Στεφανία Ρίζου: Η καλλίφωνη κούκλα που τραγουδάει δίπλα στον Σ. Ρουβά!

Η Στεφανία Ρίζου είναι ένα δυναμικό πρόσωπο στην pop μουσική σκηνή της χώρας. Αν και είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ρίζου, δεν παρασύρθηκε από την καριέρα του μπαμπά της και επέλεξε να βαδίσει τον δικό της δρόμο στον χώρο του τραγουδιού.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα στον χώρο και έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πολύ καλές συνεργασίες. Τα τελευταία δύο χρόνια τραγουδάει δίπλα στο Σάκη Ρουβά που την εμπιστεύτηκε τόσο στο Politeia Live Clubbing , στην Πύλη Αξιού όσο και στο Αθηνών Αρένα!

Το πρώτο προσωπικό της βήμα το κάνει με συμμάχους την Minos-Emi και τον Δημήτρη Φάκο, συνθέτη πολλών αγαπημένων τραγουδιών του Σάκη Ρουβά, της Ελεονώρας Ζουγανέλη και πολλών άλλων και ο τίτλος της θα είναι “Η δική μου βραδιά”.

Η Στεφανία τραγουδάει με τον Σάκη στις αρχές του Οκτώβρη στην Πύλη Αξιού

Ένα από τα τραγούδια της

Την εκπληκτική φωνή της Στεφανίας την πρωτογνωρίσαμε το 2008 μέσα από το τραγούδι “Σιγά μην κάτσω να σκάσω” σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση. Επίσης την είδαμε να συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Λατρεμένοι μου γείτονες” και να υποδύεται… την τραγουδίστρια!

Αν και μόλις 23 χρονών έχει ήδη συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες. Εκτός από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση έχει δουλέωει με τους Γιώργο Μαζωνάκη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Δάντη και Τάμτα.

Δες φωτογραφίες από τις συνεργασίες της:

Read More

And More