Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αποχαιρέτησαν την Κέρκυρα!

Τον δρόμο της επιστροφής πήραν μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, η Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς και τα παιδιά τους. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στην Κέρκυρα και να ζήσουν από κοντά τον παραδοσιακό εορτασμό του Πάσχα – που άλλωστε ο τραγουδιστής και η πρωτοτόκη κόρη του έχουν την ονομαστική τους εορτή-.

Ωστόσο όπως όλα τα ωραία, έτσι και το φετινό τους διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας έλαβε τέλος κι έτσι η οικογένεια επιβιβάστηκε στο πρωινό πλοίο για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα και τους ρυθμούς της. Κι ενώ το πλοίο έλυνε τους κάβους, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μαγευτικό τοπίο της Κέρκυρας για να αποχαιρετήσει το νησί του αγαπημένου της συντρόφου.


“Το ωραιότερο Πάσχα! Αντίο Κέρκυρα! Πάσχα, οικογένεια, αγάπη” σχολίασε το πανέμορφο μοντέλο μέσω Instagram. Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους επιβάτες του πλοίου συνάντησαν έκπληκτοι στο κατάστρωμα τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, είχε από χθες αναρτήσει μια φωτογραφία του με φόντο την παραλία για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.

Read More

And More