Ποιος θα χτενίσει τη Μαρία Κορινθίου στο γάμο της;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, είναι τα τελευταία 20 χρόνια ο αγαπημένος κομμωτής πολλών διάσημων γυναικών. Σε αυτή τη μακρά πορεία του στο χώρο της κομμωτικής, τον έχουν εμπιστευτεί -και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι σήμερα- πολλές γνωστές κυρίες της εγχώριας αλλά και της ξένης showbiz.

O ίδιος μιλάει στο TL!fe για τις Ελληνίδες celebrities που έχει χτενίσει κατά καιρούς. Από τον κατάλογο του, όπως υποστηρίζει δεν λείπει καμία! Ακόμη, μιλάει και για τις φιλίες που έχει αναπτπύξει μέσα από τον χώρο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται οφείλονται σε μεγάλο βαθμό, στην δουλειά. “Αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά, μπορεί να μην υπήρχαν και προσωπικές σχέσεις”, αναφέρει, ένω μιλάει και για τις παρεξηγήσεις που δημιουργούνται κατά καιρούς με τις πελάτισές του. Πάντως, δεν έχω κάψει τα μαλλιά καμιάς”, λέει χαρακτηριστικά!

Οι πιο καλές του φίλες από τον χώρο, είναι η Τζένη Μπαλατσινού, που γνωρίζονται χρόνια, Έλενα Αλιμπέρτη, η Βάνα Μπάρμπα, η Δήμητρα Ματσούκα, η Γωγώ Μαστροκώστα που την χτένισε πρόσφατα και στον γάμο της, αλλά και η Μαρία Κορινθίου, που θα τον εμπιστευτεί κι αυτή στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, τον Σεπτέμβρη.

“Η πρώτη διάσημη που χτένισα ήταν η Εύη Παπαδάκη κι έπειτα άρχισαν όλα αυτά”, αναφέρει ο Τρύφωνας Σαμαράς στο TL!fe. Ο κατάλογος των διάσημων πελατισσών του είναι μεγάλος και πολλοί θα τον ζήλευαν. Λίντα Ευαγγελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Εύα Χερτζίκοβα, Κέιτ Μος, Ελ Μακ Φέρσον, Μόνικα Μπελούτσι, Κάρλα Μπρούνι είναι μερικές μόνο από τις celebrities του εξωτερικού που αφέθηκαν στα χέρια του.

Αν και οι περισσότερες από τις διάσημες πελάτισσές του έχουν το δικό τους στιλ, πολλές από αυτές προτιμούν να έχουν όγκο στη κορφή. Όπως αποκαλύπτει, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να αλλάξει το χτένισμά της παρά να αποχωριστεί το μακρύ μαλλί, που είναι και πιο δημοφιλές. “Προτιμούν το μακρύ μαλλί. Νομίζω ότι νιώθουν πιο πολύ ασφάλεια με το μακρύ”.

Όσο για την celebrity που θα ήθελε να έχει χτενίσει κι ακόμα δεν έχει καταφέρει; “Η Μαντόνα”, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη!

Read More

And More