Ο Σάκης αποθεώθηκε στο gay φεστιβάλ της Μυκόνου!

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο Cavo Paradiso, στα πλαίσια του gay φεστιβάλ Xlsior. Με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόταση από τους διοργανωτές να τραγουδήσει στο festival παίρνοντας την θέση του πρώτου ονόματος από την Άννα Βίσση.

Aπό νωρίς χθες το πρωί όλοι εργάζονταν πυρετωδώς για την φαντασμαγορική βραδιά και τελικά δικαιώθηκαν αφού ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό. Ο τραγουδιστής βγήκε στην σκηνή σαν ”από μηχανής θεός”, ιπτάμενος, τραγουδώντας το ”This is our night”. Τον πλαισίωσαν 12 χορευτές οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους 12 θεούς του Ολύμπου.

Ο Σάκης βγήκε στο stage κατά τις 3.00πμ και ερμήνευσε τρεις επιτυχίες. Το πάρτι βέβαια συνεχίστηκε μέχρι τις 10 το πρωί. Σήμερα είναι και η λήξη του 8ήμερου φεστιβάλ που ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Στην Μύκονο δεν θα μπορούσε να μην ήταν και η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη με την μικρή Αναστασία. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη του έφτασε στο νησί των ανέμων με σκάφος, το προηγούμενο βράδύ. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να γευματίσουν σε γνωστό εστιατόριο με φίλους και συνεργάτες.

Read More

And More