Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεγάλη της αδυναμία στην Νάγια!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είδε την ζωή της να αλλάζει για πάντα την Πρωτομαγιά του 2013. Τότε ήταν που έφερε στον κόσμο την μικρή της Νάγια, την πρώτη κόρη που απέκτησε από τον σύζυγό της Θέμη Σοφό – το ζευγάρι έχει μία ακόμα κόρη τη Μαίρη που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2014-.

Η Νάγια ήταν εκείνη που πρώτη δίδαξε το νόημα της μητρότητας στην παρουσιάστρια του Alpha και γι’ αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ανταποδίδει καθημερινά το σπουδαίο αυτό “μάθημα” με αγάπη, νοιάξιμο και τρυφερότητα.

Πρόσφατα οι δυο τους φόρεσαν τα καλά τους για να βρεθούν μαζί στην βάφτιση του Δημήτρη Λιάγκα, του γιου των καλών φίλων της παρουσίαστριας Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

Και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που τις συνάντησε εκεί κατέγραψε την τρυφερή τους σχέση στα χαμόγελα τους, στις αγκαλιές τους και στον τρόπο που η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζοντας για τη Νάγια της την έντυσε με την ζακέτα της για να προστατευτεί από την ψύχρα της Βάρκιζας την ώρα της άφιξής τους.

“Είναι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά και η πιο απολαυστική εμπειρία που έχω νιώσει” έλεγε σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό της Νάγιας στον κόσμο. Και το λαμπερό της χαμόγελο κάθε φορά που κρατά την δύο ετών κόρη της στην αγκαλιά της, δείχνει πως ακόμα και σήμερα η εμπειρία της μητρότητας παραμένει ένα καθημερινό θαύμα για εκείνη.

Read More

And More