Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θεατρική βραδιά με τον Θέμη Σοφό και την κουνιάδα της!

Στην καθημερινότητά τους έχουν και οι δυο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι έτσι οι δυο τους εκμεταλλεύονται τον ελευθερο χρόνο τους τα Σαββατοκύριακα για δραστηριότητες που τους ψυχαγωγούν και γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Γι’ αυτό και το βράδυ του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στο θέατρο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό που παρακολούθησαν την παράσταση “Closer” σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη στο θέατρο 104 στο Γκάζι.

Το κομψό ζευγάρι δεν ήταν μόνο του ωστόσο σε αυτή την θεατρική βραδιά. Την παράσταση παρακολούθησε μαζί με τον ποινικολόγο και την παρουσιάστρια, η αδερφή του Θέμη Σοφού, Αγγελική. Άλλωστε, όπως ήδη σου έχουμε γράψει, η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της και ιδιαίτερα με την κουνιάδα της, Αγγελική, που όπως ο Θέμης Σοφός ασχολείται κι εκείνη με τη νομική επιστήμη.

Το TLIFE τους συνάντησε κατά τη διάρκεια της θεατρικής βραδιάς και οι φωτογραφίες τους από την πλατεία του θεάτρου “προδίδουν” την “αδυναμία” της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κουνιάδα της Αγγελική και αντιστρόφως.

Read More

And More