Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με αέρα Κρήτης η βάφτιση της Αριάδνης! Νέες φωτογραφίες

Η οικογένεια Ρουβά βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμιόνη και έζησε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της. Το τρίτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη βαφτίστηκε με νονά την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η μικρή πήρε το όνομα Αριάδνη που παραπέμπει στην κρητική πριγκίπισσα.

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/23-09/sakisvaftisi.jpg

Το μυστήριο έγινε στο σπίτι της οικογένειας Bαρδινογιάννη στην Ερμιόνη και το TLIFE ήταν εκεί και σου μετέφερε τις πρώτες εικόνες. ΔΕΣ ΕΔΩ!

/

Οι κρητικές ρίζες της οικογένειας Βαρδινογιάννη και η μεγάλη αγάπη του κορυφαίου Έλληνα σταρ για το συγκεκριμένο νησί ήταν αυτά που έδωσαν το χαρακτήρα στο στο γλέντι της βάφτισης. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντήλια.

/

Το δείπνο που ακολούθησε για τους ελάχιστους καλεσμένους, που βρέθηκαν στην Ερμιόνη από θάλασσα και ξηρά, περιελάμβανε μόνο κρητικά εδέσματα. Από την βραδιά δεν έλειψαν οι βρακοφόροι της Κρήτης, οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Ο Σάκης φόρεσε και εκείνος την παραδοσιακή κρητική στολή και χόρεψε μαζί τους και αφιέρωσε στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ένα παραδοσιακό τραγούδι της Κρήτης. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο τραγουδιστή να επιδίδεται σε κρητικούς χορούς. Θυμήσου ΕΔΩ το κρητικό γλέντι του με αφορμή το live του The Ace Of Hearts Tour στο Ηράκλειο. Η εκθαμβωτική Κάτια επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία Prada ενώ το make up της επιμελήθηκε η Χαρά Παπανικολάου.


Η πρώτη φωτογραφία της νεοφώτιστης που ανέβασε η Κάτια στον λογαριασμό της στο instagram λίγο μετά το μυστήριο

Όσον αφορά τις μπομπονιέρες, τις έφτιαξε η Έλενα Σύρακα και ήταν το αρχικό της μικρής “Α” μέσα από το Μίτο της Αριάδνης ενώ η διακόσμηση ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού.

Τέλος, αξίζει να αναφέουμε ότι το ζευγάρι αντί για δώρα παρακίνησε τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεά στο Σύλλογο Ελπίδα.

Read More

And More