Ο Σάκης εξηγεί γιατί δεν παντρεύεται την Κάτια!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους ανθρώπους που δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά του και σπάνια τον βλέπουμε σε συνεντεύξεις. Ωστόσο χθες ο Πέτρος Κωστόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο “Βράδυ” κατάφερε να του αποσπάσει σημαντικές λεπτομέρειες από διάφορες περιόδους της ζωής του.

Αρχίζοντας από τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε ότι εκτός από γυμναστική έκανε και μπαλέτο! “Ήμουν ένα αγοράκι ανάμεσα σε καμιά 30αριά κοριτσάκια”, ανέφερε ο ίδιος. “Και τώρα έτσι είναι”, του απάντησε ο παρουσιαστής αναφερόμενος στις χιλιάδες ρουβίτσες του. “Στην αρχή μου άρεσε, αλλά μόλις μου έβαλαν το καλσόν…”, εξηγεί ο Σάκης και συμπληρώνει πως δεν μπορούσε να μιλήσει σε κάποιον κάθε φορά που του ερχόταν κάτι στο κεφάλι.

Παρόλο που τώρα Σάκης κάνει χιλιάδες γυναίκες να τρέχουν από πίσω του φαίνεται πως στο παρελθόν δεν ήταν έτσι! Στα 15 του ήταν πολύ καψούρης, όπως είπε. Ήταν μια κοπέλα για την οποία έριξε πολύ κλάμα γιατί “δεν καθόταν το πράγμα”.

Ανάμεσα σε όλα μάθαμε ότι έφαγαν και πόρτα στο Los Angeles, όταν πήγαν σε ένα λαμπερό party την περίοδο που ο τραγουδιστής έκανε μαθήματα υποκριτικής στο εξωτερικό. Στην συνέχεια ο Σάκης αποκάλυψε ότι ο Valentino εμπνεύστηκε την περιβόητη φούστα βλέποντας τον να φοράει ένα παρεό πάνω στο σκάφος.

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα μπορούσε να λείπει από την συζήτηση αφού ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην ζωή του pop star. “Ήταν πάντα το γκάζι στις παρέες” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις γυναίκες της ζωής του φυσικά δεν θα μποούσαν να μην έρθουν στην κουβέντα. Ο Σάκης αποκάλυψε ότι η Κάτια δεν είναι από τις γυναίκες που πιέζουν για γάμο: “Έχει βάλει πολλές φορές νυφικό”. Ο ίδιος εξήγησε πως ο λόγος που δεν παντρεύονται είναι γιατί και οι δύο δεν πιστευούν ότι αυτό είναι σημαντικό για μία σχέση που πάει καλά και μάλλον δεν πιστεύουν στην ιδέα του γάμου. Για την κόρη του Αναστασία μάθαμε ότι ανέλαβε να την σηκώνει ψηλά και να την πετάει στην πισίνα!

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος του χάρισε μία ραπτομηχανή που έστειλε από το Βόλο μια 89χρονη Ρουβίτσα, η μάνα του! Ο Σάκης του έδειξε πως να κάνει διπλό γαζί και του αφιέρωσε το τραγούδι “Τρία παιδιά Βολιώτικα μας πήραν τη Τζενούλα”! Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η σύζυγος του παρουσιαστή Τζένη Μπαλατσινού η οποία έσκασε στα γέλια με το περιστατικό.

Δες το βίντεο:

Read More

And More