Ρένια Λουϊζίδου: “Δεν πήρα χαμπάρι ούτε όταν με φλέρταρε ο άνδρας μου”

Την δυνατή φιλία που έχτισε με τη συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά ‘Το σόι σου”, Μίρκα Παπακωνσταντίνου από τα νεανικά της χρόνια, την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη αλλά και τους γονείς εκείνου, αναπόλησε η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ!

Η ηθοποιός γνώρισε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου όταν ακόμα έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο στην Αθήνα. “Την έχω πάρει εκατοντάδες φορές, ακόμα και στις 2.00 τη νύχτα για να μοιραστώ μαζί της ένα προσωπικό μου πρόβλημα, όπως έκανε κι εκείνη άλλωστε, γιατί – παρόλο που μας χώριζαν κάποια χρόνια δουλειάς- η σχέση μας ήταν πάντοτε ισότιμη. Ο πρώτος άνθρωπος από τους φίλους μου, στον οποίον γνώρισα τον Θάνο, τον άντρα μου, όταν τα είχαμε πρωτοφτιάξει ήταν η Μίρκα. Και θυμάμαι, όταν φεύγαμε που ήρθε ξοπίσω μου και μου είπε: Πρόσεξε μη το χάσεις αυτό το παιδί”, δήλωσε η ηθοποιός.

“Ήμουν πολύ ζωντόβολο σε αυτά. Δεν πήρα χαμπάρι ούτε όταν με φλέρταρε ο άντρας μου. Μέναμε σε διπλανά δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο στη Σίφνο και ευτυχώς που ήταν ένας φίλος μου μαζί που μου άνοιξε τα μάτια: Ο διπλανός σε φλερτάρει, μου είπε. Εγώ πίστευα ότι απλώς ήθελε να κάνουμε παρέα”, θυμάται η ίδια και συμπληρώνει: “Κατάφερα ότι με ενδιέφερε, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που ερωτεύεται με το καλημέρα σας”.

“Μη φανταστείς ότι, όταν καλέσαμε για πρώτη φορά τους γονείς του Θάνου στο σπίτι, μαγείρεψα εγώ. Η μαμά μου τα είχε κάνει όλα. Δεν είμαι και τόσο των οικοκυρικών” θυμάται γελώντας η ηθοποιός που διευκρινίζει: “Ευτυχώς, έχω μία πολύ γλυκιά πεθερά που με αγαπάει έτσι όπως είμαι”.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

Read More

And More