Πόρτο Χέλι: ΕΝΑΣ ιδανικός προορισμός ΔΥΟ αξέχαστα ξενοδοχεία!

Καλοκαιρινές διακοπές προ των πυλών και προσπαθείς να αποφασίσεις πού θα περάσεις τις πολύτιμες μέρες που θα ξεκλέψεις από τη δουλειά. Θέλεις σίγουρα να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και όσο γίνεται να φορτίσεις μπαταρίες για να συνεχίσεις. Και μετά σκέφτεσαι… οικογένεια, παιδιά, ταξίδι, αποσκευές, ταλαιπωρία… και το τέλειο όνειρο… γκρεμίζεται. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι!

Γιατί υπάρχει ένας προορισμός που είναι ιδανικός! Το Πόρτο Χέλι. Σε μόλις 2,5 ώρες είτε οδικώς από την Αθήνα ή με δελφίνι ή catamaran, σας περιμένει ένας μικρός παραθαλάσσιος παράδεισος, σε ένα μαγευτικό τοπίο, με φιλόξενους ανθρώπους και παραδοσιακές ελληνικές απολαύσεις που θα σας συνεπάρουν! Ακόμη όμως πιο μοναδικό, είναι το γεγονός ότι το Πόρτο Χέλι προσφέρει επιλογές διασκέδασης για όλους, ζευγάρια ή οικογένειες, και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα πραγματικά υπέροχο καλοκαίρι.

Και όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο ιδανικά μέσα από δύο ξεχωριστές επιλογές διαμονής, το AKS Porto Heli και το AKS Hinitsa Bay. Δύο ξενοδοχεία τα οποία φημίζονται για την άψογη εξυπηρέτησή τους, για την άριστη φιλοξενία και το εξαιρετικό περιβάλλον που παρέχουν, καθώς και για την προσεγμένη, αυθεντική ελληνική τους κουζίνα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως και στα δύο προσφέρονται πολλαπλές επιλογές οικονομικών πακέτων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας καθώς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αν κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας.

Αν θέλετε διαμονή δίπλα στο Πόρτο Χέλι με άμεση πρόσβαση σε όλες τις κοσμικές ανέσεις του, τότε ο κατάλληλος προορισμός για εσάς είναι το AKS Porto Heli. Χτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις “μιας βουτιάς” από την πανέμορφη παραλία του οικισμού ενώ τα περισσότερα δωμάτιά του προσφέρουν άπλετη θέα στον ομώνυμο καταγάλανο κόλπο. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του είναι η εγγύτητά σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταστήματα του οικισμού, σημαντικό όταν έχεις μικρά παιδιά, με τις καλές παροχές που προσφέρει σε επίπεδο ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Η θαλάσσια παιδική χαρά, η μεγάλη πισίνα, οι χώροι διασκέδασης, το Mini club και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που στελεχώνουν τους χώρους του, είναι ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που θα σας κερδίσουν. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα ξενοδοχεία που προσέφερε all inclusive πακέτα που δημιουργηθήκαν για τις ανάγκες της Ελληνικής αγορά, αποτελεί αδιαμφισβήτητα κριτήριο εμπιστοσύνης στην μεγάλη του εμπειρία στην παροχή τέτοιων υπηρεσιών.

Το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την κοσμικότητα του Πόρτο Χελίου, από μία… σχετική απόσταση. Σε έναν καταπράσινο κόλπο, μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το κέντρο του οικισμού, δεσπόζει ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στο μικρό νησάκι της Χηνίτσας από το οποίο δανείζεται το όνομά του. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για εσάς και την οικογένειά σας μέσα σε ένα τοπίο εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς.

Είτε είστε λάτρεις της αμμώδους παραλίας είτε θέλετε να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, το AKS Hinitsa Bay προσφέρεται για την απόλυτη χαλάρωσή σας καθώς τα παιδάκια σας μπορούν να διασκεδάζουν έτσι όπως ακριβώς θέλουν μαζί με τους ειδικούς παιδαγωγούς του Mini club.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, στα ξενοδοχεία AKS του Πόρτο Χελίου θα απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μέσα από χώρους ειδικών προδιαγραφών! Από τις πισίνες ενηλίκων και παιδιών, τους χώρους ψυχαγωγίας και τις παιδικές χαρές, μέχρι τις αθλητικές εγκαταστάσεις… όλοι οι χώροι έχουν μελετηθεί και δημιουργηθεί αποκλειστικά για να σας προσφέρουν τις απόλυτες συνθήκες ανεμελιάς και χαλάρωσης.

Επιπλέον, και τα δύο ξενοδοχεία αποτελούν ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις σε κοντινές πανέμορφες παραλίες αλλά και προς τις γραφικές Σπέτσες και Ύδρα, την αρχαία Επίδαυρο το πάντα όμορφο Ναύπλιο, την γραφική Κοιλάδα και την καταπράσινη Ερμιόνη. Οι άνθρωποι στις υποδοχές των ξενοδοχείων μπορούν να προτείνουν εκδρομές προς αυτούς τους προορισμούς σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορικό μέσο. Επιπλέον, αν είστε τύπος που αγαπά την περιπέτεια, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω των ξενοδοχείων για το κέντρο των καταδύσεων και θαλάσσιων σπορ στο Πόρτο Χέλι!

Ζήστε AKSέχαστες διακοπές, απολαμβάνοντας την εξαιρετική φροντίδα που προσφέρουν στους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία AKS από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβρη!

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ:
http://www.akshotels.com/porto-heli-hotel.html

και εδώ:
http://www.akshotels.com/hinitsa-bay-hotel.html

Read More

And More