ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Δεκεμβρίου. Τι υπόσχονται τα αστέρια;

Πώς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα σου φέρει μεγάλη εύνοια στον τομέα τον επαγγελματικών και συναισθηματικών σου σχέσεων. Νέες ευκαιρίες και μια γενικότερη βοήθεια θα πρωτοστατήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό. Βέβαια, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου. Απόφυγε οικονομικές υπερβολές και χειρίσου έξυπνα και συγκρατημένα το πορτοφόλι σου, γιατί αλλιώς ο προϋπολογισμός σου θα πέσει για τα καλά έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις υπέροχα μαζί του αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς, γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η στάση σου δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, μπορείς να τα λύσεις. Ακόμη κι αν σε βρίσκουν αντίθετο οι απόψεις τους, οφείλεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σας. Να ξέρεις ότι η επιτυχία εξαρτάται κατά πολύ από την δική σου στάση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές χαρούμενες στιγμές για εσένα και την οικογένειά σου. Με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό από το προηγούμενο Σάββατο, αλλά και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Κυριακής, οι μέρες είναι θετικές για τις ερωτικές σου σχέσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά και τις δημιουργικές ασχολίες γενικότερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώσε μεγάλη έμφαση σε καινούργια ξεκινήματα και εξέτασε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Οι πιθανές αρνητικές συγκυρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα οφείλονται περισσότερο στον Ερμή, που συνεχίζει την πορεία του στον “φευγάτο” Τοξότη και θα σε κάνει τολμηρή και ανυπόμονη.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Όσο για σένα που ακόμα έχεις τη μοναξιά κοντά σου, η εβδομάδα αυτή θα φέρει στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό η εξάντληση να σου χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Τα έξοδα που θα εμφανιστούν θα είναι σχεδόν ίδια με τα έσοδά σου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια αισθητή βελτίωση. Μην αγχωθείς, το θέμα είναι να μην χρωστάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και τον Άρη στον Ζυγό αυξάνει την αισιοδοξία σου και σου φέρνει μεγάλες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Αξιολόγησε σωστά τις προτάσεις που θα σου κάνουν ακούγοντας μόνο τη φωνή της λογικής σου και τίποτε άλλο. Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να κάνει την εμφάνισή του αν είσαι μόνη. Αλλά κι αν ανήκεις στις δεσμευμένες, θα σε φέρει πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου, καθώς θα ενισχυθεί ο ερωτισμός και θα υπάρξουν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Είναι βέβαιο πως ό,τι κι αν ειπωθεί θα σε ωφελήσει στο έπακρο.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο καθαρά τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις, μπορεί αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα που ακόμη είσαι single, αυτήν η εβδομάδα σε ευνοεί… Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο δίνει ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα ενδεχομένως από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις τις επαφές σου για καινούργια ξεκινήματα που θα σε απογειώσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, από αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι αισιόδοξο για σένα, αλλά λόγω κάποιων αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη μεσοβδόμαδα, οφείλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες για να μην “παραγνωριστείς” με συναδέλφους και αρχίσουν τα παρατράγουδα. Έλεγξε τις κινήσεις που γίνονται γύρω σου και με τη βοήθεια της παρατηρητικότητάς σου θα διαπιστώσεις πολλά και διάφορα, που ίσως να σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Με αυτήν την τακτική όμως, θα προστατέψεις τη θέση σου και θα πάρεις τα απαραίτητα μέτρα για να μην σου την ¨
“φέρουν” ύπουλα στην πορεία και μείνεις “επί ξύλου κρεμάμενη”. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, μην επενδύεις και πολύ σε ανθρώπους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια και να είσαι δύσπιστη στα λεγόμενά τους. Σε καμία περίπτωση μην παρατραβήξεις το σκοινί και ξεπεράσεις τα όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που αυτήν την περίοδο της ζωής σου ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, γιατί θα προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου, πέρασε καλά με αυτούς που έχεις στην ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μία βραδιάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου, το οποίο όμως θα σε αποζημιώσει. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές, και μην εμπιστεύεσαι σε άλλους την διαχείριση των χρημάτων σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως κουραστική για σένα και τα πνεύματα θα είναι οξυμένα, γι’ αυτό απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και σκέψου καλά πριν ενεργήσεις. Για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο, αναρωτήσου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις από την οικογένεια και τους συναδέλφους σου και δράσε έτσι, ώστε να είσαι και εσύ ευχαριστημένη αλλά και οι άλλοι να μην βρεθούν αδικημένοι. Μην επιτρέψεις στον Ερμή, από τη θέση του στον Τοξότη, να τα τινάξει όλα στον αέρα, αλλά μείνε προσγειωμένη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε μαζί ένα ταξίδι για να νιώσετε και οι δυο καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, να ξέρεις πως οι μέρες αυτές δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα, με τις καλές επιρροές του Άρη, που πλέον κινείται στον Ζυγό, γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, κινείται ήδη στον Τοξότη και σε συνδυασμό με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, από το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήρθε η ώρα να κερδίσεις την εκτίμηση των προϊσταμένων σου, με τη στάση που θα υιοθετήσεις απέναντι στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα επαγγελματικά σου. Με γνώμονα το σωστό και την αίσθηση του μέτρου, θα διαπρέψεις με την αναλυτική σου κρίση. Η Αφροδίτη, που παραμένει στον Αιγόκερω, σε βοηθάει ουσιαστικά στην ανεύρεση κατάλληλου συντρόφου αν είσαι μόνη ή στο να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σου και την οικογένειά σου, αν έχεις ήδη κάποια σχέση. Αναζήτησε τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που σου προσφέρει το σπίτι σου και θα βγεις κερδισμένη.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά για να προσφέρεις αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα που τόσο έχεις ανάγκη. Εσύ που ακόμα είσαι μόνη να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις θα έχεις πολλές κατακτήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου. Να ξέρεις πως ό,τι ξεκινήσει αυτήν την περίοδο θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις, θα πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, καθώς έξοδα και περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.

ΖΥΓΟΣ
Διάφορα γεγονότα που αφορούν στον οικογενειακό σου περίγυρο θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα σε αναστατώσουν. Ο Άρης από τη νέα θέση του, στο ζώδιό σου, φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα ήταν καλά κρυμμένα ως τώρα στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και χωρίς να πηγαίνεις κόντρα, γιατί αλλιώς, εσύ θα είσαι η ηττημένη στο τέλος. Από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, πολλές ανακατατάξεις φαίνεται πως θα γίνουν και στα επαγγελματικά σου. Μην εγκαταλείψεις τα σίγουρα για κάτι ουτοπικό, που μπορεί σου υποσχεθούν άτομα που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Λειτούργησε με γνώμονα τη λογική και όχι με συναισθηματισμούς και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά, αλλά εσύ πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, μην μένεις άπραγη και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους που θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Η Σελήνη στον Ταύρο, από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Κυριακής, καθώς και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους και θα σου τα φέρουν, όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να προκύψουν, φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα ψάχνεσαι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου αυτήν την εβδομάδα, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί οποιοδήποτε ξεκίνημα που αφορά στα επαγγελματικά και τη σταθερότητά σου. Υποστηριζόμενη από ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις προχώρα μπροστά με αισιοδοξία και μην πολυψάχνεις για κρυμμένες λεπτομέρειες, γιατί είναι πραγματικά χαμένος χρόνος. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα και θα διαψεύσουν τις ανησυχίες σου. Ευνοημένη ωστόσο θα είσαι και στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό μη φοβηθείς να κεντρίσεις με πολυποίκιλους τρόπους το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Υπέροχες στιγμές περιμένουν και τους δυο σας και η ατμόσφαιρα θα σε αποζημιώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιη στα λόγια σου, διαφορετικά το άδικο είναι με την μεριά σου και δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στην ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, έχε στραμμένη την προσοχή σου στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον, γιατί κάτι καλό κρύβεται εκεί και εσύ δεν του έχεις δώσει σημασία.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Ωστόσο, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έμφυτη χαρά για τη ζωή που σε διακρίνει ξεχειλίζει πραγματικά αυτήν την εβδομάδα από μέσα σου, με τον Ερμή και τον Ήλιο από το ζώδιό σου να σου χαρίζουν λάμψη και γοητεία. Αν και συνήθως είσαι λίγο επιπόλαιη σε κάποια θέματα, αυτό το διάστημα ευτυχώς η προσοχή σου θα είναι εστιασμένη στις λεπτομέρειες και στην ουσία, με αποτέλεσμα αυτή σου η στάση να σε γλυτώσει κυριολεκτικά από άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις που θα σε έφερναν σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Στα αισθηματικά σου επικρατεί ευχάριστο κλίμα και καλή διάθεση από τα άτομα που σε συντροφεύουν. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να κοιτάξεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, αδιαφορώντας για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, δεν είναι στο χέρι σου…

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης, που πλέον κινείται στον φιλικό για εσένα Ζυγό, σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του! Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνη μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου αν εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, οι οποίες θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Αρκεί να τολμήσεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Απόφυγε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σε φέρει στο επίκεντρο κοινωνικών εκδηλώσεων. Θα υπάρξουν έντονη κινητικότητα, επίδειξη κοινωνικής ή οικονομικής δύναμης, σχολιασμός και επικρίσεις, άλλοτε κακόβουλες και άλλοτε επιβεβλημένες, εξαιτίας περισσότερο της δικής σου συμπεριφοράς και προκλητικότητας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, οι μέρες θα είναι ιδανικές για έρευνες και ξεκαθαρίσματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως κάποιες από εσάς να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και σας κρατάει πίσω. Μην διστάσετε και προχωρήστε ακάθεκτες τώρα που η κρίση σας επανήλθε στα… λογικά της.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τη νέα θέση του στο ζώδιο του Ζυγού σε ευνοεί, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά με τη γλυκιά συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει τις τελευταίες ημέρες. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί! Και εσύ που ακόμα είσαι μόνη, άλλαξε τακτική και μην απομονώνεσαι! Είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμη αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θέλεις να προωθήσεις θα παρουσιάσουν μία στασιμότητα που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν θα είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή! Καλό είναι επίσης να σκεφτείς πολύ τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου. Άλλωστε, ανήκεις στα ζώδια που η οικονομία είναι το άλφα και το ωμέγα στην ζωή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή εβδομάδα για να πετύχεις καλά αποτελέσματα σε προσωπικά σου ζητήματα είναι η παρούσα για σένα. Η τύχη σου χαμογελά διάπλατα με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό από το περασμένο Σάββατο. Για τις δεσμευμένες, είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να ξεπεράσετε δυσκολίες που υπήρχαν στη σχέση σας. Οι singles καλό θα ήταν να μείνετε λίγο μόνες σας για να πάρετε αποφάσεις για μία γνωριμία που σας ταλαιπωρεί. Στον επαγγελματικό χώρο, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ στον οικονομικό τομέα θα σημειωθεί βελτίωση γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα έχεις και κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνη είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις, για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν έσοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο σου και θα αφήσεις στην άκρη προβλήματα του παρελθόντος είναι η παρούσα για σένα. Κοντινές εξορμήσεις ευνοούνται το Σαββατοκύριακο για αυτό τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να είσαι χαλαρή και ελεύθερη εκείνες τις μέρες. Στα επαγγελματικά σου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, θα πετύχεις ένα στόχο που κυνηγούσες από καιρό. Πράγματι είναι μόνο στο χέρι σου να αξιοποιήσεις αυτήν την ευκαιρία. Λίγη προσοχή και πρόγραμμα στα οικονομικά σου θα σε ωφελήσει και θα σε προφυλάξει από πιθανές μελλοντικές κακοτοπιές, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και μην προβείς σε επιπόλαιες αγορές και επενδύσεις.

Αισθηματικές
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στον σύντροφό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι, το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα ταξίδι, που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Και εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Read More

And More