Shimmer: πόσα ξέρεις για το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ;

Shimmer, highlighter, προϊόν λάμψης. Όπως και να το πεις, το αποτέλεσμα που θα σου εξασφαλίσει αυτό το προϊόν θα είναι τόσο λαμπερό που κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Κυκλοφορορεί σε δύο μορφές, υγρή ή μορφή πούδρας και υπόσχεται να σου εξασφαλίσει την λάμψη και τη φρεσκάδα των μοντέλων. Το μυστικό, όμως για τέλειο αποτέλεσμα είναι η σωστή τοποθέτησή του. Το λίγο δεν αρκεί, το πολύ θα σε κάνει να λαμπιρίζεις από χιλιόμετρα και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιζητάς. Εδώ η Anna Lynn McCord πέτυχε την ιδανική λάμψη, χωρίς υπερβολές!

Καν’ το σωστά!
– Αν έχεις επιλέξει ένα shimmer σε υγρή μορφή, ζέστανε ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ το μετά το make up, στα μήλα ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις. Είναι προτιμότερο να τοποθετήσεις μικρότερη ποσότητα και να προσθέσεις αργότερα παρά να βάλεις περισσότερο προϊόν και να χρειαστεί να αφαιρέσεις.
– Αν επένδυσες σε ένα shimmer σε μορφή πούδρας, τοποθέτησε το προϊόν μετά το make up με ένα φαρδύ πινέλο. Τα σημεία που είναι ιδανικά είναι τα μήλα (και σε αυτή την περίπτωση ανοδικά) αλλά και στο κόκαλο του φρυδιού ώστε να δώσεις λάμψη και ανοδικότητα στο βλέμμα σου και να εξσαφαλίσεις τα αποτελέσματα του botox! (Το κάνει και η Jennifer Lopez!)

Bonus tip
Δεν έχεις αντίστοιχο προϊόν. Δοκίμασε το lip gloss σου! Επίλεξε ένα σε διαφανή τόνο και τοποθέτησέ το με τον ίδιο τρόπο που θα έβαζες το υγρό shimmer. Είναι το μυστικό πολλών διεθνών make up artists!

Δες εδώ ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα λάμψης

Read More

And More