η σκέψη του έρωτα για να κάνει τη γυναίκα Δίδυμο να φανεί η χαρά στα μάτια της. Η διάθεσή της αποκτά μια νεανική χαρά έστω κι αν έχουν περάσει τα χρόνια. Φλερτάρει σκόπιμα με κάποιον προκαλώντας του τη ζήλια ή την προσοχή. Της αρέσει να γοητεύει «βασανίζοντας» τους άλλους.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Δίδυμοι
Εκείνος: Αυτός ο τύπος του άνδρα διατηρεί τη σχέση και τον έρωτα μέσω προσποιήσεων. Ξαφνικά παρουσιάζεται πληγωμένος, απογοητευμένος και αδύναμος. Έτσι, δεν τον εγκαταλείπει η σύντροφός του. Σε περίπτωση «παραπτώματος» συμπεριφέρεται με ευγένεια χρησιμοποιώντας το χάρισμα του λόγου για να «καλμάρει» τα πράγματα.

Εκείνη: Η γυναίκα αυτή δεν κάθεται να «σκάσει» μετρώντας τις ανησυχίες της. Αν οι καιροί είναι κακοί, τότε έχει μια καλή αίσθηση της λογικής, θυμάται τις καλές παλιές μέρες. Ενθαρρύνει τον σύντροφό της να πει ή να εκφράσει αυτό που σκέφτεται και ξαφνικά βρίσκει ότι συμφωνεί μαζί του. «Τέλος καλό όλα καλά».

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Δίδυμος, τότε του αρέσει να μιλά πολύ και μάλιστα συχνά… φιλοσοφικά. Αισθάνεται ανασφαλής όταν βρίσκεται μεταξύ ηλικιωμένων, αφού τα γηρατειά είναι ο κρυφός φόβος του: μην προσπαθήσετε να τον αποτραβήξετε από τη συντροφιά νεαρών ατόμων. Αφήστε τον να ανακαλύψει μόνος του την πρώτη άσπρη τρίχα στο κεφάλι του, δεν χρειάζεται να του το πείτε -ούτε για αστείο. Αποφύγετε να του μιλάτε ή να του θυμίζετε πράγματα τα οποία βαριέται. Αν καπνίζει, μην του τονίζετε τους κινδύνους, εκείνος τους γνωρίζει καλύτερα από σας, αλλά έχει εξοικειωθεί στην ιδέα ότι γενικά όλη η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη και έτσι απολαμβάνει το τσιγαράκι του. Γελάστε με τα αστεία του, όσο κι αν είναι ανόητα ή τα έχετε ακούσει πολλές φορές. Δείξτε ευγνωμοσύνη για κάθε τι που επιθυμεί να μοιραστεί μαζί σας, έστω και τα ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας. Επίσης μην δοκιμάσετε να τον αλλάξετε ή να του «μεταρρυθμίσετε» τη ζωή, διότι τότε τον χάσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Καρκίνοι πριν τη σχέση
Εκείνος: Κερδίζει τον έρωτα ασχολούμενος με καθημερινά μικροπράγματα τα οποία συγκινούν την αγαπημένη του. Έτσι μέσα από απλά πράγματα, οι κινήσεις και τα λόγια του είναι χρωματισμένα με ευαισθησία και συναισθηματισμό. Πάνω απ’ όλα ο βαθύτερος σκοπός του είναι να δώσει και να πάρει αγάπη.

Εκείνη: Σε νεαρή ηλικία εκμεταλλεύεται την παραδοσιακή ευαισθησία της στην οποία λίγοι άνδρες μπορούν να αντισταθούν. Σε μεγαλύτερη ηλικία προβάλλει μια εμφάνιση νεανική και κάνει τα πάντα για να γίνει ευγενική και βοηθητική στον σύντροφό της. Γοητεύει με την αθωότητά της, στην οποία κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Καρκίνοι
Εκείνος: Όταν η αγάπη αρχίζει να… κρυώνει, ο άνδρας αυτός για να διατηρήσει τη σχέση του παρακαλά την αγαπημένη του (έστω κι αν στο βάθος πιστεύει ότι αυτή έχει άδικο). Είναι πάντα έτοιμος για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος σε ρομαντικά μέρη, αρκεί εκείνη να του πει ότι όλα διορθώθηκαν μεταξύ τους.

Εκείνη: Η γυναίκα Καρκίνος είναι πολύ ικανή στο να επαναφέρει και να διατηρήσει την αγάπη. Φροντίζει να κρατά αμείωτη την ανάγκη του συντρόφου της γι’ αυτήν δείχνοντας υπερβολικό ενδιαφέρον για εκείνον. Πιστεύει ότι αυτή είναι η καλύτερη τακτική, αφού και εκείνη έχει ανάγκη της ίδιας προσοχής.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Καρκίνος, τότε είναι παθολογικά ευαίσθητος. Μια σκληρή συμπεριφορά μπορεί να τραυματίσει την τρυφερή και ντελικάτη ψυχή του. Θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να συνέλθει και αν τον αφήσετε τέτοιες στιγμές μόνον του, τότε θα έχει την αίσθηση του παραμελημένου. Κάτι τέτοιο για αυτόν είναι ένα είδος καταπίεσης. Αισθάνεται την ανάγκη να σας προστατεύει, αν και εκείνος έχει περισσότερη ανάγκη για τρυφερότητα και αγκαλιά. Διατηρεί ένα είδος «ιδεαλισμού» για τις γυναίκες και συχνά μπορεί να μιλά για τη μητέρα του. Πείτε του μια λέξη που έλεγε η μητέρα του και θα γίνετε εσείς το είδωλό του. Αφήστε τον να περιμένει σε ένα ραντεβού και τότε θα δείτε ότι θα εκνευριστεί, όχι γιατί θύμωσε, αλλά γιατί κατέχεται από αγωνία διερωτώμενος μήπως και σας συνέβη κάτι, μήπως πάθατε κάποιο ατύχημα. Όταν αποκτήσετε παιδιά, τότε παύει να είναι ο εραστής και γίνεται ένας καλός σύζυγος και πατέρας. Παρά τη διάθεση του να γίνεται προστατευτικός, στην πραγματικότητα είναι ένα ακόμα παιδί το οποίο θα έχετε να φροντίσετε. Καλοπιάστε τον, κάντε του τα χατίρια και θα γίνεται πάντα το «δικό» σας.

ΛΕΩΝ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Λέοντες πριν τη σχέση
Εκείνος: Φροντίζει να βρει γυναίκες κατωτέρας κοινωνικής τάξης ή επαγγελματικής θέσης για να φαίνεται δίπλα της σαν ο θεός τον οποίο θαυμάζει. Δίνει την εντύπωση ότι είναι βασιλιάς και προσφέρει απλόχερα εξωπραγματικές υποσχέσεις, όπου καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί, αφού… θα έχει τον κόσμο στα πόδια της.

Εκείνη: Η γυναίκα Λέων γοητεύει με τη ζεστή και γενναιόδωρη φύση της. Δίνει την υπόσχεση ότι θα μοιραστεί το κάθε τι που έχει με τον αγαπημένο της. Χρησιμοποιεί όλη τη δύναμη και ικανότητά της για να κερδίσει ισχύ και γοητεία, στοιχεία τα οποία αγαπά τόσο, όσο και τον εαυτόν της.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Λέοντες
Εκείνος: Γρήγορα αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που διατρέχει η σχέση του. Έτσι, προσπαθεί να εμποδίσει τον κίνδυνο πριν γίνει σοβαρός, με χειρονομίες και χάδια που διεγείρουν τις αισθήσεις ή με μία καταιγίδα από ερωτόλογα. Υπάρχουν στιγμές που θέλει να μουγγρίσει σαν λιοντάρι, αλλά γουργουρίζει σαν… τη γάτα.

Εκείνη: Διατηρεί τη σχέση της προσπαθώντας να μη χάσει τον έλεγχο της κατάστασης, επιφέροντας ισορροπία με τα πρώτα συμπτώματα. Για να βοηθήσει τη σχέση της αναφέρεται στο παρελθόν μέσα από αναμνηστικές φωτογραφίες και αντικείμενα που θυμίζουν τις καλές μέρες. Είναι δύσκολο να την εγκαταλείψει κανείς: στο τέλος παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Λέων, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν τον συγκρίνετε ή τον ταυτίσετε με τον καλύτερο φίλο του, τότε θα έχετε καταστρέψει τη γέφυρα που σας ενώνει. Είναι περίεργος και θέλει να μάθει για τις παλιές σας ερωτικές σχέσεις για να συγκρίνει τον εαυτόν του με αυτές -μήπως και δεν είναι καλύτερος από τους προηγούμενους. Έχει την ανάγκη να πιστεύει στον εαυτόν του πριν εμπιστευτεί εσάς. Αν κάνετε επίδειξη της γοητείας και των θέλγητρων σας δημόσια, θα νιώσει σαν κουρελής βασιλιάς πεταμένος στο δρόμο. Αν το ίδιο το κάνετε στο σπίτι σας, ανεξάρτητα αν έχετε καλεσμένους ή υπάρχουν και άλλοι, τότε θα καμαρώνει σαν το παγώνι για σας και θα σας έχει σαν κάτι πολύ πολύτιμο. Το πλούσιο ή περιποιημένο σπίτι του, του δίνει την αίσθηση ότι είναι βασιλιάς και έχει μια ωραία ή μάλλον την ωραιότερη γυναίκα σαν βασίλισσα. Είναι περίεργος σαν γάτα και αν σκεφτεί ποτέ ότι έχετε κάποιο μυστικό, θα κάνει ότι μπορεί, θα σας καλοπιάσει για να του το αποκαλύψετε. Αν του το αρνηθείτε, τότε θα τον κάνετε επικίνδυνα ζηλιάρη και καχύποπτο. Στον έρωτα δείξτε του πάθος και τον έχετε κατακτήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Παρθένοι πριν τη σχέση
Εκείνος
: Μιλά για μακρινούς κόσμους και μέρη με διαφορετική κουλτούρα και ρομαντικές αποχρώσεις, ώστε να διεγείρει της επιθυμίες της αγαπημένης του να τον συνοδεύσει στα όνειρά του. Καθώς εκφράζεται με περιφρόνηση για τις κλασσικές σεξουαλικές απολαύσεις, κατακτά τη γυναίκα μέσω της τελειότητας και της ιδιαιτερότητας των σκέψεων του.

Εκείνη: Η απόμακρη στάση της είναι ο κύριος παράγων της γοητείας της. Κατά βάθος θέλει να παραμερίσει την συντηρητικότητα της για να μπορέσει να διακρίνει αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον σύντροφο της. Γοητεύεται από διανοητικούς άνδρες και γοητεύει με το να περιμένει να την κατακτήσουν.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Παρθένοι
Εκείνος: Ο άνδρας Παρθένος διατηρεί την αγάπη και τη σχέση του, με το να κάνει ότι μπορεί περισσότερο για να βοηθήσει την σύντροφό του, επωμιζόμενος τις δουλειές και υποθέσεις της καθημερινής ζωής τους. Θα ζητήσει διαζύγιο μόνον αν πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λύση. Διατηρεί τη σχέση του μέσω των υπηρεσιών που απλόχερα προσφέρει.

Εκείνη: Αν πιστέψει ότι έχασε τον σύντροφο της, αμέσως πανικοβάλλεται, αλλά στη συνέχεια την συγκρατεί η σύνεση που την χαρακτηρίζει. Από τη στιγμή που μπει ανάμεσα τους μια άλλη γυναίκα, τότε παρακολουθεί την υπόθεση στενά και διακριτικά. Διατηρεί τη σχέση της με τη λεπτή και διακριτική επιμονή της.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Παρθένος, τότε είναι πολύ ευαίσθητος στις ενοχλήσεις, στους θορύβους και ένα σωρό «αντιπαθητικές καταστάσεις». Θα μπορούσε να τον ενοχλεί το κάπνισμα ή η πολυλογία. Από τη στιγμή που δεχτείτε να ζήσετε με τον δικό του τρόπο ζωής, τότε τον έχετε κερδίσει. Αγωνίζεται να γίνει καλύτερος και αυτό τον κάνει εριστικό. Θα αποφύγει έναν καυγά, αλλά αν αρχίσετε εσείς πρώτη, τότε θα τον συνεχίσει μέχρι τέλους. Δεν του αρέσει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, αλλά όταν τις πάρει είναι τελειωτικές και δεν σηκώνει περισσότερες κουβέντες: θα έχει τον τελευταίο λόγο στις περισσότερες αντιπαραθέσεις. Του λείπει η αίσθηση του χιούμορ και αν προσπαθήσετε να παίξετε ή να αστειευτείτε μαζί του, τότε κατέχεται από ένα αίσθημα κατωτερότητας. Είναι ιδιότροπος με το φαγητό, την καθαριότητα και η συντροφικότητα δεν σημαίνει γι’ αυτόν ότι μπορείτε να… μοιράζεστε την οδοντόβουρτσα του. Φροντίστε να ασχολείται συνεχώς με κάτι. Επίσης, προσέξτε προπάντων την υγιεινή του περιβάλλοντος και τη δική σας. Αν και δείχνει κατανόηση όταν αρρωστήσετε, δεν αισθάνεται άνετα να ζει με κάποιον που είναι άρρωστος -παρόλα αυτά θα κάνει το χρέος του.

ΖΥΓΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Ζυγοί πριν τη σχέση
Εκείνος: Είναι ικανός να διεγείρει στη γυναίκα αισθήματα αγάπης και στοργής. Ανταποκρίνεται με το παραπάνω, αν τυχόν τον προσέξετε. Δείχνει πολύ έντονα τον συναισθηματισμό και την ευγνωμοσύνη του. Αρκετά συχνά δίνει την εντύπωση του «χαμένου παιδιού» που περιμένει στοργή και αγάπη. Το γεγονός αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Εκείνη: Γνωρίζει ότι έχει πολλά να προσφέρει και το δυνατό στοιχείο της γοητείας της είναι, ότι πάντα διαλέγει και παίρνει ό, τι θέλει. Όποιον και αν επιλέξει, καταλαβαίνει ι ότι είναι προνόμιο να βρίσκεται μαζί της και εκείνη ανταποκρίνεται. Γοητεύει αγγίζοντας την ευαισθησία του άνδρα την κατάλληλη στιγμή.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Ζυγοί
Εκείνος: Αν καταλάβει ότι η σχέση έχει φθαρεί, τότε έχει ανάγκη κάποιον να του συμπαρασταθεί, διαφορετικά καταλήγει σε μελαγχολία. Ζητά τις συμβουλές φίλων και στηρίζεται σ’ αυτές. Το επόμενο βήμα του είναι να πάρει θάρρος, επιστρέφοντας στη σύντροφο του. Απολογούμενος και παραδεχόμενος τα σφάλματα του πετυχαίνει την επανασύνδεση.

Εκείνη: Η γυναίκα αυτή είναι δοσμένη ολοκληρωτικά στο να προστατεύει τη σχέση της. Εφαρμόζει δυναμικά τη γυναικεία πονηριά, την διαίσθηση και δίνει πολύ προσοχή στην προσωπική της εμφάνιση. Προκειμένου να διορθωθούν τα πράγματα, θα ρίξει λίγα δάκρυα και θα ζητήσει συμπάθεια μέσω μιας ψεύτικης κακοδιαθεσίας.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Ζυγός, είναι άτομο που του αρέσουν τα καλλιτεχνικά ζητήματα, τα ωραία και νόστιμα φαγητά, ωστόσο θα πρέπει να τον κρατάτε μακριά από ανεπιθύμητους ανθρώπους. Ρυθμίστε τα κοινωνικά ζητήματα εσείς, και μην τον επιβαρύνετε μ’ αυτού του είδους τις ευθύνες. Θα ήθελε να απέχει απ’ το βάρος των κοινωνικών υποχρεώσεων, διαφορετικά θ’ αρχίσει να μην του αρέσει η σχέση σας. Απεχθάνεται τις λογομαχίες και θα «συμφωνήσει, για να μην διαφωνήσει», κρύβοντας τα πραγματικά του αισθήματα για όσο χρειαστεί. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να έχετε κάποια αντίζηλο, καθώς του αρέσει να κοιτά άλλες, αλλά η ατολμία του συχνά σας προφυλάσσει από… την πιθανότητα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μία διανοούμενη, παρά μια όμορφη αλλά ατημέλητη γυναίκα. Αν τον ακούσετε να μιλά για την υπερβολική εξυπνάδα και οξυδέρκεια μιας γυναίκας, τότε πρέπει να προετοιμαστείτε ανάλογα. Παρατηρείστε ποια «χούγια» της τονίζει ο σύντροφος σας και εφαρμόστε τα ίδια: τότε εκείνος θα στραφεί και πάλι σε σας. Να παίρνετε αποφάσεις για λογαριασμό του, αλλά με διακριτικό τρόπο. Φερθείτε του σαν πολύτιμο κόσμημα και δεν θα τον χάσετε από το πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Σκορπιοί πριν τη σχέση
Εκείνος: Γοητεύει με αισθησιακό και σεξουαλικό τρόπο. Θέλει να αγαπηθεί με πάθος και μοιάζει με έναν πεινασμένο άνθρωπο μπροστά σ’ ένα εξαίσιο γεύμα. Με τον τρόπο του είναι σαν να λέει: «δέξου με, είμαι όλος δικός σου και στην διάθεση σου», αλλά μετά το αλλάζει: «είσαι δική μου και κανείς άλλος δεν μπορεί να σ’ έχει.»

Εκείνη: Γοητεύει δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να θυσιαστεί στον βωμό του έρωτα. Ωστόσο είναι ικανή να αντιστρέψει τον ρόλο την τελευταία στιγμή και από θύμα θυσίας να γίνει η μάγισσα Κίρκη που δελεάζει τους άνδρες και συχνά τους καταστρέφει. Γοητεύει με την δυνατή αίσθηση του δράματος και τον ζωώδη μαγνητισμό της.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Σκορπιοί
Εκείνος: Για να διατηρήσει το ενδιαφέρον της συντρόφου του χρησιμοποιεί τους ίδιους τρόπους με εκείνους που εφάρμοζε στην αρχή της γνωριμίας. Εφαρμόζει τον σεξισμό του και κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει σε πάθος. Επίσης, συστηματικά φροντίζει να… εξαφανίζει ότι είναι επικίνδυνο για να του χαλάσει τη σχέση.

Εκείνη: Η γυναίκα Σκορπιός χρησιμοποιεί τους συνήθεις πονηρούς τρόπους και βρίσκεται πάντα ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τον σύντροφο της στο να καταλαβαίνει τί είναι εκείνο που τον κάνει να εκνευριστεί, όπως επίσης τι τον κρατά κοντά της. Οδηγεί πάντοτε εκείνη τν σχέση και υποχρεωτικά γίνεται απαραίτητη στον σύντροφο της.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Σκορπιός, τότε πίσω από την σεξουαλικότητα και το σαρκασμό του, υπάρχει μία απελπισμένη ανθρώπινη φύση που περιμένει να αγαπηθεί, αλλά δεν ξέρει πάντα πώς να ανταποκριθεί. Ποτέ δεν μπορείτε να είστε αρκετά σίγουρη, για το ποιά είναι τα αισθήματα του για σας. Η διάθεση του υπόκειται σε μεταπτώσεις ακόμα και στη διάρκεια ενός εικοσιτετραώρου. Το παν για εκείνον είναι θέμα ρυθμού. Αν δεν συμβαδίζετε μαζί του, τότε θα σας παρατήσει για κάποια άλλη. Απολαμβάνει τις σχέσεις του με τους άλλους, αλλά έχει λίγους φίλους -και μην του το θυμίζετε, αφού θα το θεωρήσει σαν παρατήρηση. Όταν μαλώσετε, η κατάσταση διορθώνεται σχετικά εύκολα, αλλά αν τον εγκαταλείψετε, δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι και πολύ περισσότερο δεν θα επανέλθουν τα αισθήματα του για σας. Γνωρίζει τις αδυναμίες του πολύ καλά και δεν θέλει να τον περιβάλλουν άτομα με τις ίδιες αδυναμίες. Είναι στο χέρι σας να γίνετε αρκετά δυνατή και να συγκρατηθείτε τα νεύρα σας όταν εκείνος είναι κακοδιάθετος ή θυμωμένος. Αγαπήστε τον με πάθος και διατηρείστε τον εαυτόν σας όπως ήσασταν τον καιρό που σας γνώρισε. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Τοξότες πριν τη σχέση
Εκείνος: Προσελκύει τον έρωτα «κάνοντας» στην αρχή τον φίλο και μιλά για πλατωνικές σχέσεις. Η υγιής, έντιμη και ειλικρινής αγάπη είναι στοιχεία που τον γοητεύουν. Αυτό το γνωρίζει και συχνά θα το ακούσετε να λέει: «Είμαι ένα ανεκτίμητο διαμάντι, όποιος ξέρει την αξία μου θα το εκτιμήσει». Πράγματι… έχει δίκιο.

Εκείνη: Κερδίζει τον έρωτα με την αυτοπεποίθηση και την ανεξάρτητη φύση της. Δεν προσπαθεί να καλύψει τις ατέλειες και τα λάθη της. Γοητεύει και μαγνητίζει: όταν έχει μια σχέση τα αισθήματα της υπακούουν στην συνείδηση της. Ως εκ τούτου γίνεται και πιστή σύντροφος.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Τοξότες
Εκείνος: Διατηρεί τη σχέση του παίρνοντας όλο και περισσότερες ευθύνες από την πλάτη της συντρόφου του. Έτσι, εκείνη αποκτά περισσότερη εμπιστοσύνη που την κάνει να βασίζεται σ’ αυτόν. Γενικά έχει τη διάθεση να την αποτραβήξει από τις οικιακές φροντίδες και τα προβλήματα, προσφέροντας της ποικίλες εμπειρίες.

Εκείνη: Όταν νοιώσει ότι η αγάπη «ξέφτισε», τότε ασκεί πίεση αλλά με τρόπο που δεν φαίνεται, κρύβοντας τα αισθήματα της. Αν δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, τότε φεύγει μακριά, κερδίζει χρόνο μέχρι να ηρεμήσει ο σύντροφος της. Επιστρέφει σαν να μην συνέβη τίποτα. Όλες τις ώρες είναι συντροφική και φιλική μαζί του.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Τοξότης, τότε η προσωπικότητα του περιέχει πολλές παιδικές ιδιότητες: κάνει με την σειρά πολλές ερωτήσεις και με ιδιαίτερη αφέλεια, αλλά δεν του αρέσει να σκέπτεται παιδαριωδώς. Οι αδιάκοπες ερωτήσεις του μπορεί να σας εκνευρίζουν, αλλά δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί γίνεστε απότομη μαζί του. Του αρέσει να είναι ευγενής, ιπποτικός, γενναιόδωρος. Αν και μιλά για ελευθερία, κατέχεται από το φόβο της μοναξιάς, ιδιαίτερα αν είναι μεσήλικας. Του αρέσει να βρίσκει τους φίλους του και να διασκεδάζει μαζί τους, αλλά ακόμη περισσότερο του αρέσει να αισθάνεται ότι είναι ο άνδρας που αγαπούν οι γυναίκες. Κρεμαστείτε και γαντζωθείτε σαν περικοκλάδα από πάνω του, αλλά πρέπει να ξέρετε πότε θα τον αφήσετε να φύγει. Φερθείτε του με πυγμή, δύναμη, αποφασιστικότητα, αλλά ταυτόχρονα με ευγένεια και λεπτότητα. Είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρήσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον του για σας και να τον κρατήσετε κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Αιγόκεροι πριν τη σχέση
Εκείνος
: Παρουσιάζεται με ένα είδος συναισθηματικού πόνου ο οποίος ασκεί γοητεία στις γυναίκες που πιστεύουν ότι αν αγαπήσουν αυτόν τον άνδρα, του κάνουν καλό. Θα του πάρει καιρό για να πείσει ότι έχει πραγματικά ανάγκη από αγάπη. Υπόσχεται, αν τον αγαπήσετε, να κάνει το κάθε τα πάντα για σας. Κρατά τον λόγο του, αλλά καμιά φορά γίνεται «βαρετός» με την πάροδο του χρόνου.

Εκείνη: Η γυναίκα αυτή δεν δίνεται με επιπολαιότητα σε έναν άνδρα. Εύκολα πείθει τον μελλοντικό σύντροφο της, ότι ποτέ δεν θα είναι ανταγωνιστική ή αντίθετη με τις απόψεις του. Μοιάζει με χαμαιλέοντα ο οποίος προσαρμόζεται με το περιβάλλον. Γοητεύει και ο άνδρας την ερωτεύεται με την ιδέα ότι αυτή η γυναίκα είναι ευτυχισμένη εξ’ αιτίας του ανδρισμού του.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Αιγόκεροι
Εκείνος
: Χάνει τον κόσμο, όταν καταλάβει ότι η σχέση του κινδυνεύει, αλλά γνωρίζει ότι είναι καθήκον του να προσπαθήσει να την κρατήσει. Στην προσπάθεια αυτή κάνει θλιβερά λάθη, που παραδόξως αναζωογονούν την σχέση. Ίσως διότι παραδέχεται την αποτυχία του και αυτό μοιάζει να διεγείρει αισθήματα συμπάθειας.

Εκείνη: Η γυναίκα Αιγόκερως είναι ικανή να «βολευτεί» με λιγότερη αγάπη χωρίς αυτό να της προξενεί στεναχώρια. Η άποψη της για τον έρωτα και τη συντροφικότητα είναι φιλοσοφική και την κάνει να δέχεται κάθε είδους αλλαγή. Είναι υπομονετική και ποτέ δεν σταματά να προσέχει τον σύντροφο της παρέχοντας του ασφάλεια ερωτική και υλική.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Αιγόκερως, τότε είναι ο τύπος του ανθρώπου ο οποίος θα προσπαθήσει να σας αποκρύψει περίπλοκες καταστάσεις – και περιμένει και από σας να κάνετε το ίδιο. Αν όμως κάτι «περίεργο» εμφανιστεί, τότε θα ρίξει τις ευθύνες σ’ οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό του. Έχει ενίοτε σύμπλεγμα κατωτερότητας που προσπαθεί να το ξεπεράσει κερδίζοντας ή ανεβαίνοντας σε μία κοινωνική θέση. Όταν τον αποδέχεται ένα σύνολο ανθρώπων είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Αν τον απορρίψουν όμως, τότε γίνεται κακοδιάθετος και πέφτει σε βαθιά μελαγχολία. Ποτέ δεν θα ομολογήσει τα σφάλματα του σε σας, αλλά τα γνωρίζει πολύ καλά με κάθε τους λεπτομέρεια και κουβαλά ένα μεγάλο φορτίο ενοχής σ’ όλη του την ζωή. Δεν του αρέσει να επιδεικνύεται στους άλλους ή δημοσίως και αν το κάνετε εσείς τότε τον φέρνετε σε αμηχανία. Του αρέσει να συζητά για τα μελλοντικά του σχέδια. Πιστεύει ότι ο ίδιος είναι η «τελειότητα» προσωποποιημένη, αλλά φοβάται μην τυχόν και κάνει λάθη. Βοηθήστε τον να ασχολείται συνεχώς με κάτι, επαινέστε την δουλειά του και εκπληρώστε τις αισθηματικές του ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Υδροχόοι πριν τη σχέση
Εκείνος
: Κερδίζει συμπάθειες λόγω της ανεξάρτητης φύσης και της ευχάριστης διάθεσής του. Μοιάζει με έναν ιππότη, που ψάχνει να βρει μια γυναίκα καταπιεσμένη να την ελευθερώσει. Επιπλέον, η θετικότητα των σκέψεων και ο ρεαλισμός του είναι στοιχεία που γοητεύουν μια γυναίκα, καθώς ασκούν γοητεία και σαν ιδέες.

Εκείνη: Η γυναίκα Υδροχόος είναι υπερήφανη για το ανεξάρτητο πνεύμα της. Ποτέ δεν θα την ακούσετε να πει «οτιδήποτε κάνεις εσύ, εγώ το κάνω καλύτερα» ακόμα και όταν ξέρει ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν θα ασχοληθεί με μια απατηλή σχέση και θα δώσει στον σύντροφο της να καταλάβει ότι θα μοιραστεί τα προβλήματα του.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Υδροχόοι
Εκείνος: Πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει η σχέση του, το καταλαβαίνει μόνον όταν είναι πολύ αργά. Τότε χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους για να δείξει την αφοσίωση του και να ξαναφέρει ισορροπία. Πάνω απ’ όλα όμως θα την ρωτήσει πόσο απαραίτητος της είναι και θα την αφήσει ν’ αποφασίσει εκείνη.

Εκείνη: Είναι η πιο ανεξάρτητη γυναίκα του ζωδιακού και το χειρότερο γι’ αυτήν είναι όταν πρόκειται να κάνει κάτι, για να διατηρήσει την σχέση της. Δεν μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα μόνη της. θα ζητήσει από φιλικά πρόσωπα να μεσολαβήσουν. Όταν διορθωθούν τα πράγματα, έχει την αίσθηση της νίκης.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Υδροχόος, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι του αρέσει να επενδύει τον καιρό του συναναστρεφόμενος διαφορετικούς χαρακτήρες. Έτσι, επεκτείνει τις γνωριμίες του. Πολλοί άνθρωποι απ’ αυτούς δεν θα είναι του δικού σας γούστου ή μπορεί να τους αντιπαθήσετε, αλλά εκείνος θα περιμένει το αντίθετο. Διακόπτει τις σχέσεις του με την ίδια ευκολία που τις άρχισε, ακόμη και τον γάμο. Αν θελήσει να χαλάσετε την σχέση σας, θα σας πει ότι αυτό θα είναι και για το δικό σας καλό, τόσο απλά. Μπορεί να είναι πολύ υπομονετικός, αλλά ποτέ μην το έχετε αυτό σαν δεδομένο και μην τον καταπιέζετε. Περιμένει από σας να συμβαδίσετε και να συμφωνήσετε με τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντα του. Έχει δικές του απόψεις, για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Το δυναμικό πνεύμα ανεξαρτησίας τον κάνει να ξεπερνά πολλά προβλήματα στη ζωή. Θα ήθελε η σύντροφος του να έχει δική της προσωπικότητα. Η εκτίμηση και το ενδιαφέρον πρέπει να φαίνονται στην πράξη και έχουν περισσότερη σημασία γι’ αυτόν από τις εκδηλώσεις αγάπης. Αν ανεχθείτε τις συναναστροφές του, τότε η σχέση σας δεν θα τελειώσει ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Ιχθείς πριν τη σχέση
Εκείνος: Ο τρόπος που κερδίζει τον έρωτα ξεκινά από την ικανότητα του να λέει λόγια ποιητικά ή γλυκόλογα. Κάνει την γυναίκα να αισθάνεται ότι είναι πολύτιμη και έχει υψηλά ιδανικά για αυτήν που πρόκειται να παντρευτεί. Γοητεύει μέσω της δυναμικής ικανότητας του να αξιολογεί τις επιθυμίες μιας γυναίκας.

Εκείνη: Της είναι απαραίτητο από την φύση της να ασκεί γοητεία και να κερδίζει τον έρωτα, είναι τρόπος ζωής γι’ αυτήν, αλλά δεν θέλει να έρχεται δεύτερη. Ψάχνει και κάνει την επιλογή της. Γοητεύει μέσω της συμπάθειας, της άρνησης και των μη εκδηλωμένων της απαιτήσεων.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Ιχθείς
Εκείνος: Δεν αντέχει στην ιδέα, ότι δεν μπορεί να διατηρήσει μια σχέση και κάνει φανταστικά όνειρα που του καλμάρουν τον νου, διότι τον παρασύρουν σε διαφορετική πραγματικότητα. Αν κάτι πάει στραβά και δεν έχει περιθώρια να επαναφέρει την σχέση του, τότε το ξεπερνά φιλοσοφώντας ότι «αυτά έχει ο έρωτας».

Εκείνη: Η γυναίκα αυτή είναι προσγειωμένη όταν πρέπει να κάνει κάτι για να διατηρήσει την αγάπη της. Πάντα χρησιμοποιεί την διαίσθηση της, όχι σαν όπλο, αλλά σαν εργαλείο άμυνας και θα προλάβει τις δυσκολίες πριν εκδηλωθούν. Διατηρεί την σχέση της με το να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του συντρόφου της.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας ανήκει στους Ιχθείς, τότε αν προσπαθήσετε να τον κάνετε να δει την ζωή από την πρακτική της πλευρά θα γίνει εχθρός σας. Ο ονειρικός κόσμος του είναι πολύ σημαντικός για αυτόν, σαν τον αέρα που αναπνέει. Μαθαίνει από τις προσωπικές του εμπειρίες και ποτέ μέσω των άλλων. Είναι υπερευαίσθητος, διαισθητικός και ενεργεί πάντα με αυτές τις αξίες και σχεδόν ποτέ με τη λογική. Αν θέλετε να τσακωθείτε, πείτε του ότι είναι αχάριστος. Μπορεί να φαίνεται ότι οδηγείται στην ζωή μέσα σε νεφελώδης καταστάσεις, αλλά η έμφυτη διαίσθηση του τον ξελασπώνει συχνά από τα προβλήματα του. Αν δείχνει να σας κολακεύει, ποτέ μην πιστέψετε ότι εννοεί αυτό που λέει. Έχει ένα έμφυτο φόβο, ότι γερνώντας θα μείνει μόνος του, έτσι προσκολλάται στα παιδιά και αργότερα στα εγγόνια του. Είναι περίεργος και γίνεται αδιάκριτος με τους γνωστούς και φίλους σας. Κάντε του τα χατίρια, χαϊδέψτε τον, αλλά ποτέ μην γίνεστε συγκαταβατική και καταδεκτική, διότι έτσι μπορεί να έχει την αίσθηση ότι έχετε άλλα κίνητρα να το κάνετε. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα σας αγαπήσει και θα ανταποκριθεί περισσότερο.

Read More

And More