Εύη: “Εδώ και ενάμιση μήνα επικοινωνούσα μέσω ενός site γνωριμιών με ένα παλικάρι”

Καλησπέρα παιδιά!
Μιας και μπαίνω εδώ συχνά και διαβάζω, θέλω κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας!

Εδώ και ενάμιση μήνα επικοινωνούσα μέσω ενός site γνωριμιών με ένα παλικάρι στην ηλικία μου (30 ετών). Σχεδόν αμέσως ανταλλάξαμε email και μιλούσαμε μέσω αυτών για περίπου δύο μήνες καθημερινά.

Ήταν το φιλαράκι μου εδώ στην Αθήνα μιας και πρόσφατα μετακόμισα στην πόλη για λόγους εργασίας. Όμορφα μηνύματα και μέσω viber με βοηθούσε να βρω σπίτι, λέγαμε τα νέα μας.

Κάποια στιγμή αφού μιλούσαμε τόσον καιρό είπαμε να πιούμε έναν καφέ και από κοντά. Εννοείται ότι ήξερα όλα τα σχετικά με αυτόν: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ. Ο καφές κράτησε έξι ώρες και η έλξη εμφανής κυρίως από τη μεριά του.

Με φίλησε και ρε παιδιά τι να σας πω ένιωσα λες και ήμουν 16. Ενθουσιασμένος μου ζήτησε να πάμε και για ένα δεύτερο ποτό και δέχτηκα. Εκεί όμως μου ξύπνησαν δεύτερες σκέψεις μήπως ήμουν βιαστική εφόσον ουσιαστικά τον έβλεπα πρώτη φορά από κοντά και του τις εκμυστηρεύτηκα.

Εκείνος μου είπε ότι με καταλαβαίνει αλλά οι σχέσεις δεν πάνε με το ζύγι… Και αφού καθίσαμε κάμποση ώρα κουβεντιάζοντας και με εκείνον να με κρατά αγκαλιά και να με φιλάει στα μαλλιά, φύγαμε. Δεν με πίεσε σε τίποτα για κάτι άλλο, με συνόδευσε με το μετρό, πλήρωσε τα πάντα και με αποχαιρέτησε με ένα φιλί.

Το θέμα τώρα είναι ότι την άλλη μέρα το μεσημέρι εγώ του έστειλα μια καλημέρα στο viber στην οποία απάντησε αμέσως και μετά ένα μήνυμα που έλεγε ότι ήταν πολύ όμορφα χθες. Ε και ρε παιδιά μου στέλνει μια φατσούλα που σημαίνει i am not sure.

Θύμωσα κι εγώ και του έγραψα: “Ok, λοιπόν, κακώς σου έστειλα, καλή συνέχεια”. Το αποτέλεσμα; Με δίεγραψε από το viber. Kαι τώρα σας ρωτάω τι σήμαινε αυτό; Είχε ξενερώσει ή θεώρησε ότι εγώ δεν τον πολυήθελα και αντέδρασε εγωιστικά;

Πείτε με ανώριμη αλλά μου άρεσε πολύ και εσωτερικά και εξωτερικά.

Υ.Γ.: Παρακαλώ μην αρχίσετε τα σχόλια τύπου σε site τον γνώρισες κλπ. γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ερωτευτείς και πολλά ζευγάρια παντρεμένα γνωρίστηκαν μέσω sites.

Εύη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. νταξει δεν ειναι τοσο τραγικο που γνωριστηκατε σε site απλα εκεινος ενθουσιαστηκε κ εκφραστηκε αυθορμητα πιστευω απεναντι σου…απλα νομιζω οτ γιανα ξεκοψε ετσι αποτομα θα εχει λογικα καποια αλλη …εκτος κιαν ηθελε απλα να εχει μια εμπειρια ενθουσιασμου μαζι σου
    αλλα συνηθως καποια αλλη γυναικα κριβεται πισω γιαυτο κιολλας δεν συνεχιστηκε

  2. Είσαι πολύ ανώριμη!!!!!! Εσύ του είπες ότι πέρασες όμορφα μαζί του, αυτός απαντάει “δεν είμαι σίγουρος” και εσύ κάνεις σαν κακομαθημενο 8χρονο που δεν άκουσε αυτό που ήθελε (π.χ. ναι ήταν υπέροχα) και του λες ¨κακώς έστειλα”!!! ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Σου έθειξε τον εγωισμό και παίρνεις πίσω την καλή κουβέντα που είπες!!!!!!!!!!!! 8χρονο κανονικό!!!Αν είσαι τόσο εγωίστρια σε τόσο μικρά πράγματα, σε πιο σοβαρά τι θα κάνεις;;;; Έπρεπε απλά να τον ρωτήσεις τι εννοεί, γιατί δεν πέρασε καλά, τι δεν του άρεσε.

  3. Ίσως βιάστηκες να εκφράσεις το θυμό σου. Έπρεπε να τον αφήσεις να εξηγήσει τι εννοούσε με αυτό ή, στο κάτω-κάτω, να τον ρωτούσες. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει χιούμορ και να ήθελε να σε αιφνιδιάσει λέγοντάς σου “δεν ήταν όμορφα, ήταν πανέμορφα”. Ή μπορεί και να του έτυχε μια στραβή όταν επέστρεφε στο σπίτι του αφότου σε είχε αφήσει και να του χάλασε τη βραδιά. Μην είσαι καχύποπτη με τους ανθρώπους γύρω σου, τσέκαρε πρώτα περαιτέρω πράξεις και σημάδια. Η αντίδρασή του ήταν πεισματάρικη κατά τη γνώμη μου, αλλά μήπως να έκανες μια προσπάθεια να τον βρεις και να του εξηγήσεις ότι παραφέρθηκες επειδή παρεξήγησες τα λόγια του; Έχεις το τηλέφωνό του, έτσι δεν είναι; Κάνε ένα βήμα. Και θα φανεί από τον τρόπο που θα αντιδράσει αν θέλει κάτι από σένα και τι είναι αυτό που θέλει. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό, προσπαθήστε να χτίσετε μια επικοινωνία ακόμα και στις κρίσιμες στιγμές.

  4. e gt dn ton rwtises ki esy ti ennoei? kateytheian mpam geia sas kai antio sas? an kai egw nomizw oti mallon ksenerwse pou den tou ekatses me ti mia… dn nomizw oti itheles kati tetoio omws opote kalutera etsi. An se ithele toso polu de tha se diegrafe ki autos fora partida…Alli fora na rwtas prwtou ksaposteileis kosmo

  5. Ειμαι η κοπέλα που έγραψε την ιστορία και θα ήθελα να σας πω και τη συνέχεια για να υπάρχει κάποιο συμπέρασμα.Σας ευχαριστώ ολες που διαβάσατε, απαντήσατε και αφιερώσατε χρονο.Οσο για εσένα φιλη Αντα λυπάμαι πολυ που χωρις να με γνωριζεις με κρινεις ως ανωριμη απο μια τοσο συντομη ιστορια που σας διηγηθηκα.Μαλλον εσυ εισαι η ανωριμη και υπερφυαλη που βαζεις τοσο ευκολα ταμπελες.Στο προκειμενο λοιπον.Φυσικα και του εστειλα email την επομενη ημερα στο οποιο τον ρωτουσα για ποιο λογο αντεδρασε ετσι ακραια και τι ηταν αυτο που τον πειραξε.Η απαντηση ηταν οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κρατησει το οτιδηποτε δικο μου και βεβαιως το αποδεχθηκα αξιοπρεπως και προχωρω παρακατω.Τα συμπερασματα δικα σας.
    ΥΓ. Περιττο να σας πω οτι μου ειχε πει και το γνωστο παραμυθι που λενε οι περισσοτεροι οτι θελει κατι ωραιο και μονιμο στη ζωη του πλεον .

  6. 1) Έπρεπε να ζήταγες εξηγήσεις για την φράση οτι δεν ήταν σίγουρος.
    2) Ποιο site γνωριμιών μήπως βρούμε και εμείς τίποτα;;

  7. Είχες πολλές προσδοκίες απο εναν παντελώς άγνωστο. Απο εδώ και εμπρός να είσαι πιο προσεκτική. Η Αθήνα ειναι ζούγκλα να ξέρεις. Καμία σχέση με την επαρχία. Καλή συνέχεια.

  8. Λυπάμαι πολύ, Εύη, γι’ αυτό. Τουλάχιστον, όμως, βεβαιώθηκες για δύο πράγματα: 1) Εσύ έκανες ό,τι μπορούσες και 2) δεν αξίζει να χαραμίζεις το χρόνο σου για εκείνον. Αν, δηλαδή, κατάλαβα σωστά, ο τύπος ήταν απλώς ευγενικός, σε συνόδευσε μέχρι το μετρό και φέρθηκε καλά, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε την εντύπωση πως δεν είσαι αυτό που θέλει. Αλλά είναι καλύτερα που δεν ξεκίνησε κάτι μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και έφυγε πριν προχωρήσετε σε κάτι σοβαρότερο. Με εκνευρίζει μόνο αυτή η τάση να κάνουν την κίνηση οικειότητας (φιλί, χάδια και μετά, αν γίνει, σεξ), χωρίς πρώτα να βεβαιωθούν για τα αισθήματά τους. Σε βάζουν σε μια διαδικασία να επενδύσεις συναισθηματικά, ενώ θα έπρεπε να κρατούν μια απόσταση. Εύχομαι την καλύτερη τύχη στο να βρεις κάποιον πραγματικά άξιο για σένα!

  9. Ω ναι, θέλει κάτι ωραίο, σοβαρό και σταθερό, αλλά θέλει και τα “διαλείμματά” του με σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα. Διέκρινε σ’ εσένα την απροθυμία σου να του καλύψεις κάποιες τρύπες που ενδεχομένως έχει στη ζωή του και βρήκε πρόφαση να διακόψει επικοινωνία. ʼρα, δεν έχασες και κάτι σπουδαίο. Βρίσκω τη δική σου συμπεριφορά στο δεύτερο ραντεβού σας παραδειγματική για το πώς πρέπει να φέρονται οι γυναίκες: να μη δίνονται εύκολα, όσο ενθουσιασμένες κι αν είναι. Με αυτό τον τρόπο θα πάρουν και οι άντρες το μήνυμα ότι “η προσφορά” πλέον δεν είναι τόσο μεγάλη και ότι δύσκολα θα βρει “αλλού πορτοκαλιές”. Κάποτε που τα ήθη ήταν αυστηρότερα, οι άντρες ήξεραν να προσπαθούν περισσότερο για να κερδίσουν μια γυναίκα και όχι να την κοπανούν με το που έβλεπαν ότι δεν θα κάνουν σεξ από τη δεύτερη κιόλας συνάντηση. Να δεις τι καλά που θα σε κυνηγούσε αυτός εδώ αν ήξερε ότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες τόσο εύκολα. Απαράδεκτος, πάντως. ʼκου εκεί, δεν είναι σίγουρος για τη χτεσινή έξοδο! Τι ήθελε, δηλαδή; Να του “ξεπλήρωνες” όσα πλήρωσε για σένα με ένα κρεβάτωμα; Και όχι, ΔΕΝ φταις εσύ, ούτε καν για τον τρόπο που αντέδρασες στην απάντησή του στο Viber.

  10. Απλά δεν σε γουστάρει. Το οτι είναι ευγενικός και “πλήρωσε τα πάντα” δεν λέει τίποτα. Το μειλ τί του το στειλες ; Για να πάρεις κι άλλη απόρριψη; Δεν σου φτανε που σε διέγραψε απο το viber;

  11. Κοριτσακι μου εσυ πας καλα απο κατω?η κοπελα λεει οτι εκεινη απεριψε την ερωτικη του διαθεση.Αρα προφανως και τη γουσταρε ο τυπος αλλιως δεν θα εκδηλωνοταν ερωτικα και επειδη ειδε οτι δεν ενεδωσε την εσβησε σαν ανθρωπακι που ειναι.Ετσι εχουν κααντησει οι αντρες δυστυχως στην πλειοψηφια τους σημερα και μπραβο στην κοπελα γιατι εδειξε αυτοκυριαρχια και επιπεδο.

  12. Εσύ mairi δεν πάς καλά αν νομίζεις οτι οταν ενας άντρας σε γουστάρει σε διαγράφει έτσι για ψύλλου πήδημα απο το viber ? ο τυπος σε σάιτ γνωριμιών ήταν το εχει σύστημα να μιλάει με διάφορες και να βγαίνει, δεν κόλλησε στην συγκεκριμένη της ιστορίας!

  13. Από το viber πως ακριβως είδες οτι σε διέγραψε; Σου εκανε αποκλεισμο επαφης γενικοτερα και μην ασχολεισαι

  14. Παιδια εμφανιστηκε παλι ο τυπος και μου ζηταει να ξαναβγουμε.Μου ειπε οτι ολο αυτο το διαστημα με σκεφτοταν και ηθελε να με προσεγγισει ξανα γιατι δεν θεωρει οτι το χειριστηκε καλα το θεμα λογω του οτι πληγωθηκε ο εγωισμος του.Μου ειπε οτι δεν θελει επιπολαιες καταστασεις και οτι ειμαι η ωραιοτερη γυναικα που εχει γνωρισει και ειχε ξενερωσει γιατι νομιζε πως εγω τον απεριψψα σαν αντρα μετα που με φιλησε λεγονας του οτι δεν νιωθω σιγουρη που τον φιλησα.Να σημειωσω δε, πως με πηρε με αποκρυψη απο το φοβο μηπως δεν το σηκωσω.Απο τη μια χαρηκα αλλα απο την αλλη δεν νιωθω οτι μπορω να τον εμπιστευτω.Εσεις τι θα κανατε ση θεση μου?

  15. Επειδή μου έτυχε κι εμένα κάτι τέτοιο Εύη μου άσχετο αλλά πώς τον λένε;

  16. dina mou mallon esy den pas kala oxi ego dioti den isouna kai mprosta na xereis ti egine akrivos kai poso eythiktos einai o kathenas.kai stin teliki an den areseis se kapoion den se filaei me pathos klp oute se paei kai deyteri volta gia na xilothei.ekeino poy leo ego einai oti mporei a) na einai psixakias kai b)na min thelei kati sovaro kai gia ayto kai etsripse alla ayto den exei sxesi me tin kopelia.

  17. Σαν πολύ εύθικτο εγωισμό έχει. Αλλά είμαι υπέρ του να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, ιδίως εφόσον από μόνος του σε αναζήτησε. Μακάρι να μην είναι ανισόρροπος. Εάν αυτό είναι το ελάττωμά του, το να αντιδρά υπερβολικά δηλαδή, τότε δεν είναι κι ό,τι χειρότερο. Σκοπός δεν είναι να βγεις με κάποιον τέλειο, αλλά να γνωρίσεις άλλον έναν άνθρωπο με αδυναμίες όπως όλοι μας. Μακάρι να πρόκειται για κάτι καλό. Λέω, λοιπόν, να δεχτείς να ξαναβγείτε.

  18. Ε, δεν μπορω να πω ονομα δημοσια δεν το θεωρω και σωστο.Ρεα Συλβια σε ευχαριστω πολυ για τα καλα και ενθαρρυντικα λογια που ειπες και τωρα, αλλα και πριν απο αυτη την εξελιξη.Φαινεσαι θετικος ανθρωπος ,με αγαπη προς το συνανθρωπο και σου ευχομαι ο,τι καλυτερο στη ζωη σου.Οσο για εμενα θα πω την αληθεια.Δεχτηκα να πιουμε εναν καφε ομως για παραπερα δεν ξερω γιατι η αληθεια ειναι πως εχω παγωσει και φοβαμαι οτι δεν μπορω να τον εμπιστευτω.
    ΕYH

  19. Είσαι “η ωραιότερη γυναίκα που έχει γνωρίσει “…. Απο αυτή την ατακα και μόνο έπρεπε να φύγεις τρέχοντας μακριά του …Σε πόσες άλλες τα έχει πεί αυτά άραγε ????? Έχεις δίκιο να μην τον εμπιστέυεσαι γιατί λέει πολλά και παχιά λόγια —Εγώ υποψιάζομαι οτι “έψηνε” και κάποια άλλη , για κάποιο λόγο εκείνη τον παράτησε και του ήρθε η φοβερή ιδέα να ξαναπλησιάσει εσένα …….——-Εγώ δεν θα δεχόμουν να ξαναβγώ μαζί του γιατί οι πράξεις του δείχνουν ότι είναι άτομο ανασφαλές το οποίο σήμερα σου λέει έτσι και άυριο αλλιώς —-Γενικά κράτα μικρό καλάθι και κοίταξε να δεις οι πράξεις του τι λένε και όχι τα λόγια του —Επίσης κοίταξε να βρείς κάποιον άντρα στην πραγματική ζωή μέσώ κοινών γνωστών και όχι μέσα απο το διαδίκτυο —Δεν ξέρεις ποτε αν αυτός που σου παρουσιάζεται είναι αυτός που σου λέει και όχι κανένας παντρεμένος με οικογένεια, δεσμευμένος με άλλη η ακόμα κανένας ανισσόροπος—-Εμένα μου έχουν τύχει αυτά μέσα απο τέτοιου είδους γνωρίμίες γι αυτό σου τα λέω —Μακριά απο Ιντερνετ η τουλάχιστον να τον τσεκάρεις διπλά και τριπλά αυτόν που έχεις απέναντι σου πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε —-Πρόσεχε και κυρίως μην πιστέυεις σε λόγια αλλά σε πράξεις…….

  20. Ευχαριστώ πολύ, Εύη! Δεν κάνω κάτι, απλώς γράφω όσα θα έλεγα σ’ έναν άνθρωπο κατά πρόσωπο. Και επειδή μού είσαι άγνωστη, διατηρώ την ευγένεια παρά την ασφάλεια της ανωνυμίας πίσω από το πληκτρολόγιο. Αυτό θα έκανα και με την face-to-face επικοινωνία. Επίσης, τα άρθρα που γράφονται εδώ είναι για να μας ζητήσουν γνώμες και συμβουλές, ενδεχομένως να ρωτήσουν τι θα κάναμε στη θέση των “παθούντων” και όχι για να μας κάνουν κριτές των άλλων. ʼδικη και αβάσιμη κριτική, κατινίστικα σχόλια και συμπεράσματα-αστραπή (με ετικέττες τύπου “ανώριμη” κτλ.) δεν έχουν θέση εδώ. Αν το καταλάβαιναν κάποιες σχολιάστριες, τότε και οι 10 στις 10 γνώμες που θα έπαιρνες (εσύ και η κάθε αναγνώστρια που μοιράζεται την ιστορία της) θα ήταν χρήσιμες, θα βοηθούσαν. Και αν δεν έχουμε γνώμη, αλλά μας τρώει πια να γράψουμε κάτι, ας είναι μια ενθαρρυντική κουβέντα. Δεν κοστίζει τίποτα και μόνο καλό κάνει. Αύριο-μεθαύριο ίσως βρεθώ κι εγώ σε μια θέση που θα χρειαστώ μια καλή κουβέντα μοιραζόμενη μια ιστορία, δεν θα θέλω “χώσιμο και μαστίγωμα,” ειδικά από αγνώστους online. Όσο για την ιστορία σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι, εφόσον κατάλαβες ότι υπάρχει ένα “red flag,” οπότε είσαι επιφυλακτική και θα δείξει πώς θα πάει. Τόσα σενάρια παίζουν, όμως ελπίζουμε στο καλύτερο. Εσύ να είσαι καλά πάνω απ’ όλα!

  21. Αν το όνομά του είναι ʼγγελος Ν.(ή Ευάγγελος Ν.) φύγε μακριά!!! Μαυρα μαλλιά, αδύνατος, με γυαλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τρέχα μακριά χθες!!!!!!!!

  22. Oταν θελεις καπιων δεν τον διαγραφης νομιζω οτι ολες σχεσης ριχνης νερο στο κραση αλλιως δεν εχουν μελλον …οταν σε θελει ξερη που θα σε βρη μην ασχολεισε ..

  23. Καλησπερα στην παρεα

    ειμαι και εγω 30 ετων,
    ειμαι με μια κοπελα 44 ετων, ειμαστε αρραβωνιασμενοι, αλλα η γυναικα μου ειναι εγωιστρια, θυμιθηκε μετα απο 4 χρονια οτι πρεπει να βγαινει εξω μονη της…..

    οσο για εσενα Ευη, μην εμπιστευεσαι ανθρωπους που μιλανε πολυ! ιδιαιτερα αντρες που λενε λενε , και δεν κρατανε μια σταθερη επικοινωνια.

    με το 1ο ραντεβου σε αγκαλιασε/// αυτο δεν ειναι σωστο ειναι θεμα σεβασμου στον ανθρωπο που προσπαθεις να ξεκινησεις μια σχεση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More