Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αφιέρωσε συγκινημένη το νέο της βιβλίο στον Θέμη Σοφό! Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι της που βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό στο κέντρο της Αθήνας για να στηρίξουν την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε αυτό το νέο της εγχείρημα. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας το νέο της βιβλίο με τίτλο “Όλα για λίγο παράδεισο”. Φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός. Άλλωστε η παρουσιάστρια, όπως έκανε και χθες συγκινημένη, έχει αφιερώσει το βιβλίο στον γνωστό δικηγόρο.

Εκείνος είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή της ζωής και φυσικά την στήριξε σε όλη αυτή την δημιουργική διαδικασία της συγγραφής του βιβλίου που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος του γράφτηκε μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης Νάγιας και ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στην δεύτερη κόρη τους, Μαίρης.

Η Σταματίνα δάκρυσε αφιερώνοντας για μία ακόμη φορά το βιβλίο της στον Θέμη, ενώ συγκινήθηκε και με την παρουσία του κόσμου αλλά και όσα είπαν για εκείνη η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, η συγγραφέας Λένα Μαντά, ο διευθυντής τηλεόρασης Alpha Τζώνη Καλημέρης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

Η Λένα Μαντά προλογίζοντας το βιβλίο υποστήριξε πως είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για την Σταματίνα, ενώ ανέφερε ότι είναι ένα ροζ βιβλίο που μιλάει για έρωτα. Ο Αντώνης Στρόιτερ με την σειρά του απάντησε σε αυτούς που την κατηγορούν για το ότι αποφάσισε να γράψει πως η παρουσιάστρια έχει την φαντασία και τις γνώσεις που χρειάζεται για να έχει το δικαίωμα να γράψει ένα ερωτικό μυθιστόρημα. Η Μάρα Ζαχαρέα ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι του στιλ της το συγκεκριμένο βιβλίο αφού οι δικές της γνώσεις επικεντρώνονται στα πολιτικά αλλά το “Όλα για λίγο παράδεισος” το βρήκε ωραίο. Τέλος, ο Τζώνη Καλημέρης εξήγησε πως η ανάγνωση του βιβλίου έγινε αρχικά από “υποχρέωση” αλλά στην πορεία του θύμισε δικές του νεανικές στιγμές και κόλλησε.



Η Λύδα, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, έχει πολλά κοινά στοιχεία με την Σταματίνα. Η ίδια μιλώντας για εκείνη είπε πως το κοινό τους είναι ότι και οι δύο είναι ότι έχουν γνωρίσει “τον απόλυτο έρωτα και την απόλυτη αγάπη”. Φαίνεται πως το “Όλα για λίγο παράδεισο” είναι μόνο η αρχή για την Σταματίνα αφού έχει σκοπό να γράψει και δεύτερο.


Θέμης Σοφός, Τζώνη Καλημέρης

Στην παρουσίαση του βρέθηκαν ανάμεσα στους αγαπημένους της συνεργάτες και τους διάσημους φίλους της και η μαμά της αλλά και η πεθερά της.


Κατερίνα Καινούργιου, Ιωάννα Μπούκη


Κώστας Κρομμύδας, Ηλίας Βρεττός


Δημήτρης Ουγγαρέζος


Όλγα Λαφαζάνη


Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Φραγκολιάς


Μάκης Πουνέντης, Έλενα παπαβασιλείου


Δημήτρης Αλεξάνδρου, Δέσποινα Καμπούρη

Ρεπορτάζ: Πωλίνα Γιαννακούρα

Read More

And More