Sharon Stone: Η ομορφιά χρόνια δεν κοιτά

Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο sex symbol. Ακόμη και σήμερα, έχοντας περάσει τα 50 είναι ο κρυφός πόθος όλων των ανδρών. Μπορεί να πέρασε μια σοβαρή τρικυμία με την υγεία της, δεν έχασε όμως ποτέ την φινέτσα, τη γραμμή και το σεξ απίλ της.

Γυμνάζεται τόσο… όσο!
Είναι φανατική θαυμάστρια της Pilates, αλλά δεν θέλει να το παρακάνει κιόλας: “Γυμνάζομαι μόνο όσο χρειάζεται, ώστε να μην γίνω ένας… χοντρός πισινός”! Άλλωστε όταν έχεις να κάνεις με τρία παιδιά γυμνάζεσαι ούτως ή αλλιώς: “Κυνηγώ τρία παιδιά για να μείνω σε φόρμα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα!”
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο είναι το μότο της διάσημης αμερικανίδας ηθοποιού: “Όταν συνειδητοποιώ πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε πατάω “γκάζι”. Παρκάρω μακριά από την πόρτα του σπιτιού μου για να περπατήσω, αποφεύγω το ασανσέρ και παίρνω τις σκάλες”.
Η personal trainer της Σάρον Στόουν, Anne Winfree, αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής της. “Γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα, κάνοντας Pilates για 60 λεπτά. Κάποιες φορές κάνει ασκήσεις με λάστιχο για να τονώσει τους μύες των χεριών και να σφίξει τα πόδια. Τέλος, φροντίζω ώστε η Sharon Stone να κάνει συχνά τρέξιμο”.

Μυστικά διατροφής

Η διατροφή της star του Ηollywood είναι πιο αυστηρή. Επιλέγει ψητά, κοτόπουλο και ψάρι, ενώ αποφεύγει την καφεΐνη, το πολύ αλκοόλ και τη ζάχαρη. “Είμαι φανατική του τσαγιού. Μου αρέσουν πολύ τα αντιοξειδωτικά ροφήματα με διάφορα βότανα. Δεν μου αρέσει να μεθάω και για αυτό αποφεύγω τα ‘σκληρά’ ποτά!” σημειώνει η Sharon Stone. Παρόλα αυτά συνοδεύει το βραδινό της γεύμα με ένα ποτήρι κρασί.

“Θέλω να δείχνω όμορφη με μπικίνι. Δεν πρόκειται να πιω 6 μπύρες και μια πίτσα και μετά να αναρωτιέμαι γιατί δεν χωράω στα ρούχα μου”.

Όλοι έχουν αδυναμίες

Η Sharon Stone δεν κρύβει την αδυναμία της στην σοκολάτα. “Η αδυναμία μου είναι η μαύρη σοκολάτα. Έχω πάντα μια στην τσάντα μου”. Η ηλικία δεν την απασχολεί: “Δεν φοβάμαι το χρόνο. Είμαι συμβιβασμένη με αυτό. Σ’ όποιον αρέσω! Σε όποιον δεν αρέσω, με συγχωρείται, αλλά είναι δικό του πρόβλημα!”. Δεν έχει εμμονή με το πρόσωπο της και για αυτό δεν θα έκανε και ποτέ πλαστική. “Πρέπει να συμβιβάζεται κανείς με το πρόσωπο που έχει. Δεν είμαι πια ή όμορφη 32χρονη που έπαιζε στο Βασικό Ένστικτο”!

And More