Μαρία: “Βλέπετε ο Α. είναι ο άντρας που ποτέ δεν θα ήθελε ο πατέρας μου για μένα.”

Γεια σας!
Είμαι 23 ετών και σπουδάζω Νομική στη Θεσσαλονίκη.

Όταν ήρθα εδώ ευτυχώς είχα ήδη φίλες επομένως η προσαρμογή ήταν εύκολη. Σε μια τέτοια πανέμορφη πόλη οι απογευματινές μας βόλτες για καφέ έγιναν συνήθεια. Να μην τα πολυλογώ, σε μία από αυτές τις καφετέριες γνώρισα ένα παιδί, τον Α.

Μου άρεσε πολύ κι εκείνος έδειξε ενδιαφέρον. Μάλιστα εργάζεται ως σερβιτόρος στο μαγαζί και τους πρώτους μήνες μου κερνούσε τα πάντα!

Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και τα πάμε καλά! Το θέμα όμως είναι ο πατέρας μου. Βλέπετε ο Α. είναι ο άντρας που ποτέ δεν θα ήθελε ο πατέρας μου για μένα. Ο Α. είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος, Ελληνογερμανός με πολλά τατουάζ και πάντα στο επίκεντρο της πόλης για τις “εισόδους” του στο γήπεδο!

Εμένα μου αρέσει πολύ και τον αγαπάω, μα θέλω και ο πατέρας μου να το καταλάβει αυτό χωρίς να κρίνει ό,τι βλέπει!

Ευχαριστώ
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν θα τον πάρει ο πατέρας σου!!!! Εσύ θα τον πάρεις . Μην βιαστείς όμως να προχωρήσεις σε κάτι επίσημο άμεσα… άσε να περάσει λίγος καιρός ακόμα να δεις πώς θα εξελιχθεί η σχέση και να μεγαλώσεις κ εσύ λίγο ακόμα (άποψή μου πάντα)

  2. α εσύ τα έχεις με αυτόν τον κούκλο;; Τον θέλω και εγώ… Θα στον πάρω…πρόσεχε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More