ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κινηθεί η εβδομάδα σου σε ερωτικά και επαγγελματικά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μέχρι την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων και ύστερα στον Υδροχόο, η οποία θα προκαλέσει κρίση τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω και τον κυβερνήτη σου στο Ζυγό, θα έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου ή ακόμη και να βρεις τον έρωτα που θα σε απογειώσει. Το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, κορυφώνεται η πίεση, η αβεβαιότητα αλλά και η νευρικότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές ανατροπές ή αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι κινείσαι σε τεντωμένο σκοινί.

Αισθηματικές
Θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με τον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα κατευνάσουν τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι ακόμα μόνη, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν;

Επαγγελματικές
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μεσοβδόμαδα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ
Εβδομάδα υποχρεώσεων, οικονομικού στριμώγματος, απρόβλεπτων εξόδων και ψυχολογικών εντάσεων είναι η παρούσα για το ζώδιό σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα, πρώτα στους Ιχθείς και από την Πέμπτη και μετά στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να βλέπεις ευκαιρίες να φεύγουν μέσα από τα χέρια σου και συγχρόνως απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανόν να προέλθουν από κάποια προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων. Παράλληλα, το Σάββατο που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, οι σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο θα περάσουν από δοκιμασίες. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να βγεις όσο το δυνατόν πιο αλώβητη γίνεται.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό! Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, που κινείται ήδη ανάδρομα στους Ιχθείς, από την Πέμπτη και μετά μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που θα σε φέρει σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Το μυαλό σου θα κάνει διάφορες τρελές σκέψεις και θα οραματίζεται ανεκπλήρωτες επιθυμίες, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου δέσει τα χέρια και θα σου κολλήσει τα πόδια στο πάτωμα, καθιστώντας σε ανίκανη να κάνεις το οτιδήποτε. Οι αρνητικές όψεις του πλανητικού σκηνικού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν θα σου αφήσουν περιθώριο ηρεμίας, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Αν μπορέσεις να καταφέρεις να κρατήσεις μια απόσταση και από τα δύο θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα διάθεσε το χρόνο και την ενέργειά σου στο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Συζήτησε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σου και πάρε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλεις. Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου από την Παρασκευή και μετά, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και πάνω στον ενθουσιασμό σου υπάρχει κίνδυνος να προβείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και θα δυσκολέψεις τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου! Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα ευνοήσει αρκετά τις συνεργασίες σου και γενικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να είσαι προσεχτική για να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και λάθη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου για να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές και ενέργειες. Συνειδητοποίησε πως έχεις και εσύ ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τις ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου στο παρελθόν και επικεντρώσου στο παρόν! Και αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συγκάτοικός σου, έφτασε ο καιρός να της κάνεις έξωση, καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Μπορείς να βάλεις τώρα τις βάσεις για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να πραγματοποιήσεις στο μέλλον και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε κανονική πορεία να τα δρομολογήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά καιρούς σε είχαν απασχολήσει τα κακώς κείμενα της ζωής σου και είχες δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πώς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των “πρέπει” σε έκανε να μην σκέφτεσαι ότι σημαντικότερο ήταν να δώσεις προτεραιότητα στα “θέλω” σου. Ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό θα σου δώσει αυτήν την εβδομάδα τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Κράτησε την ουσία και μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, ιδίως στο τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε ξαφνιάσει με πιθανόν δυσάρεστα γεγονότα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Σελήνη, που θα κινείται στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο, φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη οπότε φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο, αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες που τον τελευταίο καιρό σε ταλαιπωρούν. Όσο για σένα που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε, με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους, να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Απαιτείται πειθαρχία και προσοχή στις σχέσεις σου αυτήν την εβδομάδα με τις δυσαρμονικές πλανητικές όψεις που θα επικρατήσουν στον έναστρο ουρανό. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή (από την Πέμπτη και μετά θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου) σου είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργείς καινούριες σχέσεις και προσπαθείς να σώσεις από τη φθορά αυτές που υπάρχουν, κάνοντας υπομονή όταν σε προβληματίζουν. Το ίδιο πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις και τώρα! Δώσε έμφαση στις προσωπικές και συγγενικές σου σχέσεις και μην τις αφήσεις να αναλωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, χρειάζεται να επιδείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μην βάλεις σε κίνδυνο και τα επαγγελματικά σου, που εξωγενείς παράγοντες θα τα επηρεάσουν δραματικά.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Άλλαξε τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στον σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα μαζί, γιατί διαφορετικά σε κάποια άλλη χρονική στιγμή θα σε πληρώσει και αυτός με το ίδιο νόμισμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, και η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη, αλλά δυστυχώς υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που σου ρίχνουν την ψυχολογία και σε επηρεάζουν αρνητικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις και, αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν εξακολουθείς να απορείς γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σου ακόμα κι όταν δεν τις αναζητάς, αποδέξου ότι αξίζεις κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προκαταλήψεις, που μειώνουν σημαντικά την αυτοεκτίμηση σου. Στα αισθηματικά σου, εκτίμησε την παρουσία του συντρόφου σου με λιγότερες αντιστάσεις και αποδέξου την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινής σας πορείας. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, θα νιώσεις αρκετά εξαντλημένη γι’ αυτό φρόντισε να ξεκουραστείς και να επανέλθεις δυναμικά μόλις χρειαστεί. Η ψυχραιμία που θα δείξεις σε απρόβλεπτες καταστάσεις θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχεις κρυμμένο για τις δύσκολες ώρες. Κράτησε τις ισορροπίες και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο, όταν θα βρεθείς σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας κάτω από την επιρροή της.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αρκεί να χαλαρώσεις λίγο και να μην έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με τον σύντροφό σου για πράγματα που κάνει και σε αφήνει απέξω. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να την μεγεθύνουν περισσότερο.

Επαγγελματικές
Η θέση της Αφροδίτης που παραμένει στον Αιγόκερω σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σου αυτήν την εβδομάδα και η σωματική κούραση θα εκδηλώνεται πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Δία να εξακολουθούν να κινούνται ανάδρομα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική σε μικροτραυματισμούς και να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το Σάββατο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσεις θα πρέπει να σου θυμίζουν να διαφυλάττεις την υγεία σου και να προσφέρεις στον οργανισμό σου ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις ήρεμα και όμορφα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου, το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα κεραυνοβόλο!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορούν να δρομολογηθούν, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή θα συμβούν πολλές καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις που θα περιορίσουν τον δυναμισμό σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, μέχρι την Πέμπτη στους Ιχθείς και από εκεί και μετά στον Υδροχόο, φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψεις με μερικές αντιξοότητες που θα σε φέρει αντιμέτωπη, ωστόσο στο τέλος έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Η καλή διάθεση που θα σου προσφέρει η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με την πείρα σου, μπορούν να παίξουν καίριο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σου τομέα. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να μην σε καλύψει εντελώς, αλλά θα σε βοηθήσει να σηκώσεις το βάρος των οικονομικών σου υποχρεώσεων.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει και αυτήν την εβδομάδα, η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά, θα είσαι ανοιχτή και θα εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι single θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε κάποια έξοδο που θα κάνεις το Σαββατοκύριακο, κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα στον «φλογερό» Λέοντα.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλλεις συζητήσεις, που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σου που τόσο πολύ σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό δεν θα είναι άνετα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή να σε επισκέπτεται την Πέμπτη θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σου, αλλά χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ τις προϋποθέσεις, ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής, κάτι θα προκύψει που θα σου δώσει την ευκαιρία γι’ αυτό που έχεις κατά νου να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως γνωρίζεις καλά ότι διαθέτεις μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείς στους άλλους και παρασύρεσαι εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ίσως να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εσένα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, και τότε καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τους επικείμενους κινδύνους των ημερών.

Αισθηματικές
H συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που εκπέμπεις, κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σας, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων. Και αν ακόμη περπατάς παρέα με τη μοναξιά, θα πρέπει να κάνεις ακόμη λίγο καιρό υπομονή, μέχρι να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι δυσαρμονικές όψεις αυτής της εβδομάδας θα εντείνουν το άγχος σου για τα καθημερινά θέματα που σε απασχολούν. Χρειάζεται να επιδείξεις ηρεμία και διπλωματικότητα, ώστε να μην κινδυνέψουν οι σταθερές σχέσεις της ζωής σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου μέχρι την Πέμπτη, που θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, απομακρύνσου από τα προβλήματα που είχες στο παρελθόν, για να μην μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σου κάνουν κακό. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, μην προσπαθήσεις να βρεις ποιος και τι φταίει, αλλά προσπάθησε να ανακαλύψεις τη ρίζα του κακού και να την αποκόψεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βγεις “καθαρή” από αυτήν την δοκιμασία και να μην διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Η ανασφάλεια που πιθανόν να σε κυριεύσει είναι προσωρινή, γι’ αυτό μην αναλωθείς στην αναζήτηση τρόπων για την κάλυψη της. Εκμεταλλεύσου πιο δημιουργικά το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Και εσύ που κοιμάσαι με τη… μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να επαναπροσδιορίσεις λίγο τα επόμενα βήματα σου και να ανακαλύψεις εναλλακτικές μεθόδους πραγμάτωσης των στόχων σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους.

Read More

And More