Άλκηστις: “Αποφάσισα να πω σε έναν πολύ καλό μου φίλο ότι έχω συναισθήματα για αυτόν!”

Πριν εφτά μήνες αποφάσισα να πω σε έναν πολύ καλό μου φίλο ότι έχω συναισθήματα για αυτόν! Φάνηκε να το παίρνει θετικά εκείνη τη στιγμή λέγοντας ότι κι εκείνος είχε συναισθήματα για μένα. Προφανώς από ευγένεια, όπως έδειξε η πορεία των πραγμάτων!

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα συναντηθήκαμε μέσω γνωστών και πήγαμε δυο φορές για καφέ. Με προσκάλεσε στα γενέθλιά του αλλά δεν πήγα φοβούμενη ότι θα έχει φωνάξει καμιά κοπέλα που γουστάρει, κάτι που θα μου έριχνε τελείως τη διάθεση.

Ξαναμιλήσαμε μια φορά στα τέλη Ιουλίου κι έπειτα μου ευχήθηκε τυπικότατα στο facebook για τη γιορτή μου. Καμία επικοινωνία έκτοτε!

Πρόσφατα μου έστειλε μια χαζή φατσούλα στο facebook και του απάντησα με την ίδια κι εγώ. Δεν συνέχισε όμως η συζήτηση.

Το έκανε για να μου δώσει πάτημα να μιλήσω εγώ; Για να αφήσει το στίγμα του ή απλά γιατί δεν είχε τι να κάνει; Πείτε μου την ειλικρινή σας άποψη περί αυτού! 🙂

Άλκηστις

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το έκανε γιατί σκεφτοταν πού χαθηκες και αν είσαι καλά, αλλα φοβάται να σου μιλήσει χαλαρα όπως καποτε που ήξερε οτι εισαστε μονο φιλοι. Φοβάται γιατί δε θέλει να σου δώσει ψεύτικες ελπίδες, να σου περάσει μήνυμα οτι ενδιαφέρεται ερωτικά. Καλό είναι να μιλάμε όταν νιώθουμε κάπως για κάποιον όταν δεν αντεχουμε άλλο να το κρατάμε, αλλά όταν δεν έχουμε δει κάποιο “πρασινο φως” και πάμε απλα έτσι στα “κουτουρου” και πετάμε μια “βόμβα” στον άλλο, το αποτέλεσμα μάλλον θα δημιουργήσει αποστάσεις, παρα θα ενώσει….

  2. Καταρχάς άσε τα “φάνηκε να το παίρνει θετικά” γιατί έτσι παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.Αν σε ήθελε και αυτός θα σου το έλεγε εκείνη τη στιγμή και θα φρόντιζε τα ραντεβού σας και γενικότερα την επικοινωνία ώστε να έρθετε πιο κοντά. Γενικότερα άσε το τι φαίνεται αλλά το τι κάνει. Δεν βρίσκω λόγο να μην πήγαινες στα γενέθλιά του πιστεύοντας ότι θα είναι κάποια άλλη εκεί που τον ενδιαφέρει καθώς με αυτή σου την κίνηση δίνεις την θέση και την ευκαιρία σε κάποια άλλη! Στο φβ έπρεπε να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έστλειλε έστω μια φατσούλα απαντόντας τι κάνεις και διάφορα τέτοια. Πάντως βλέπω ότι για κάποιο λόγο παρόλο που τον θες κρατάς μια ψυχρή στάση απέναντί του καθώς δειλιάζεις και φοβάσαι για τα συναισθήματά του. Είναι μπερδεμένος,ίσως να του ήρθε και ξαφνικό μην γίνεσαι όμως ψυχρή,βοήθησε τον να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και μην πετάς τις μπαλιές που σου δίνει

  3. Υπάρχει περίπτωση να αισθανόταν το ίδιο η να εννοούσε πως τρέφει άλλου είδος συναισθήματα για εσένα….
    Έχεις σκεφτεί μήπως απομακρύνθηκες εσύ από αυτόν από τον φόβο κάποιας αρνητικής απάντησης?
    Αν το καλό σκεφτείς ούτε εσύ απάντησες κάτι ιδιαίτερο που θα οδηγούσε σε μία συζήτηση στο facebook…Αν σε καλούσε για να κάνει κάτι με κάποια άλλη δεν θα έδειχνε κανέναν σεβασμό προς εσένα και στην φιλία που είχατε τόσο καιρό…
    Ίσως ετοίμαζε κάτι εκείνη την ημέρα για εσένα η τουλάχιστον θα έβλεπες το ενδιαφέρον του…
    Όμως ποια ευκαιρία του έδωσες εσύ πέρα από το να του μιλήσεις?
    Μήπως δεν βρήκε ποτέ αυτή την ευκαιρία?

  4. Πιστεύω ότι δεν αξιοποίησες τις ευκαιρίες που είχες να τον κάνεις να νιώσει πιο άνετα μαζί σου. Εφόσον εσύ του αποκλάυψες πώς ένιωθες, έπρεπε να τον διεκδικήσεις και εννοώ όχι να γίνεις φορτική, αλλά έστω στα γενέθλιά του έπρεπε να πας! Σε μία τόσο σημαντική μέρα που σε προσκάλεσε, έπρεπε να είσαι εκεί. Αλλά εφόσον χάθηκε η ευκαιρία, και αν ενδιαφέρεσαι ακόμη, κάνε το εξής: μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα στο Facebook όπου λες ότι ελπίζεις να είναι καλά κλπ… και να του πεις “συγχώρεσέ με, δεν ήμουν άνετη απέναντί σου, γιατί σου είχα αποκαλύψει το πώς νιώθω και φοβόμουν ότι δεν έκανα καλά”. Κάτι τέτοιο. Ζήτησέ του να βρεθείτε για έναν καφέ, να τα πείτε. Αν δεχτεί, μίλησέ του ειλικρινά και δες τη στάση του. Ουσιαστικά, ζητάς μία δεύτερη ευκαιρία να τον διεκδικήσεις. Αν δεις ότι αδιαφορεί παρόλη την προσπάθειά σου, τότε μπορείς να ψυχρανθείς και να μην το μετανιώσεις.

  5. Κοίτα καλό είναι να έχεις τις αμφιβολίες σου και τον φόβο μην σε πληγώσει, αλλά από την στιγμή που πήρες την απόφαση να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου (και θέλει κότσια) πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη και με τις απαντήσεις. Στο κάτω κάτω θα ξέρεις τι σου γίνεται και τι είσαι για αυτόν τον άνθρωπο μια φίλη ή κάτι παραπάνω που απλά δεν τον αφήνεις χώρο να σου το δείξει. Μίλησε του και βγείτε για ένα καφέ δεν έχεις τίποτα να χάσεις!!!

  6. Δεν σε θέλει. Και ποτέ να μη λες σε κάποιον οτι εχεις συναισθήματα απο τη στιγμή που δεν βλέπεις αντίστοιχο ενδιαφέρον.

  7. Συμφωνω παρα πολυ με την @Ξένια και τείνω προς τα εκεί, δηλαδή ότι απο τη στιγμη που εξεφρασες πρωτη το ενδιαφερον σου και στην τελικη δεν στο ξέκοψε κι εκεινος εντελώς, ας το εκανες σωστα και ας το ολοκληρωνες…Ας του εδειχνες με καποιο τροπο παραπανω οτι οντως ενδιαφερεσαι,ας πηγαινες στα γενεθλια του, ας εστελνες κανενα μηνυμα…Μετα απο αυτα αν δεν εκανε τιποτα, θα σου ελεγα ναι, το εχασες το παιχνιδι, αλλα ουσιαστικα τωρα δεν εκανες και κατι….Για μενα φερθηκες παιδιαστικα και θα σε συμβουλευα κι εγω με τη σειρα μου να το προσπαθησεις άλλη μία φορα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More