Δήμητρα: “Την επόμενη μέρα ακριβώς πήγε διακοπές με την άλλη κοπέλα…”

Γεια σας!
Σας είχα στείλει πριν μερικούς μήνες την ιστορία μου: https://www2.tlife.gr/Article/sxeseis-love-story/0-82-73564.html

Δυστυχώς είχε συνέχεια και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας…

Ο άνθρωπος αυτός συνέχισε να επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μου όλους αυτούς τους μήνες. Δεν με άφηνε σε ησυχία. Μου έστελνε καθημερινά μηνύματα, με έπαιρνε τηλέφωνα, μέχρι και κάτω από το σπίτι μου ήρθε αρκετές φορές κι έκλαιγε. Με διεκδικούσε με τρόπο που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Μου έλεγε ότι χώρισε κι ότι θέλει μόνο εμένα. Θα έκανε, όπως έλεγε, τα πάντα για μένα.

Μετά από αρκετούς μήνες έκανα το λάθος να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία, παρόλο που ένιωθα ότι δεν τελείωσε οριστικά με την πρώην του (η οποία είναι πάντα νυν). Στην αρχή ήταν όλα καλά, τις περισσότερες ώρες της μέρας τις περνούσαμε μαζί.

Μου έδειχνε συνέχεια ότι ήθελε μόνο εμένα. Τους μήνες αυτούς που δεν ήμασταν μαζί εγώ είχα διαγράψει το facebook και δεν το επανέφερα όσο ήμουν μαζί του. Τις τελευταίες μέρες κατάλαβα ότι τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έστελνε μηνύματα η άλλη κοπέλα. Για να σιγουρευτώ ενεργοποίησα το facebook μου και είδα ότι την έκανε ξανά φίλη.

Τότε κατάλαβα ότι αυτή η κατάσταση δεν θα τελείωνε ποτέ. Έτσι έφυγα χωρίς να του πω κάτι, γιατί πλέον δεν είχε και νόημα.

Αυτός φυσικά με έβγαλε τρελή και μου είπε ότι η άλλη κοπέλα τον πήρε τηλέφωνο για να του πει οτι παρόλο που ξέρει ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, είναι δικός της και θα τον διεκδικήσει. Την έκανε φίλη μου είπε στο facebook για να το δω, να ζηλέψω και να τον διεκδικήσω κι εγώ μια φορά (!!!). Ακόμη μου είπε ότι τον εξιτάρει το γεγονός ότι η άλλη κοπέλα είχε το θράσος να τον πάρει και να τον διεκδικήσει.

Τον έστειλα εννοείται κι εγώ εκεί που του άξιζε…

Το αποτέλεσμα; Να μου πει ότι είμαι κότα γιατί τόσον καιρό που ήξερα ότι ήταν με την άλλη κοπέλα δεν τον διεκδίκησα για να της τον πάρω. Δηλαδή ήθελε να γίνω εγώ ανήθικη για να κερδίσω έναν παθολογικό ψεύτη.

Τελικά, μια μέρα μετά μου είπε ότι τελειώσαμε (!!!) και με μπλόκαρε στο facebook. Την επόμενη μέρα ακριβώς πήγε διακοπές με την άλλη κοπέλα και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες μαζί της, δηλώνοντας πόσο ερωτευμένος είναι. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είχαν χωρίσει ποτέ.

Το χειρότερο είναι ότι αυτός τώρα ζει τη ζωή του κι εγώ πληγώθηκα για άλλη μια φορά. Το λάθος μου ήταν ότι του έδωσα πολλές ευκαιρίες επειδή ήμουν και είμαι ερωτευμένη μαζί του. Όπως αποδείχθηκε δεν με αγάπησε ποτέ. Την άλλη κοπέλα δεν ξέρω αν την αγαπάει ή αν είναι άξιος να αγαπήσει. Αυτό που ξέρω δυστυχώς είναι ότι με έχει διαλύσει αυτή η ιστορία και δεν γνωρίζω πως θα βρω τη δύναμη να πάω παρακάτω.

Μια συμβουλή θα ήθελα να δώσω (αφού έχω καεί από αυτήν την ιστορία) σε όσες τυχόν περνάτε παρόμοια κατάσταση: Μην δίνετε δεύτερη ευκαιρία σε άνθρωπο που από την αρχή δεν είναι σωστός, δεν πρόκειται να αλλάξει. Μην χάνετε τον εαυτό σας και το χρόνο σας ασχολούμενοι με άτομα που δεν το αξίζουν.
Μακάρι όλες κάποια στιγμή να βρούμε αυτό που μας αξίζει.

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή Δήμητρα, μην βασανίζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και προς στιγμή μη πιστέψεις τίποτα από αυτά που σου είπε για να ικανοποιήσει τον πληγωμένο του εγωισμό. Μερικές φορές πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε, δυστυχώς. Δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά με την ιδέα ότι έχεις κάποιον να σε αγαπάει, που αν όμως το σκεφτείς καλύτερα, στην ουσία ποτέ του δε σε αγάπησε, τουλάχιστον έτσι όπως πρέπει να αγαπάμε τον άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί. Ναι, σε τέτοιου είδους σχέσεις χάνεις τον εαυτό σου, αλλά πίστεψέ με τον ξαναβρίσκεις, απλά πρέπει να επικεντρωθείς σε σένα και στα θέλω σου και να ξαναγνωρίσις τον εαυτό σου. Δώσω χώρο και χρόνο σε σένα, ασχολείσου με όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα, δεν αξίζει ούτε δευτερόλεπτο να ασχοληθείς με εκείνον. Ο καθένας μας βρίσκει αυτό που του αξίζει, να μην έχεις καμία αμφιβολία. Καλοκαίρι έρχεται, κοίτα να το χαρείς με τους ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς.

  2. Δημητρα μου δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος είναι ερωτευμενος μαζι σου παρολο που το παιζει σε δυο ταμπλο.Η άλλη δυστυχως εχει κατι περισσοτερο από σενα γι αυτό και τον κερδισε.Τι είναι αυτο;; Επιμονη! Αλλωστε σου το ειπε τι δεν καταλαβες;;Όταν θελουμε καποιον τον διεκδικούμε δεν τον αφήνουμε να φυγει ευκολα! Να ξερεις ο κάθε ανθρωπος αγαπάει με τον τροπο του.Στη ζωη δεν περιμενουμε να μας ερθουνε όλα στο πιατο.Το μονο που του προσαπτω είναι τα ατελειωτα ψεματα του! Παρολα αυτά να ξερεις ότι ο χρονος όλα τα γιατρευει!

  3. Σύμφωνα με αυτά που μας γράφεις θεωρώ ότι πρόκειται για ένα ανώριμο και κακομαθημένο νιάνιαρο που τα θέλει όλα δικά του και όλες τις γυναίκες να σέρνονται από πίσω του. Δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου γιατί θα ήταν με εσένα και όχι με την άλλη. Και οι δύο του αρέσετε και για διαφορετικούς λόγους προφανώς καθώς δύσκολα βρίσκουμε όσα ή τελος πάντων τα περισσότερα που θέλουμε σε έναν άνθρωπο.Δεν αξίζει να ασχολείσαι γλύτωσες από έναν συναισθηματικά ανισόρροπο που πατάει σε δύο άτομα για να σταθεί και αργότερα μπορεί να πατήσει και σε ένα δύο ακόμα..Δείξε ψυχραιμία και σκληρότητα και θα το ξεπεράσεις, και επειδή μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο ξέρεις τι είπα στον εαυτό μου την ώρα που έκλαιγα? Καλά κάθεσαι και στενοχωριέσαι για κάποιον που δεν τον νοιάζει αν είσαι καλά και σε στενοχωρεί και σε υποτιμά?Και εκεί συνήρθα και προχώρησα. Πάνω από όλα κράτα την αξιοπρέπειά σου και την περηφάνεια σου. Αγάπα τον εαυτό σου για να αγαπηθεί και αυτός όπως αξίζει -ολοκληρωτικά-.
    Ελπίζω να βοήθησα..

  4. Και μόνο που σου απαντάμε δευτερη φορά εδώ για αυτόν τον ελεεινό, μεγάλη αξία του δίνουμε. Δεν έχασες τιποτα σπουδαίο για να κάνεις έτσι. Ο τυπος ειναι για μούτζωμα! Καλή συνέχεια.

  5. Πρόκειται για υποκείμενο που δεν τιμά τα παντελόνια που φορά. Οι άνδρες δεν κάνουν έτσι, τέλος. Κι εσύ σίγουρα θέλεις έναν άνδρα δίπλα σου. Οπότε μην τον υπολογίζεις καν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More