Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτές είναι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό!

Έναν χρόνο σχεδόν αφού απέκτησε και την δεύτερη κόρη της, Μαίρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στα κιλά της και η σιλουέτα της “κόβει την ανάσα” ακόμα και χωρίς ρετούς. Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού Hello.

H παρουσιάστρια όπως σου έχουμε ήδη γράψει, βρέθηκε πρόσφατα στην Κρήτη για την παρουσίαση του βιβλίου της “Όλα για λίγο παράδεισο”. Εκεί μπόρεσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με λίγες ώρες χαλάρωσης παρέα με μία φίλη της στην παραλία της Αγίας Πελαγίας όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού.

Σύμφωνα με το περιοδικό η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζυγίζει μόλις 59 κιλά ενώ δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πλήρως το διατροφικό της πρόγραμμα κι έχει περιορίσει αισθητά τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη στα γεύματά της. Η ίδια μένει πιστή στη μεσογειακή κουζίνα, καταναλώνοντας κυρίως λαχανικά, πρωτεΐνες, λαχανικά, φρούτα, και μικρότερες ποσότητες γαλακτοκομικά και γλυκά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γυμνάζεται τους τελευταίους μήνες με τη μέθοδο του crossfit ενώ δοκιμάζει και νέες μεθόδους γυμναστικής όπως το aerial dance.

Περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.

Read More

And More