Σίσσυ Χρηστίδου: ”Ο Θοδωρής είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του”

Μετά το δεύτερο γιο της και παράλληλα με όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, η Σίσσυ Χρηστίδου επιμένει να ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια, να επιθυμεί την απόκτηση μιας κόρης, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο. Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια απολαμβάνει άλλωστε κάθε στιγμή που περνάει με τους δυο γιους της και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Για εκείνη η μητρότητα είναι το παν! Αυτό λέει και στην πρώτη της συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό που δίνει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και την Μαρία Κολλιάτσα.

Με τα δυο παιδιά πώς τα καταφέρνεις;
Ο Φίλιππος είναι στο σχολείο, οπότε έχω μόνο το μωρό. Λίγο εγώ, λίγο ο Θοδωρής, λίγο τον παίρνω μαζί μου στο γραφείο. Αν έρθεις στο γραφείο, θα δεις ένα πάρκο, καρέκλα φαγητού κ.λ.π. Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που μπορούν να παίρνουν τα παιδιά τους στη δουλειά. Ο Φίλιππος, π.χ. μεγάλωσε μέσα στο πλατό.

Ο Θοδωρής σε βοηθάει με τα παιδιά:
Ο Θοδωρής είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Από την αρχή ήταν αφιερωμένος εκεί. Ό,τι κάνω εγώ το κάνει κι εκείνος. Μπορεί να μην ξέρει λεπτομέρειες, γιατί το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη μαμά αλλά είναι πολύ κοντά στα αγόρια.

Ονειρευόσουν αυτήν τη ζωή που ζεις ή υπάρχουν και στιγμές που νιώθεις εγκλωβισμένη;
Από μικρή ήθελα να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Δεν σου κρύβω ότι πίστευα πως θα ήταν πιο εύκολο. Θεωρούσα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις τέσσερα και πέντε παιδιά. Ένα παιδί όμως έχει πολλές ευθύνες. Ωστόσο εξακολουθώ να θέλω μεγάλη οικογένεια, να θέλω κι άλλα παιδιά. Αυτό που δίνει η μητρότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Δεν θυμάμαι καν πώς ήταν η ζωή μου πριν. Δεν έχω κάποιο σημείο αναφοράς. Αυτό με προσδιορίζει και με ορίζει. Όλα τα άλλα είναι θολά.

Δηλαδή δεν θα μείνεις στα δύο παιδιά;
Όχι, θα ήθελα άλλο ένα παιδί, σίγουρα.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της κόρης.
Άντε να δούμε. Θέλω κι ένα κορίτσι!

Η σχέση σου με τη ζυγαριά ποια είναι;
Από μακριά κι αγαπημένες… Προσπαθώ να τρώω σωστά. Όμως η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαι πιο χαλαρή από ό,τι την εποχή που έβγαινα στην τηλεόραση. Εκεί υπήρχε πολλή πίεση. Τώρα δεν αγχώνομαι, έχω ακόμα 6-7 κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. […]

Σε ενοχλεί;
Καθόλου. Δεν με νοιάζει Και τι έγινε δηλαδή; Είναι τόσο πολύτιμο όλο αυτό που συμβαίνει σε μια γυναίκα με την εγκυμοσύνη που μόνο ευχαριστώ μπορεί να πει. Γενικά όμως, πάντα ήμουν χαλαρή με το θέμα των κιλών. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχω, αλλά δεν φτάνω και σε υστερίες. Ποτέ δεν ήμουν υπερβολικά αδύνατη άλλωστε.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More