Robbie Williams στην Αθήνα: Τρία… παράξενα πράγματα που δεν ξέρεις για τον αγαπημένο σου star!

Μπορεί να είσαι έτοιμη να φωνάξεις “Robbie entertain me” αλλά ήξερες ότι ο εκρηκτικός showman που θα ανέβει απόψε στην σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα για πολλά χρόνια πάλευε με την κατάθλιψη; Αυτό και μερικά ακόμα στοιχεία από τη ζωή του αν και o Robbie Williams δεν τα έκρυψε ποτέ, δεν είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα του ονόματος του.

Οι εθισμοί του: Εξαιτίας της μάχης του με την κατάθλιψη ήδη από την εποχή που ήταν στους Take That, o Robbie Williams ανάπτυξε μια σειρά εθισμών από τους οποίους ξέφυγε χάρη στην βοήθεια του καλού του φίλου Elton John. Εκείνος ήταν που τον έβαλε σε κλινική αποτοξίνωσης για να παλέψει τον εθισμό του στα αναλγητικά και τα ηρεμιστικά χάπια αλλά και σε γνωστό ενεργειακό ποτό το 2006. Πάντως ο Robbie Williams έχει δηλώσει πως αν η κόρη του αναπτύξει τα ίδια προβλήματα με εκείνον και αποκτήσει εθισμό στα ναρκωτικά η αντίδρασή του θα είναι να βεβαιωθεί πως εκείνη έχει τους καλύτερους dealers και θα κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί της για να είναι σίγουρος.

Mε την σύζυγό του Ayda Field.

Η σεξουαλική του ταυτότητα: Αν και έχει σχέση με την τουρκικής καταγωγής Αμερικανίδα σύζυγό του Ayda Field από το 2006 -όπως θα κατάλαβες αυτή η χρονιά ήταν σίγουρα σημαδιακή για τον showman- για χρόνια οι φήμες τον ήθελαν bisexual. Κι εκείνος δεν έκανε τίποτα για να τις σταματήσει. Χαρακτηριστικά ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στην Daily Star: “Μου αρέσουν τα μιούζικαλ και πολλά ακόμα πράγματα που έχουν συνδεθεί με τους gay. Είμαι κατά 49% με 50% ομοφυλόφιλος. Αυτό θα μπορούσε να υπονοεί ότι γουστάρω συγκεκριμένα πράγματα, που δεν γουστάρω”.

Η μανία του με τα UFO’S: Ο Robbie πιστεύει στους εξωγήινους. Μάλιστα έχει λάβει μέρος σε ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ του BBC για τα UFO’S το 2007 ενώ το 2008 αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι έχει δει τρεις φορές στην ζωή του εξωγήινους. Η πρώτη ήταν όταν ακόμα ήταν παιδί στην Αγγλία, η δεύτερη χρόνια αργότερα όταν ζούσε στο Beverly Hills και η τρίτη μόλις είχε ολοκληρώσει την σύνθεση ενός τραγουδιού που αναφερόταν στους εξωγήινους. Επίσης λατρεύει να μελετά παραφυσικά φαινόμενα, ενώ σε ότι αφορά τα θρησκευτικά ζητήματα έχει λάβει την άδεια να τελεί γάμους από το Universal Life Church Monastery.

Παράξενος ή όχι, εκκεντρικός ή μη το σίγουρο είναι πως ο Robbie Williams ξέρει να κατακτά τη σκηνή και το κοινό του. Και απόψε είναι έτοιμος να κατακτήσει για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνας. Αν κι εσύ κρατάς το “μαγικό χαρτάκι” για τη συναυλία του στο χέρι σου, τότε καλή σου διασκέδαση!

Read More

And More