Τα πλωτά παλάτια των διασήμων

Το καλοκαίρι το “μποτιλιάρισμα” μεταφέρεται στις θάλασσες. Θαλαμηγοί που μοιάζουν με παλάτια, παραγκωνίζουν τα ξενοδοχεία και γίνονται το καταφύγιο της παγκόσμιας ελίτ.

Η οικονομική κρίση δεν είναι κάτι που αφορά τους τους πλούσιους. Έτσι και φέτος, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολλοί celebrities επέλεξαν να κάνουν διακοπές εν πλω, ταξιδεύοντας με τα πολυτελή σκάφη τους σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Δεν είναι λίγοι όσοι διαγωνίζονται μεταξύ τους προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο του ιδιοκτήτη που έχει στην κατοχή του το εντυπωσιακό γιοτ.

Δείτε τα διαμάντια των θαλασσών και σε ποιους ανήκουν…

Στη Μύκονο εθεάθη και ο Νικόλας Πατέρας, σύμφωνα με το “Πρωτο Θέμα”, με το πολυτελεστατο “Adamas 2”.

Ο Γιάννης και η Σοφία Κούστα έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται για το νέο τους απόκτημα το, mega -yacht “Aifos”.

Ο συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen, έχει στην κατοχή του το “Tatoosh”. Στο γιοτ έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλούς celebrities, ανάμεσά τους και την Paris Hilton.

Ο Ρώσος κροίσος Roman Abramovich, έχει πολλές θαλαμηγούς στην κατοχή του. Σε ένα από αυτά έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν και η Μαντόνα. Το “Luna” είναι ένα σκάφος 115 μέτρων και φυσικά διαθέτει ό,τι μπορεί να θελήσουν οι απαιτητικοί επισκέπτες και φυσικά ο ιδιοκτήτης του!

To “Toy”, μήκους 50 μέτρων ανήκει στην οικογένεια στου Δημήτρη και της Τζένης Μελισσανίδη. Φέτος, ταξίδεψαν στη Μύκονο και τις Σποράδες.

Read More

And More