Ελίνα: “Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να μην βλεπόμαστε κι εγώ να τον απατήσω για να τον τιμωρήσω…”

Καλησπέρα.
Ονομάζομαι Ελίνα, είμαι 21 χρόνων και είμαι φοιτήτρια. Η δική μου ιστορία τραβάει εδώ και έναν χρόνο με τον Κ. ο οποίος είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Του τράβηξα το ενδιαφέρον αλλά δεν τολμούσε να κάνει κίνηση, ωστόσο έδειχνε το ενδιαφέρον του έντονα.

Τελικά κίνηση έκανε κάποιους μήνες αργότερα που μου έστειλε ένα μήνυμα και κατευθείαν μου ζήτησε να βγούμε να γνωριστούμε καλύτερα από κοντά επειδή του αρέσω και δεν θέλει να χάνει άλλο χρόνο.

Ας μην τα πολυλογώ… Βγήκαμε δυο-τρεις φορές σε μια καφετέρια χωρίς πολύ κόσμο και ούτε στο κέντρο μέσα, αλλά νόμιζα πως ήταν για αρχή αυτό το κάπως πιο κρυφό. Μιλούσαμε ενδιάμεσα και δυο βδομάδες μετά αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Αφού έγινε αυτό, μου είπε πως είχε μόνο μια σχέση και αυτό ήταν μια μαζί μια χώρια. Δεν έβγαιναν ποτέ για καφέ, μόνο στο σπίτι καθόντουσαν για αυτό θέλει χρόνο να πάρει το θάρρος να εμφανίσει μια κοπέλα δίπλα του.

Το δέχτηκα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ. Και αν και καθόμασταν σπίτι μόνο, ήταν υπέροχα και ας καταλήγαμε κάθε φορά στο σεξ, αλλά δεν μπορούσα ούτε εγώ να κρατηθώ, τον ήθελα αν και μετά γκρίνιαζα ότι μόνο αυτό θέλει.

Τα πράγματα ήταν μια χαρά μέχρι που ήρθαν οι τσακωμοί… Άρχισε να θέλει να με βλέπει όλο και λιγότερο, να μιλάμε λιγότερο και γενικά να απομακρύνεται, γιατί είναι άτομο που θέλει την ηρεμία του, αλλιώς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με το παραμικρό. Είναι και πολύ αγχώδης, σε σημείο αηδίας βασικά και ο κάθε τσακωμός, του δημιουργούσε πολύ άσχημα συναισθήματα.

Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να μην βλεπόμαστε κι εγώ να τον απατήσω για να τον τιμωρήσω κατά κάποιο τρόπο. Το μετάνιωσα. Ήταν πάνω στα νεύρα μου και του το είπα. Με συγχώρησε… Αλλά ήδη είχαμε αρχίσει να χωρίζουμε, να γυρνάμε σε μια μέρα ξανά κτλ. Και έτσι έγιναν χειρότερα τα πράγματα.

Ήταν αδιάφορος, με παρατούσε συνεχώς, δεν ήθελε να βρισκόμαστε. Εγώ από αντίδραση μιλούσα με άλλους πάλι. Ήταν λάθος, το ξέρω… Ώσπου έμαθα πως έστειλε στην πρώην του πως τη θέλει ακόμα. Αυτή είπε δεν θέλει τίποτα κι έτσι αυτός δεν της έστειλε ξανά, ενώ τόσο καιρό ήταν και καλά φιλαράκια και μου είπε πως ήταν από αντίδραση… Το δέχτηκα. Το είχα κάνει κι εγώ άλλωστε.

Το θέμα όμως πια είναι ότι ένα χρόνο μετά, ακόμα είμαστε στα κρυφά και κανείς δεν ξέρει ότι είμαστε μαζί. Ήμασταν για την ακρίνεια… Χωρίζαμε και γυρνούσαμε συνεχώς. Και κυρίως αυτός…

Εγώ έκανα προσπάθεια να προχωρήσω με άλλους δύο, αλλά πάντα όταν το μάθαινε τρελαινόταν, με παρακαλούσε να προσπαθήσουμε. Τώρα, άλλη μια φορά το τελείωσε γιατί είπα πως δεν ξέρω πια αν τον θέλω και τον πείραξε. Ωστόσο δεν σταμάτησε να μου μιλάει…

Μου είπε αν θέλω μόνο σεξ να κάνουμε γιατί δεν του βγαίνει κάτι παραπάνω όσο και να προσπαθεί. Δέχτηκα γιατί δεν μπορώ να τον βγάλω από τη ζωή μου. Αλλά το θέμα είναι ότι μια μου λέει δεν ξέρει αν με θέλει και την άλλη ότι νιώθει τόσα πολλά.

Δεν βρισκόμαστε για σεξ όμως όπως είπε. Όλη μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά σαν να είμαστε μαζί όμως. Χθες πρώτη φορά κοιμηθήκαμε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί γιατί και οι δύο δεν μένουμε μόνοι και δεν είχαμε την ευκαιρία. Ήταν ζαλισμένος από το ποτό γιατί είχε βγει πριν…

Ξαπλώσαμε αγκαλιά, ήταν τρυφερός, δεν τον ένοιαξε να κάνουμε κάτι παραπάνω κι ενώ πιο πολύ υποστηρίζει πως δεν με θέλει παρά μόνο για σεξ, χθες μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό. Τον ρώτησα: τότε τι είναι;;; Και είπε “κάτι” και με αγκάλιασε. Με είχε αγκαλιά ok το βράδυ, με χάιδευε και με κοιτούσε στα μάτια. Λεπτό δεν μπορούσε να σταματήσει να με φιλάει… Σήμερα όμως λέει ότι δεν θυμάται τίποτα από όλα αυτά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει. Τον θέλω τόσο… Στα μάτια του βλέπω τον άνθρωπό μου… Δεν καταλαβαίνω όμως τι είμαι για αυτόν και δεν θέλει να μου ξεκαθαρίσει… Και οι πράξεις του μπερδεμένες είναι ακομα.

Τι να κάνω; Τι πιστεύετε πως νιώθει -αν νιώθει- για εμένα;

Συγγνώμη για το τόσο μεγάλο γράμμα αλλά όπως είπα τραβάει καιρό η βαλίτσα…

Ελίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να βρεις καποιον που δεν θα βγαζει τα κομπλεξικα του σε σενα και θα σε θελει και θα το φωναζει και δεν θα σου δημιουργει συναισθηματα να μπλεκεις με αλλους απο αντιδραση!?!?!?!εισαι 21 μην αλοιωνεσαι με τον καθενα..εξαλου εσενα σε ικανοποιει να σαι σε μια σχεση που θα αλλοιλοκερατωνεστε μετα απο καβγαδες για να αναζοπυρώσετε και καλα τον ερωτα σας?!μαθε να εχεις ως μοτο στο θεμα αυτο οτι οι ανδρες που θελουν καποια διεκδικουν , το φωναζουν δεν θελουν να κριβοντε!!!αλλιως μεινε μονη σου καλυτερα θα περνας απο να εισαι σε κτ που εσυ ονομαζεις σχεση..

  2. Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Κάποιος που είναι ερωτευμένος κάνει μια υπέρβαση, ξεπερνά τον εαυτό του για να είναι μαζί με το ταίρι του, αλλάζει ιδέες ή πιο συγκεκριμένα, δε σκέφτεται πια όπως συνήθιζε. Οι άντρες όταν “ζαλίζονται” από το ποτό λένε “πολλά” που μετά τα παίρνουν πίσω και κάνουν λίγα γιατί δε μπορούν να κάνουν περισσότερα. Μεγαλοποιείς το τι έγινε σε μια νύχτα που ήταν πιωμένος, ενώ εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο δε γίνεται τίποτα ουσιαστικό. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δε θέλει να είστε μαζί σαν κανονικό ζευγάρι. Τώρα, αν εσύ θέλεις να βασανίζεσαι μαζί του, γιατί είναι πιο εύκολο να μένεις σε μια (τελειωμένη) κατάσταση από το να βρεις τη δύναμη να φύγεις από αυτή, κακό του κεφαλιού σου. Αλλά και πάλι ενήλικη είσαι, δικαίωμά σου είναι να σπαταλάς το χρόνο σου με όποιον θέλεις και να στερείς από τον εαυτό σου την ευκαιρία να εξελιχθεί και να βρει την ευτυχία.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More