Ανέστης: “Με κομπλάρει το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρίες στο σεξουαλικό τομέα…”

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το σάιτ σας…

Καταρχάς είμαι 29 ετών. Πριν λίγο διάστημα γνώρισα μια κοπέλα στο γάμο μιας φίλης μου. Αυτή έμμεσα έδειξε μια πρώτη προσέγγιση. Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ, συστηθήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και τα συναφή.

Τώρα μιλάμε στο facebook όποτε μπορεί κι αυτή. Θα βρεθούμε όμως μετά το καλοκαίρι λόγω διακοπών. Δεν ξέρω αν γίνει σίγουρα κάτι.

Ο λόγος που γράφω και το πρόβλημά μου είναι άλλο. Είναι ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ολοκληρώσει με κοπέλα, ούτε είχα ποτέ σοβαρή σχέση. Δεν έτυχε, ήμουν κι εγώ ντροπαλός, δεν την έπεφτα ποτέ σε κοπέλα έξω -υπό το φόβο απόρριψης, μην με θεωρήσει λιγούρη και πολλά άλλα.

Όπως καταλαβαίνετε με κομπλάρει το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρίες στο σεξουαλικό τομέα και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Μου αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα και είναι από τις σπάνιες φορές που γνωρίζω έτσι κοπέλα στο άγνωστο (παρότι βγαίνω, έχω παρέες).

Θέλω να τη συναντήσω, να βγούμε, να γνωριστούμε αλλά φοβάμαι το μετά, κομπλάρω. Εδώ ήθελα τις συμβουλές σας. Εσείς σας γυναίκες ξενερώνετε όταν ο άλλος δεν έχει εμπειρίες; Και είμαι και 29… Αν ήμουν 19 δεν θα με ένοιαζε. Τώρα δεν θεωρούμαι πολύ φυσιολογικός. Τι θα μου προτείνατε; Να το αφήσω στο φλου και ό,τι γίνει; Δεν θα ήθελα να φάω άκυρο για αυτόν το λόγο. Θα με πληγώσει πολύ.

Ευχαριστώ
Ανέστης

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δε ξέρω τι να σε συμβουλεύσω, παρά μόνο ότι δε σου φτάνει το δικό σου άγχος ποιος ο λόγος να δημιουργήσεις και σε εκείνην… λέω εγώ τώρα, αν καταλάβει κατάλαβε. Εξάλλου η πρώτη φορά μεταξύ ενός ζευγαριού είναι πάντα περίεργη, οπότε δε χρειάζεται να δημιουργείς έξτρα άγχη. Εγώ θα σου πρότεινα να απολαύσεις την πορεία μίας σχέσης, τα ραντεβού κλπ και την σεξουαλική συνεύρεση σα μια φυσική απόρροια. Θα σου έλεγα να χτίσεις την αυτοπποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου γιατί πέρα από το ότι ήσουν ντροπαλός νομίζω είναι και αυτό το θέμα σου…

  2. Αν δεν κάνεις κάτι και τωρα μέχρι να σου αρέσει η επόμενη μπορει να πας 39.τότε θα κομπλάρεις περισσότερο.πέτεις σε έναν φαύλο κύκλο με το τρλοπο που σκέφτεσαι.μήπως ήρθε η ώρα να βγεις από αυτόν???????/

  3. Φιλε,
    Προχώρα και μην σκέφτεσε τι θα γίνει αν …κ.τ.λ.

    Το πολυ-πολύ να μην γίνει τίποτα και να μην προχωρίσετε.Καλύτερα αυτό, παρα να μετανιώσεις που δύστασες και δεν το προσπάθησες.
    Απλά να είσαι ειλικρινεις μαζί της.

  4. Αν είναι σαχλοκουδουνο θα ξενερώσει.. Αν είναι συνειδητοποιημενη κοπέλα κ ώριμη θα γουστάρει τρελά κ θα σου δείξει αυτή τον δρόμο.. Αν ήμουν στην θέση της θα ήταν το καλύτερο μου… Μην μασάς.. ʼμα ξενερώσει αυτή χάνει..

  5. αμα σε θελει δεν θα τη πειραξει….go for it!!!!!!!!!κ χωρις αγχος ε!!!!!!!

  6. Ανέστη, η γιαγιά μου έλεγε ότι άμα δε βρέξεις κ@λο, δε θα φας ψάρι. Αυτοί που έχουν υποτίθεται πολλές κατακτήσεις, ξέρεις τι χυλόπιτα έχουν φάει στη ζωή τους; Απλώς εχουν αυτοπεποίθηση και δεν το παίρνουν κατάκαρδα αν κάποια τους απορρίψει. Εσύ γιατί τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση και ανασφάλεια; Αν κάτι απωθήσει μια κοπέλα θα είναι αυτό, όχι η λιγοστή εμπειρία. Αν η κοπέλα είναι λίγο ώριμη κι έχει εκτιμήσει κάποια πράγματα σε σένα, δε θα της αλλάξει γνώμη κάτι τέτοιο. Αν αντιμετωπίσεις το φόβο της απόρριψης όλα θα πάνε καλά. Και λέω να αντιμετωπίσεις κι όχι να ξεπεράσεις, γιατί ο φόβος είναι κάτι φυσιολογικό που πρέπει να υπάρχει για να μας προστατεύει από ατυχήματα και κακοτοπιές. Αυτό που συμβαίνει σε σένα όμως είναι ότι ο φόβος σου είναι υπερβολικός, σε σημείο να σου θολώνει τη σκεψη και να σε μπλοκάρει εντελώς. Και φυσικά καταλήγεις να μην κάνεις καν την προσπάθεια (αυτό λέγεται αναβλητικότητα και σε πάει πίσω στη ζωή σου) και να στενοχωριέσαι εξίσου. Θα σε συμβούλευα να το δεις πιο χαλαρά το θέμα. Αυτό σημαίνει να πάψεις να ακούς τόσο πολύ το φόβο σου, να χαμηλώσεις λίγο το “volume” για να το πω πιο γραφικά. Βγες με την κοπέλα όταν επιστρέψει με το καλό, κάνε την προσπάθειά σου, αλλά μην το πάρεις άσχημα αν σε απορρίψει για οποιοδήποτε λόγο. Να είσαι ο εαυτός σου, να μη σκέφτεσαι συνέχεια “αν” και “πώς” και “τι”, άστα να κυλήσουν όλα με φυσικό τρόπο και απόλαυσε τη διαδικασία της γνωριμίας, του φλερτ και ό,τι προκύψει. Προσπάθησε να είσαι χαλαρός και ευχάριστος, όπως όταν είσαι με τους φίλους σου. Καλή επιτυχία! 😉

  7. Δεν είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσεις απαραίτητα με την κοπέλα.Οταν έρθει η ώρα απλά προχώρα! Μου έχει τύχει κάτι τέτοιο με ένα παλικάρι που ήταν 25 και εγω ήμουν 25 αλλα με εμπειρίες σε αυτό το κομμάτι και η αλήθεια είναι οτι δν το είχα καταλάβει οτι ήταν η πρώτη του φορα.Να ξέρεις αυτό που ξενρώνει μια γυναίκα είναι η ηττοπάθεια κ η ανασφάλεια .Να είσαι χαλαρός και να αφήσεις το ενστικτο να σε οδηγσει .Ο προλογος για το οτι είσαι πρωταρης δεν υπάρχει λόγος α γίνει .

  8. το μηνυμα ηταν αληθινο που διαβασα ή μας κανεις πλακα να δεις τι θα απαντησουμε σαν γυναικες-ουλες?29 χρονων δεν ειχες ποτε κοπελα?!αν ησουν ατομο κοντα στην εκκλησια και παλι θα ειχες βρει.Αν ηθελες απο αντιληψη η πρωτη σου κοπελα να γινει γυναικα σου παλι το ιδιο. Απο κει και περα θα χες δοκιμασει “μονος” θα παρακολουθες την διαδικασια ακομη και σε σηριαλ ή στην εσχατη θα πηγαινες σε μια “γυναικα”(οσο και αν αυτο το θεωρω βρωμικο!)εφοσον δεν θα θελες να εκτεθεις. αακομη και η κοπελα αυτη εφοσον σε γνωρησε σε γαμο φλης σου νορμαλ θα εχει ρωτησει για προηγουμενες σχεσεις σου κτλ. τους κοντινους σας ανθρωπους.Αρα νομιζω οτι απλα μας δουλευεις..keep walking…

  9. Μην το πεις. Κάνε αρκετή εξάσκηση πριν στο πως να βάζεις σωστά το προφυλαχτικό και μην το πεις. Όπως είπαν και άλλοι, η πρώτη φορά ενός ζευγαριού είναι πάντα αρκετά περίεργη.
    Καλή τύχη

  10. Λοιπόν, φίλε, ή είσαι βρωμοτρόλλ και νομίζεις ότι μας δουλεύεις ή έχεις πρόβλημα.. Ας υποθέσουμε ότι δεν τρολλάρεις..
    Δε γίνεται να είσαι ωραίος τύπος και να έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο.. Τα “ντοπαλός” κτλ είναι βλακείες κ σταμάτα να δουλεύεις τον εαυτό σου!!!! Κοιτάξου στον καθρέφτη και δες τον εαυτό σου με τα μάτια μιας γκόμενας. Θα σε γούσταρες? Αν όχι, τι φταίει ? Αν ζυγίζεις ίσα με έναν ελέφαντα, ράψε το στόμα. Αν μοιάζεις με ηφαιστιογενές τοπίο στα 29 από την ακμή, τρέξε σε έναν δερματολόγο. Αν το χαμόγελό σου μοιάζει με του παππού σου, έφυγες για οδοντίατρο.
    Αν φοράς πατομπούκαλα, πεταξέ τα, πάρε ένα ςραίο ζευγάρι γυαλιά ή φακούς. Αν ντύνεσαι σαν άστεγος, πειραματίσου, βρες το στυλ σου κ υποστήριξέ το…
    U got my point….. Πρέπει να αρέσεις πρώτα στον εαυτό σου για να αρέσεις και στους άλλους. Κανείς δε γουστάρει τους ναρκισσους αλλά νομίζω εσύ είσαι στην τέρμα αντίθετη όχθη. Αν βρίσκεις τον εαυτό σου μη ελκυστικό , ξέρε ότι είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις αυτό. Βελτιώσου!!!!!!!!!!!!! Σίγουρα έχεις καλύτερo version!!!!
    Α, όσο για το ότι δεν έχεις πάει με γυναίκα ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Αλλά, στο ξαναλέω, το ότι είσαι παρθένος δεν είναι το πρόβλημά σου αλλά οι συνέπειες ενός προβλήματος που δεν αναγνωρίζεις. Ξύπνα!!!! Βελτιώσου!! Γίνε ο καλύτερός σ εαυτός και θα λυθει το προωλημα. [ Αρκεί να κάνεις την αυτοκριτική σου με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό!!! ]. Καλή τύχη μικρό τρολλ.

  11. Είμαι ο ίδιος που έγραψε το κείμενο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με βοηθήσατε αρκετά. Μόνο να απαντήσω σε κάποιους/ποιες που λένε για τρολ. Την αλήθεια λέω, και ήθελα μια γνώμη. Είμαι αρκετά εμφανίσιμος και ούτε ζυγίζω σαν ελέφαντας, ούτε έχω ακμή ούτε τίποτα. Απλά δεν έτυχε, έφταιγαν και οι παρεές μου που ενώ είναι πολύ καλά παδιά ήταν και αυτοί σαν και εμένα. Αυτό ήταν, ο χαρακτήρας μου και ο παράγων τύχη γιατί είχα και ευκαιρίες αλλά δεν έκατσε. Όσες γνώριζα μέσω κοινών γνωστών πάντα είχανε άλλους, οπότε αναγκαστικά μόνο με ‘άγνωστη’ έξω θα έκανα κάτι, όπου κάποιες φορές που προσπάθησα έφαγα άκυρο (πολύ ευγενικά μου το λέγανε γιατί και εγώ δεν προσέβαλα ποτέ). Αυτά πλέον τα αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά!!! Η ζωή είναι μικρή και δεν με νοιάζει τίποτα πλέον. Ήδη έχω έχω αλλάξει. Επίσης η εν λόγω κοπέλα ενδιαφέρεται και είναι πολύ άνετη. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και πάλι!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More