Αφροδίτη: “Με φίλησε και μου ζήτησε να είμαστε μαζί και να χωρίσω με τον άλλον.”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι πολύ μπερδεμένη, έχω μια σχέση εδώ και μερικούς μήνες, όμως δεν πάει καλά.

Το αγόρι μου ενώ στην αρχή της σχέσης ήταν πολύ θερμό, τρυφερό και γλυκό και έκανε πολλά πράγματα για μένα, τώρα έχει αλλάξει. Έχει γίνει ψυχρό, αδιάφορο, δεν παίρνει τηλέφωνο, δεν θέλει να βγαίνουμε, θέλει να καθόμαστε συνέχεια σπίτι του ενώ βγαίνει με τους φίλους του για ποτό κάθε Σάββατο. Όλο εγώ πάω να τον φιλήσω και μερικές φορές τραβιέται και μου λέει ότι δεν έχει όρεξη και ότι ειναι κουρασμένος. Όπως ειναι λογικό με έχει κουράσει όλη αυτή η κατάσταση.

Παράλληλα πριν λίγες μέρες έστειλα μήνυμα στον πρώην μου επειδή ρωτούσε για εμένα τους κοινούς μας γνωστούς και του πρότεινα να πάμε για έναν καφέ να πούμε απλά τα νέα μας φιλικά.

Βγήκαμε λοιπόν και ενώ δεν το περίμενα, μιλούσαμε αρκετά και μου εξομολογήθηκε ότι του έλειψα. Με φίλησε και μου ζήτησε να είμαστε μαζί και να χωρίσω με τον άλλον.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Αφροδίτη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοίταξε κάτι, Αφροδίτη, η σχέση που έχεις δεν σε γεμίζει ούτως ή άλλως. Αν είναι να χωρίσεις, να το κάνεις για σένα και για τη δική σου εσωτερική ηρεμία, όχι για κάποιον που σου το ζητά κιόλας. Ο πρώην μπορεί μεν να γίνει νυν, όμως αύριο-μεθαύριο μπορεί να ξαναγίνει πρώην. Σε μια τέτοια περίπτωση, για να μη μείνεις με την πικρία ότι εσύ χώρισες μόνο και μόνο για εκείνον, πρώτα σιγουρέψου ότι ο χωρισμός από την παρούσα σου σχέση είναι δική σου επιλογή. Μια επιλογή που θα κάνεις από αυτοσεβασμό πάνω απ’ όλα. Δεν θέλω να σε αναστατώνω, όμως υποψιάζομαι ότι ο νυν σου έχει φλερτ εκτός σχέσης για να φέρεται έτσι. Ακόμα κι έτσι να είναι όμως, αυτό δεν δικαιολογεί να κάνεις κάτι εσύ παράλληλα. Δύο λάθη δεν ισούνται με ένα σωστό. Πάρε μια απόφαση και μη φορτώνεσαι ενοχικά σύνδρομα του τύπου “αν μείνω θα γίνει ξανά καλός και τρυφερός μαζί μου”. Σαφώς και όχι.

  2. Ρέα σε ευχαριστώ! με συμβουλεύεις δηλαδή να χωρίσω? το συμπέρασμα οτι μπορει ο νυν να έχει φλερτ με αλλη πως το εβγαλες?

  3. Εγώ δεν καταλαβαίνω το πως νιώθεις εσύ για τον πρώην και τον νυν. ΄Εχεις ξενερώσει με τον νυν και σκέφτεσαι ούτως ή άλλως να το τελειώνεις; Έχεις ακόμα αισθήματα για τον πρώην σου και η κίνηση του να σε φιλήσει σε έβαλε σε σκέψεις; Με τον πρώην σου γιατί χωρίσατε; Υφίστανται ακόμα οι λόγοι χωρισμού; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δεν ξέρω το παραμικρό για το πως νιώθεις. Απλά η δική μου άποψη, είναι ότι το παρελθόν, πρέπει να μένει εκεί που ανήκει. Στο παρελθόν. Όσον αφορά τον νυν σου, μου φαίνεται ότι σε ψιλοφτύνει, και δεν ξέρω γιατι κάθεσαι ακόμα μαζί του. Βάλε σε προτεραιότητα τα δικά σου “θέλω”, και όχι των εκάστοτε πρώην και νυν.

  4. Ναι, Αφροδίτη, η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο νυν σου μπορεί να έχει φλερτ εκτός σχέσης. Διαφορετικά, τι άλλο μπορεί να τον έκανε να αποστασιοποιείται από τη σωματική οικειότητα μαζί σου και να μη δέχεται ένα φιλί; Είστε μερικούς μήνες μαζί, όχι τρεις δεκαετίες για να κάνει έτσι. Κανονικά ούτε στα 50 χρόνια σχέσης δεν θα δικαιολογείτο μια τέτοια συμεπριφορά εκ μέρους του. Όταν κάποιος σε νιώθει σαν άνθρωπό του, δέχεται με χαρά τις ενδείξεις τρυφερότητας, όποια στιγμή κι αν του τις προσφέρεις. Αυτός μπορεί να μην ξέρει ν’ αγαπάει ή να μην εκτιμά αυτό που έχει, ασχέτως αν έχει κάποιο παράλληλο φλερτ ή όχι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται, αλλά από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι απογοητευμένη και κουρασμένη από την κατάσταση αυτή. Και ρωτώ, γιατί να παραμείνεις σε μια σχέση, όπου κάποιος δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα ζητάς, ακόμα κι αν είναι τόσο ασήμαντα όσο μία έξοδος το Σάββατο βράδυ; Ακόμα κι αν του μιλήσεις ευθέως γι’ αυτά, πιστεύω ότι δεν έχει τόση αξία, γιατί αν ήθελε από μόνος του, θα τα έκανε όλα αυτά. Όχι να τα κάνει σαν αγγαρεία επειδή του μίλησες. Και προπαντώς, γιατί να παραμείνεις και να παλέψεις σε μια σχέση, στην οποία ο άλλος δεν φαίνεται πρόθυμος να κάνει το ίδιο; Αν θέλεις, μπορείς να του πεις τους προβλημτισμούς σου, αλλά ας ακούγονται ως μια εξήγηση για το γιατί σκέφτεσαι το χωρισμό και όχι ως μια συζήτηση για να συνεχίσετε.

  5. Σκεψου αν θελεις να γυρισεις στον πρωην σου γιατι οντως ενδιαφερεσαι γι αυτον κι οχι να βγεις απο μια προβληματικη σχεση και να μπεις σε μια αλλη που θα εχει αναλογη καταληξει αν δεν εισαι σιγουρη για τις επιλογες σου! Γι αυτο προσεχε!

  6. Λοιπόν Αφροδίτη μου δεν πιστεύω ότι έστειλες φιλικά στον πρώην σου και του πρότεινες να βγείτε φιλικά για καφέ από τη στιγμή που ξέρεις ότι ρωτάει για σένα οπότε ήξερες πολύ καλά ότι όλο αυτό μόνο φιλικό δεν θα ήταν.Επίσης άμα όπως μας λες βγήκες φιλικά μαζί του τότε δεν θα δεχόσουν να σε φιλήσει,θα τραβιόσουν,θα του έλεγες πως δεν θες..κάπως θα αντιδρούσες τέλος πάντων. Εγώ πιστεύω ότι επειδή η σχέση που έχεις τώρα δεν σε γεμίζει και σε κάνει να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου σαν γυναίκα μόλις μαθαίνεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα κυνηγάς αυτόν και είναι απόλυτο λογικό όλο αυτό. Όλες μας θέλουμε κάποιον να νοιάζεται για μας,να ρωτάει για μας,να του αρέσουμε και γενικά να τον ενδιαφέρουμε. Συγκεκριμένα δεν νομίζω να θέλεις τον πρώην γιατί άμα τον ήθελες δεν θα τον σκεφτόσουν μόνο στα δύσκολα της σχέσης σου. Για αυτό τώρα είσαι σε δίλημμα στο τι να κάνεις γιατί πήρες ενδιαφέρον και αυτό σε ανανέωσε και σε έκανε να νομίζεις ότι τον θες. Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά να χωρίσεις χωρίς δεύτερη συζήτηση καθώς αυτή η σχέση που έχεις δεν σε γεμίζει. Επειδή όμως θα χωρίσεις δεν σημαίνει ότι θα τρέξεις κατευθείαν στον πρώην. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάτσε να ηρεμήσεις και να δεις τι θέλεις και άμα σε ευχαριστεί μπορείς να βγαίνεις με τον πρώην σου μέχρι να δεις που θα πάει. Επειδή κάποτε ήσασταν μαζί δεν πάει να πει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ξανά είστε πάλι μαζί, άλλωστε και αυτός για κάποιο λόγο θα έγινε πρώην,μην ξεχνιόμαστε..καλή σου τύχη

  7. Boύλα έχω ψιλοξενερώσει με τον νυν γιατί είναι ψυχρός ως επί το πλείστον και δεν βλέπω να προσπαθεί για αυτήν την σχέση, το ότι προτιμάει να βγαινει με τους φιλους του και οχι με εμενα με εχει ενοχλησει πολυ. με τον πρωην ειχα χωρισει γιατι δεν ηθελε να μιλάμε στο τηλεφωνο ήθελε να μιλαμε μονο με μηνυματα και εγω ηθελα περισσοτερη επικοινωνια και επισης τον τελευταίο καιρό έβγαινε πιο συχνα με τους φιλους του και λιγοτερο με εμενα. Ο πρώην μου ειπε να το παμε χαλαρά για να δουμε αν μπορουμε να ειμαστε μαζι και να μιλαμε με μηνύματα και καμια φορα στο τηλεφωνο. σιγουρα επειδη εχει περασει πολυς καιρος μου εχουν φυγει τα περισσοτερα συναισθηματα για αυτον, δεν ξερω ακριβως τι νιωθω γιατι εγιναν ολα ξαφνικα δεν περιμενα να γυρισει.νομιζα οτι ειχε τελειωσει αυτη η ιστορια γιατι πανε 2 χρονια απο τοτε που χωρισαμε.

  8. Κοπελιά εστειλες μηνυμα στον πρωην, γιατι δεν σε καλυπτει ο νυν. Ολα τα υπολοιπα, ειναι άλλα λόγια ν’αγαπιομαστε. Αμα ησουν ευτυχισμενη, ποσώς θα σε ενοιαζε αν ρωτησε ο πρωην σου για σενα και σιγά μην του εστελνες και μηνυμα να βγειτε. Όσο για το φιλί, επειδη εισαι μπερδεμενη, σαφεστατα το εδειξες, αυτο εβγαλες και ο αλλος,χαλαρα πηρε το δικαιωμα να σε φιλησει. Δεν συμφωνω λοιπον να γυρισεις στον πρωην σου, ξανα θυμισου για ποιο λογο χωρισατε και επισης συμφωνω με τη Ρεα -Σύλβια, στο ότι ο νυν σου ειναι κουκουρουκου και ναι κοριτσι μου και η δικη μου συμβουλη ειναι να χωρισεις! Δεν σε γεμιζει, μας παραπονιεσαι οτι δεν περνας καλα και το κυριοτερο οτι πας να τον αγγιξεις και τραβιεται, τι κανει δηλαδη νιαου νιαου στα κεραμιδια…..Λογικα εισαι μικρουλα και δεν το επιασες αμεσως, αλλά άσχετα με το αν εχει γκομενα ή όχι, απο τη στιγμη που δεν σε γεμιζει, άφησέ τον και προχωρα στον επομενο και σε καμια περιπτωση στον πρωην……

  9. προφανως εισαι μικρουλα?! δικη μου γνωμη κοπελα μου ειναι να μεινεις ΜΟΝΗ!ο νυν ΒΑΡΕΘΗΚΕ απλα και δεν ξερει πως να το πει…τι περιμενεις και εισαι μαζι του?αφου δεν συναντιεστε δεν βγαινετε περνα χρονο αποκλειστικα με τους κολλητους του δεν το βλεπεις?!παντα οταν κατι δεν παει καλα αναζητουμε τον πρωην…αλλα σκεψου οτι αν ηταν οκ.η σχεση σας δεν θα ταν πρωην!εξαλλου αν ηθελε και κεινος να στε μαζι και να χωρησεις κτλ κτλ. θα χε κανει προσπαθεια εκεινος δεν θα περιμενε να του στειλεις εσυ..τι ειχε τι εχασε βγηκε με την πρωην που χει και οικιοτητα και οτι ηθελε προκυψει… προσεχε θα πληγωθεις!

  10. Ολγα Νικολακοπουλου, που εισαι μαλλον και η “Αφροδιτη”, ασε τα χαλαρα και τα πισωγυρισματα στον καθε πρωην….Θες να μας πεις οτι δηλαδη θα αφησεις τον νυν που βγαινει με τους φιλους του και σε ενοχλει, για να ξαναγυρισεις στον πρωην που επισης βγαινει με τους φιλους του, αλλα παραλληλα δεν μιλατε και τηλεφωνικα, αλλα μονο με μηνυματα!!!!Ημαρτονννννννν…..Ποσο απελπισμενη εισαι????????????Κανενας καλυτερος δεν υπαρχει?Μονο αυτοι οι 2???

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More