Ευαγγελία: “Τι σόι άντρας είναι αυτός που ζητάει να τον κρεβατώσεις στο σπίτι των γονιών σου;”

Γεια σας!
Με λένε Ευαγγελία, είμαι 22 χρονών και τελειόφοιτη στην Κρήτη. Η γενέτειρα πόλη μου είναι το Κιλκίς. Το Πάσχα στην Κρήτη γνώρισα κάποιον από το Κιλκίς, ο οποίος είχε έρθει να δει κάτι συγγενείς του. Γνωριστήκαμε μέσω μιας παρέας και είδαμε ότι οι δυο μας δέσαμε πολύ μεταξύ μας, οπότε βγήκαμε μόνοι, φλερτάραμε και φιληθήκαμε.

Ένιωθα σαν μαθητριούλα που ερωτεύτηκε πρώτη φορά, ήταν πολύ όμορφα! Ταιριάξαμα πολύ, ανακαλύψαμε πολλά κοινά. Μετά από μία αποτυχημένη μου σχέση πριν από μισό χρόνο, αυτό μεταξύ μας είναι κάτι πολύ όμορφο, έτσι νιώθω. Επειδή αφενός νιώθαμε ότι ήταν πολύ νωρίς και αφετέρου (και κυρίως) επειδή δεν είχαμε το χώρο μας (εκείνος έμενε στο σπίτι των συγγενών του, ενώ εγώ σε φοιτητικό διαμερισματάκι με άλλες δύο συγκατοίκους), δεν προχωρήσαμε.

Πάντως, είναι κάτι που θέλουμε αυτή τη στιγμή και οι δύο πάρα πολύ. Εκείνος τώρα είναι στο Κιλκίς, σπουδάζει σε ΙΕΚ και παράλληλα δουλεύει για ένα μικρό χαρτζιλίκι. Εγώ τώρα το καλοκαίρι μάλλον θα ανέβω στο Κιλκίς, να δω τους δικούς μου κιόλας, γιατί ένα χρόνο τώρα δεν ανέβαινα καθόλου για να περιορίσω τα έξοδα.

Εδώ δουλεύω part-time, αλλά θα δω μήπως και γίνει να έχω πλήρη απασχόληση μέσα στο καλοκαίρι κάποια στιγμή. Τέλος πάντων, μιλούσαμε με εκείνον πρόσφατα στο Skype και σε κάποια φάση με ρώτησε αν όταν ανέβω στο Κιλκίς θα έχω πού να μείνω. Εγώ του είπα ότι φυσικά και έχω, εφόσον εκεί είναι το σπίτι των γονιών μου.

Ναι, αλλά εκείνος για κάποιο λόγο κατάλαβε μάλλον ότι οι γονείς μου θα λείπουν σε κανένα εξοχικό και άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι θα μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί όταν θα θέλουμε να μείνουμε μόνοι. Και ρε παιδιά δεν ξέρω, ξενέρωσα λίγο μετά από αυτό!

Δεν του απάντησα τελικά ότι θα είναι και οι γονείς μου εκεί, απάντησα μόνο ευγενικά και με χαμόγελο ότι θα κάνω ό,τι μπορώ. Τώρα, το ό,τι μπορώ για μένα, όπως το φαντάζομαι εγώ, μπορεί και να σημαίνει να του προτείνω να πάμε σε ξενοδοχείο με δικά μου έξοδα, ξέρω γω; Αλλά ρε φίλε, με χάλασε απίστευτα μέσα μου γιατί το βρίσκω πολύ ξενερωτικό ένας άντρας να βασίζεται στο ότι θα τον βάλει η γυναίκα σπίτι της για να κάνουν σεξ, όσο κι αν το σεξ είναι κάτι που θέλω κι εγώ μαζί του.

Δεν του το είπα αυτό, γιατί δεν θέλω να δημιουργώ τώρα τριβές με την απόσταση. Το πολύ-πολύ όταν θα είμαι εκεί και αν βγούμε και μου πει στο τέλος να ανέβει, θα του πω στα ίσα ότι είναι οι γονείς μου εκεί και θα του προτείνω να πάμε σε ξενοδοχείο. Και αν δεν έχει λεφτά πια, θα το πληρώσω εγώ, αμάν.

Να σας πω, όμως, και κάτι… Και να μην ήταν οι γονείς μου σπίτι, δεν το βρίσκω σωστό να φέρω πάνω άντρα, χωρίς κιόλας να τον έχουν γνωρίσει οι ίδιοι καθόλου. Και τι σόι άντρας είναι αυτός που έμμεσα ζητάει από σένα να τον κρεβατώσεις στο σπίτι των ΓΟΝΙΩΝ σου; Γιατί, ας πούμε, να μην βγούμε κι απλώς μετά αν προκύψει αυτή η διάθεση να μείνουμε μόνοι, να πάμε σε ένα όμορφο ξενοδοχείο, όχι φτηνό, αλλά ένα καλούτσικο, έστω τετράστερο. Ελάτε τώρα…

Αυτός είναι ένα χρόνο μεγαλύτερός μου και καταλαβαίνω ότι σε κανέναν δεν περισσεύουν τώρα με την κρίση… η μισή νεολαία είναι άνεργη κι η άλλη μισή στα χαρτζιλίκια με το ζόρι, όπως αυτός. Καταλαβαίνω. Κι αυτός μένει κιόλας με τους γονείς του και άλλα τρία αδέρφια, ΟΚ. (Όχι, το σενάριο να συζεί ή κάτι άλλο δεν παίζει, γιατί έχουμε κοινούς γνωστούς εδώ στην Κρήτη και ξέρουν για αυτόν ότι είναι μόνος.) Αλλά και μόνος του να έμενε σε ολοδικό του σπίτι εγώ ποτέ δεν θα του έδειχνα ότι περιμένω να πάμε σπίτι του για να μπορέσουμε να μείνουμε μόνοι.

Ναι, αλλά ξέρετε, ούτε και σε εμένα περισσεύουν, κι όμως εγώ θα τρώω ένα μήνα μόνο μακαρόνια και ρύζι αν χρειαστεί προκειμένου να βάλω λεφτά στην άκρη και να τα ξοδέψω μαζί με τον άλλον, αρκεί να περάσουμε καλά και να μην τα μετράω μέσα μου, στο στιλ: “Ααααμάαααν, δύο καφέδες και δύο ποτά, πάει το σούπερ μάρκετ…”

Είμαι πολύ περήφανη και ποτέ δεν θα δείξω σε έναν άντρα ότι έχω ανάγκη και ούτε θα κάνω τσιγγουνιές. Αλλά οι άντρες γιατί έχουν σταματήσει να είναι έτσι πια; Μετά από αυτό η γνώμη μου για εκείνον έχει αλλάξει λίγο προς το χειρότερο. Εσείς τι θα λέγατε; Μήπως είμαι υπερβολική ή μήπως η αντρική περηφάνεια και η μαγκιά όντως έχουν πάει περίπατο;

Ευαγγελία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το ανεκδοτο με τον γρυλο το ξερεις;

  2. έχουν πάει περίπατο. συμφωνώ. τα θέλουν όλα στο πιάτο και εύκολα. δε το σκέφτεται όπως εσύ, απλά γιατί σκέφτεται με το κάτω μυαλουδάκι. ούτε εγώ θα τον έβαζα στο σπίτι που μένω με τους γονείς μου εκτός αν ήταν κάτι σοβαρό και προηγουμένως τον είχαν γνωρίσει. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πια. Βασική αρχή, αν κάτι σε ξενερώνει τότε υπάρχει θεματάκι στο αν τελικά ταιριάζετε. Βρες κανέναν στο μέρος που σπουδάζεις να περάσεις όμορφά και να μην χαλιέσαι με τις αποστάσεις. Είσαι μικρή, μην κάνεις από τώρα συμβιβασμούς στη ζωή σου και κοίτα να βρεις το καλύτερο για σένα!

  3. καλα βρε κοριτσι μου γιατι τετοια λυσα να κανετε σεξ?!αυτο παλι με το ξενοδοχειο?!μου το κανεις να φαινετε πολυ φτηνο..εστω και τετραστερο!εχει σημασια ποσα αστερια εχει ή οτι θα πατε να βγαλετε τα ματια σας κι θα φυγετε?!καταρχας αν εχετε τοση αναγκη απο αυτο θα βρειτε καποιο μερος/αυτοκινητο/παρκο/σπιτι φιλων/μια εκδρομη καπου εκει κοντα κατι τελος παντων! ενα χρονο λειπεις!τις αλλες που τις παει?!αλλου ειναι το προβλημα σας νομιζω…και κυριως οτι θα γυρησεις δεν σημαινει κανω σεξ!!!κανουμε κατι οταν το θελουμε οχι επειδη “πρεπει” οταν το φερει η στιγμη και οχι αναγκαστικα!!!!

  4. Ευαγγελία σε πειράζει που εμμέσως το παλικάρι ζήτησε αν βολέψει να βρεθείτε μόνοι στο σπίτι σου, αλλά δεν σε πειράζει βλέπω η δική σου ιδέα να πάτε σε ξενοδοχείο. Δηλαδή αν σου πρότεινε ο άνθρωπος να συναντηθείτε σε ξενοδοχείο πως θα αντιδρούσες; Δεν θα σε έκανε να αισθανθείς φθηνή και ότι σε αντιμετωπίζει με ανάλογο τρόπο; Επίσης λες ότι έφυγε η αντρική μαγκιά και περηφάνια, και εσύ τι προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι πιο μάγκας και θα τον πας σε ξενοδοχείο και θα το πληρώσεις κιόλας; Και αφού το παραδέχεσαι και η ίδια ότι θες να κοιμηθείς μαζί του, προς τι λοιπόν οι σεμνοτυφίες και η τόσο αρνητική στάση στο να μην έρθει σπίτι σου; Ουφ πια

  5. vasika kakws ksenerwses, afou kai oi 2 menete me tous goneis sas logiko einai na vretheite sto spiti tou enos i tou allou (elpizw sto dwmatio sas ki oxi swn goniwn sas!) otan tha leipoun oi dikoi sas! ektos kai an pate se kanena amaksi i sto ypaithro! Emena pantws i idea tou ksenodoxeiou tha me xalage perissotero giati kanei tin praksi pio ftini kai se kanei na niwtheis kai ligo san…porni eidika an den eiste kairo mazi. Twra vevaia an thes na to paikseis koritsi apo spiti, min ton pas kan spiti sou kai pes tou oti an einai na ginei kati tha prepei na ginei sto diko tou wste na idrwsei ki autos ligo kai na mi ta perimenei ola apo sena. Alla ama den paizoun lefta kai o allos den ta exei kai esy exeis tetrasteres apaitiseis tote vres kapoion me douleia i pio matso. Autos etsi krinei, auta exei kai auta kanei. Den eisai ypoxrewmeni na to dexteis opote an de sou aresei to pws se antimetwpizei min proxwras kai psakse gia allon

  6. Κοπέλα μου, είσαι μικρή ακόμα, ωστόσο θα ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις να χειρίζεσαι τέτοιους διαλόγους και να απαντάς ΑΝΑΛΟΓΑ και με ΣΑΦΗΝΕΙΑ για το τι θες, χωρίς υπεκφυγές και υπονοούμενα. Δεν αισθάνεσαι άνετα να βάλεις στο σπίτι των γονιών σου ή το δικό σου κάποιον ουσιαστικά άγνωστο, οκ σεβαστό, ΤΟ ΛΕΣ. Χωρίς να υπεκφύγεις ευγενικά και με χαμόγελο, τι μπούρδες είναι αυτές; Σε ξενερώνει που σου πετάει το μπαλάκι “πού θα κάνουμε σεξ;”, δίκιο έχεις, το σεξ δεν γίνεται με προγραμματισμό, αλλά όταν το φέρει η στιγμή, οι συνθήκες και φυσικά είναι κάτι που έχουν στο μυαλό τους και οι δύο εμπλεκόμενοι. Όχι, δεν έχεις κανένα λόγο να προτείνεις ή να πληρώσεις ξενοδοχείο, μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια, σιγά μην αγοράσεις και τα προφυλακτικά! Αστον να το σκεφτεί, να προβληματιστεί και στην τελική υπάρχουν σπίτια φίλων, κοντινές εκδρομές και αν το αντέχει η τσέπη ΣΑΣ ξενοδοχείο. Παρεπιπτόντως, τι προκατάληψη είναι αυτή με το ξενοδοχείο; Πού νομίζετε ότι πηγαίνει ο κόσμος στο εξωτερικό όταν θέλουν να βρεθούν μόνοι και δεν έχουν σπίτι, στην ύπαιθρο; Γνωρίζετε πόσο επικίνδυνο είναι; Γι αυτό υπάρχουν τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ευχάριστη διαμονή, άκου εκεί…πόρνη! Έλεος με τις σεμνοτυφίες!

  7. Kαλα δεν εχεις ξανακουσει οτι υπαρχουν απειρα παιδια, που εχουν κανει σεξ στο δωματιο τους, ενω οι γονεις λειπουν?
    Τι σχεση εχει αυτο που λες παραλληλα με το γεγονος οτι δεν τον ξερουν οι γονεις σου,ωστε να ερθει να τον κρεβατωσεις σπιτι.Αν τον ηξεραν θα ηταν επιτρεπτο δηλαδη?
    Ξεμπερδεψε τα καλη μου.Δεν ειναι κακο να ερθει σπιτι σου, αν και εφοσον θα λειπουν οι γονεις σου.

  8. Όχι παιδιά, το θέμα είναι ότι οι γονείς μου είναι ενάντια στο να κουβαλάω σπίτι μας το κάθε αγόρι. Ίσως αν είχαμε σχέση καιρό, ανεξάρτητα αν τον γνώριζαν ή όχι, μπορεί να με άφηναν. Αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ε λογικό ο κάθε γονιός να μην είναι εντάξει στην ιδέα ότι η κόρη κουβαλάει σπίτι τους τον κάθε γκόμενο που έχει μόλις γνωρίσει, γιατί ουσιαστικά η γνωριμία μας δεν κρατάει και πολύ αν βγάλουμε έξω την επικοινωνία από απόσταση που έχουμε τώρα. Και ναι, είπα ξενοδοχείο και είπα τετράστερο, γιατί σε πεντάστερο δε θα το σηκώσει η τσέπη μας, ενώ τριών αστέρων μπορεί να φανεί σαν γ@μιστρώνας. Να μείνουμε ένα βράδυ σε τετράστερο σαν κύριοι, να κοιμηθούμε, το πρωί να κατεβούμε να φάμε πρωινό και να φύγουμε, τόσο κακό είναι? Χαχα, Ζωή προφυλακτικά πρέπει να έχει και η γυναίκα στην τσάντα της, είναι ευθύνη και των δυο. Καλές οι λύσεις που αναφέρεις, αλλά νομίζω πως ένα ξενοδοχείο πληρωμένο μισά-μισά είναι το καλύτερο γιατί δεν θέλω να εξαρτώμαστε από άλλους. Μαίρη, έχεις δίκιο, μπορεί να μην ήθελε ν’ ακουστεί άσχημα αν μου πρότεινε ξενοδοχείο. Αλλά δεν βλέπω πουθενά σεμνοτυφίες, νομίζω έχεις χάσει το νόημα. Θέλω να προχωρήσω μαζί του και καλά έκανε και το υπαινήχθη κι εκείνος, με πείραξε μόνο που βασίζεται στο να τον φέρω στο σπίτι μου (των γονιών μου). Αλλά μετά τις συνετές γνώμες, ίσως τελικά εγώ το πήρα πολύ κατάκαρδα και υπερβολικά, δεν χρειάζεται έτσι.

  9. ρε ευαγγελια πραγματικα δεν υπαρχεις!με εκανες και γελασα περισσοτερο με την δευτερη σου απαντηση!συγνωμη για την εκφραση αλλα εχει σημασια αν θα πηδ@χ%ε σε πενταστερο ή τριων ή τεσσάρων!εχεις θεμα νομιζω!το ιδιο φτηνο θα ναι αν δεν υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες!δεν μιλαμε νομιζω για το ξενοδοχειο γενικα αλλα για το πως θα φτασεις εκει!και ναι στο εξωτερικο υπαρχουν ξενοδοχεια ημιδιαμονης ΑΛΛΑ εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ!και προτειμω να ειμαι οπισθοδρομικη αλλα ρομαντικη!στο εξωτερικο τα παιδια κανουν σεξ απο τα 12-13 με την συμφωνη γνωμη των γονιων!και τι να λεει?αλλη λογικη..οχι οπου μας συμφερει ειμαστε ευρωπαιοι!και ναι θεωρω λογικο οι δικοι σου να μην σπιτωνουν τον καθενα! σκεψου δηλ.πως αισθανονται που καποιος θα ερθει να……με την κορη τους και γεια σας!τουλαχιστον εχεις γνωση της προληψης..παντως εγω δν θα κουβαλουσα προφυλακτικα μαζι μου..απλα δεν θα προχωρουσα..συμφωνω οτι ειναι υποχρεωση και επιλογη και των δυο η ασφαλεια αλλα ρε κοριτσι μου σε ποιον αντρα την πρωτη φορα, χωρις σχεση κτλ θα εμφανισεις δικη σου αντισυλληψη και θα σε παρει στα σοβαρα?! Και γενικα μην πιεζεις καταστασεις!τι λυσσα ειναι αυτη!ασε με το καλο να ανεβεις και βλεπεις πως θα σου βγει!μπορει να ξενερωσεις!μην ζαλιζεις το μυαλο σου απο τωρα!

  10. Απο το γράμμα σου κατάλαβα δυο πράγματα. Οτι είσαι ολίγον αθώα και οτι μένεις μόνο σε πεντάστερα!!!!

  11. “… ρε κοριτσι μου σε ποιον αντρα την πρωτη φορα, χωρις σχεση κτλ θα εμφανισεις δικη σου αντισυλληψη και θα σε παρει στα σοβαρα?! ”
    (@μεγαλωσε! | 24.05.2015, 09:40)

    Πριν να αρχίσουμε να ζητάμε από τους άλλους να μεγαλώσουν μήπως να μεγαλώσουμε πρώτα εμείς; Όλες οι σεξουαλικώς ενεργές γυναίκες, όπως και αυτές που σκοπεύουν να γίνουν ενεργές, επιβάλλεται να έχουν μέθοδο αντισύλληψης, και όχι μόνο. Αν δεν γνωρίζεις την ιστορία του αλλού, αν είναι η αρχή της σχέσης (καθώς ο άλλος μπορεί να είναι φορέας σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος χωρίς να το γνωρίζει) πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου και προφυλακτικά, αν έχει ο σύντροφος σου ακόμα καλύτερα, σημαίνει ότι είναι, σε αυτό το θέμα τουλάχιστον, υπεύθυνος. Αλλά ανεξάρτητα από τι κάνει εκείνος πρέπει και εσύ να πάρεις στα χέρια σου ευθύνη για την προστασία του σώματος και της υγείας σου.

    Όσα για μερικά από τα σχόλια εδώ μέσα αλλά και από το γεγονός ότι η γράφουσα ‘ξενέρωσε’ από μια πρόταση που είναι λογικότατη (υπάρχει απόσταση μεταξύ τους, αυτός μένει με πολυμελή οικογένεια στον ίδιο τόπο που μένουν οι γονείς της γράφουσας, to ζευγάρι θέλει να προχωρήσει) δείχνει έναν βαθύτατο Βαλκανικής κοπής συντηρητισμό ειδικά σε ότι αφορά την σεξουαλικότητα των γυναικών.
    Το ‘ξενέρωμα’ δείχνει μια βαθιά ριζωμένη προκατάληψη αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις γονέων/παιδιών στην Ελλάδα, όπου ακόμα και άτομα 22 ετών συμπεριφέρονται σαν να είναι 5 χρονών. Μια γυναίκα με αίσθηση της ατομικότητας της δεν θα ‘ξενερωνε’ αλλά θα έβλεπε πως να το οργανώσει με τα δεδομένα που έχει,gt εφόσον θέλει και η ίδια να προχωρήσει στο ψητό. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον γνωρίσουν οι γονείς σου, γιατί μπορεί να περάσετε πολύ καλά χωρίς να προχωρήσετε σε σχέση (στο κάτω κάτω είσαι 22 χρονών, εμπειρίες θέλεις όχι δεσμεύσεις), αν δεν είναι συνειδητοποιημένοι γονείς (δηλαδή αν δεν έχουν καταλάβει ότι το παιδί τους δεν είναι κτήμα τους αλλά άτομο ανεξάρτητο με τα δικά του ‘θέλω’) τότε βρες ένα χρονικό περιθώριο όπου λείπουν από το σπίτι (η δεν βγαίνουν ποτέ;), άλλωστε είναι και δικό σου σπίτι, και κάλεσε τον να έρθει τότε. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης φιλικού σπιτιού; Αν όχι, τότε ξενοδοχείο και πληρώνετε από κοινού. Τα ξενοδοχεία είναι μια παρά πολύ καλή λύση για όσους δεν έχουν δικό τους χώρο. Επίσης δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Αλλά η γράφουσα μάλλον νομίζει ότι το να ολοκληρώσει με τον άνθρωπο που την ενδιαφέρει ισοδυναμεί με μήνα του μέλιτος!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More