Σάκης Ρουβάς: Η σκληρή προπόνηση πριν την πρεμιέρα του ”Ηρακλή”! Φωτογραφίες

Το θεατρικό ντεμπούτο του στις “Βάκχες” ήταν ένα στοίχημα για τον Σάκη Ρουβά το οποίο και κέρδισε. Μετά τον ρόλο του θεού Διονύσου και την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης επιστρέφει στο σανίδι με μία υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα ξαναζωντανέψει στη σκηνή του Pantheon Theater τον Ηρακλή. Η πρεμιέρα της παράστασης “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου. Όλο αυτό το διάστημα κάνει ετοιμάζεται πυρετωδώς και φροντίζει να μοιράζεται την ανυπομονησία του μέσα από τα social media. (δες εδώ την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από τις πρόβες)


Για τις ανάγκες του ρόλου του ο Σάκης έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να κάνει αρκετές ώρες γυμναστική καθημερινά και να αποκτήσει την κατάλληλη μυική διάπλαση.

Αν και ο αθλητισμός και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνον, τους δύο τελευταίους μήνες, όπως βλέπει και στις φωτογραφίες του περιοδικού OK!, προπονείται εντατικά και ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα.

Read More

And More