Νέα Σελήνη στον Κριό: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

18 Απριλίου και ώρα 21.57 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Πρόκειται για ένα καινούριο φεγγάρι που μας παροτρύνει να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα και να βάλουμε τα θεμέλια για την επίτευξη των σχεδίων μας.

Το ζώδιο του Κριού μας κάνει πιο ανεξάρτητες και τολμηρές και μας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να «κυνηγήσουμε» τα όνειρά μας. Από την άλλη ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός του Κριού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να μας ωθήσει σε πολλαπλές δραστηριότητες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να χάσουμε το στόχο μας. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και με παρεμφερείς δραστηριότητες που απαιτούν μεγάλη ενέργεια, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλό θα είναι να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα ωφελήσει τον οργανισμό μας.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το καινούργιο φεγγάρι είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Και τετράγωνο Άρη-Δία
Στο χάρτη της Νέας Σελήνης, πρωτοστατεί το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα λίγες ώρες νωρίτερα (03.29). Πρόκειται για μια όψη που ευνοεί τις υπερβολές και τις καταχρήσεις και που «διογκώνει» τα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα ενώ ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, γίνεται ακόμα πιο ισχυρογνώμων και κυριαρχικός. Γι’ αυτό η υπομονή και η ψυχραιμία είναι τα «κλειδιά» που απαιτούνται προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.
Την όψη αυτή θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 18 Απριλίου, είναι κατάλληλη για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, να ξεκινήσεις μια ατομική επαγγελματική δραστηριότητα ή να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Έχοντας πια αρκετές εμπειρίες, γνώσεις αλλά και την ενέργεια που απαιτείται, μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον που θα συμφωνεί όχι μόνο με τις επιθυμίες σου αλλά και με τις αξίες σου. Παρά τον ενθουσιασμό που σε διακατέχει ωστόσο, καλό θα είναι να φερθείς ώριμα, καθώς στο χάρτη της Νέας Σελήνης, ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες. Αν ανήκεις στις singles, προσπάθησε να βάλεις μια τάξη και στην προσωπική σου ζωή, αφού τώρα θα υπάρξουν σημαντικές και αξιόλογες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό στη ζωή σου και να προετοιμαστείς για τις δυναμικές αλλαγές που θα κάνεις τον επόμενο μήνα που το καινούριο φεγγάρι θα σχηματιστεί στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη βοήθεια που σου προσφέρει το σύμπαν για να «αποκοπείς» από άτομα ή καταστάσεις που φρενάρουν τα σχέδιά σου ή αντίθετα να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε έναν παρασκηνιακό τομέα, οι συνθήκες σε βοηθούν να κάνεις σημαντικές επαφές που θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Δία την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται όμως να πυροδοτήσει και μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου επηρεάζει θετικά το δικό σου ζώδιο, αφού σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις φιλίες και συμμαχίες που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου ή ακόμα και στη βελτίωση των οικονομικών σου. Καλό θα είναι λοιπόν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να «δικτυωθείς» περισσότερο και να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Εξάλλου, αν ανήκεις στις singles του ζωδίου είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να σημάνει το τέλος μιας μακροχρόνιας φιλίας που έτσι κι αλλιώς δεν σου προσφέρει τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 18 Απριλίου διαμορφώνεται το καινούριο φεγγάρι στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που μπορεί να απογειώσει την καριέρα σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την αναγνώριση και τη δόξα που επιθυμείς, ενώ αν σκέφτεσαι νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλεις σε εφαρμογή. Ακόμα κι αν είσαι άνεργη ή αναζητάς μια νέα κατεύθυνση, η Σελήνη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθεί στο δρόμο σου ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σου, παρόλο που θα πρέπει να προσέξεις τη διαχείρισή σου, καθώς το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε σπατάλες που θα σου στοιχίσουν.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού στις 18 Απριλίου αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές για το μέλλον σου. Τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα ξένα ή διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμα κι ένας γάμος, είναι πολύ πιθανό να συμβάλλουν στην πρόοδό σου και να σε φέρουν σε μια θέση κύρους. Ακόμα και το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιό σου με τον Άρη την ίδια μέρα, μπορεί να σου φέρει την αναγνώριση που επιθυμείς και να σε βγάλει από την «αφάνεια», ειδικά αν το χειριστείς κατάλληλα. Αυτό που συνιστάται είναι να παραμείνεις προσγειωμένη και να αποφύγεις υπερβολές και «μεγαλομανίες» που ίσως βλάψουν την εικόνα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο όγδοος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου, γεγονός που δίνει μια νέα πνοή στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να μελετήσεις επενδύσεις που μπορούν να σου φέρουν σημαντικά κέρδη, να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις, να ανοίξεις ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο ή να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί. Ό,τι από αυτά κι αν συμβεί, θα έχει άμεση επιρροή όχι μόνο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Εξάλλου και το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα δεν αποτελεί απειλή για σένα, αντίθετα σε βοηθάει να «ξεκαθαρίσεις» τις επιθυμίες σου και να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Η πιθανότητα επίσης μόνιμης εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα είναι πολύ μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ
Το καινούργιο φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου φωτίζει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Πρόκειται λοιπόν για μια επιρροή που το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα σε βοηθήσει να κάνεις αλλαγές σε αυτούς τους τομείς προκειμένου να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις στη ζωή σου. Η αποκοπή από άτομα που δεν σου ταιριάζουν πια ή η σύσφιξη των σχέσεων που κάνουν καλό στην ψυχοσύνθεσή σου θα είναι το μεγαλύτερο μέλημά σου. Η νέα αρμονία που θα επιτευχθεί θα σε βοηθήσει να «μεγαλουργήσεις» και στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα προκύψουν ευκαιρίες για νέες συμβάσεις, καλό θα είναι να τις μελετήσεις λεπτομερώς γιατί μπορεί να σου ανοίξουν νέους δρόμους. Όσο για το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, παρόλο που δεν φαίνεται απειλητικό, συνιστά να είσαι πιο επιφυλακτική στα άτομα του φιλικού σου κύκλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια στροφή στη ζωή σου που θα επηρεάσει την ευημερία και την ευεξία σου. Είτε πρόκειται για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είτε για μια προσωπική ανανέωση, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε ενθουσιάσει αλλά θα πυροδοτήσει την αφετηρία μιας νέας πορείας. Αν αυτό που σε απασχολεί είναι η επαγγελματική σου αποκατάσταση, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να δραστηριοποιηθείς και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Δεν αποκλείεται επίσης η οριστική εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα να σημάνει την αρχή μιας καλύτερης ζωής. Το τετράγωνο που σχηματίζει ωστόσο την ίδια μέρα ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης με τον Δία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην συγκρουστούν τα επαγγελματικά σου με την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 18 Απριλίου διαμορφώνεται μια ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη που πρόκειται να «αναστήσει» την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το καινούριο φεγγάρι μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις για την επισημοποίησή της χωρίς να αποκλείεται και η σύλληψη του πρώτου σου απογόνου. Αν πάλι ανήκεις στις singles, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να «γεννηθεί» το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το καινούριο φεγγάρι μπορεί επίσης να αναβίωσει μια σχέση που σε ενδιαφέρει και έχει κλονιστεί. Το γεγονός ωστόσο ότι ο έρωτας «μονοπωλεί» το ενδιαφέρον σου, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, όπως σηματοδοτεί το τετράγωνο Άρη – Δία που κυριαρχεί στο χάρτη της Νέας Σελήνης. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις τη χρυσή τομή και μην παραμελείς τα -ομολογουμένως- αυξημένα επαγγελματικά σου καθήκοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να πραγματοποιήσεις αλλαγές, να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του χώρου σου ή να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα μιας μετακόμισης, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις κάτι που ταιριάζει στα γούστα σου. Αν πάλι ανήκεις σε εκείνες που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, η αναζήτηση του καινούριου σπιτιού ίσως αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να προσέξεις τη σχέση ποιότητας – τιμής καθώς το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες. Αν όμως είσαι single, η ίδια όψη μπορεί να αναβιώσει μια σχέση ή και να σου φέρει έναν νέο πειρασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που δείχνει μεγάλη δραστηριότητα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Μέσα μάλιστα από αλλεπάλληλες επαφές και επικοινωνίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες είτε για τα επαγγελματικά σου είτε για την ερωτική σου ζωή – ειδικά αν είσαι single. Η αυξημένη σου διαύγεια θα σε βοηθήσει να «εντοπίσεις» τις καλύτερες επιλογές και να συνάψεις τις καλύτερες συμφωνίες ή να ξεκινήσεις μια σχέση που θα αποδειχθεί ιδανική στο μέλλον. Αντίθετα, όσον αφορά στις σχέσεις ή τις συνεργασίες που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου, το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως πυροδοτήσει προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με την απαραίτητη σοβαρότητα προκειμένου να μην οδηγήσουν σε ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ
Επιτέλους τα οικονομικά σου αρχίζουν να παίρνουν μια ανοδική πορεία χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Απριλίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, καθώς θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να σχετίζονται με μια επαγγελματική πρόταση ή με την ιδέα μιας ανεξάρτητης δραστηριότητας που θα σου αποφέρει κέρδη. Δεν αποκλείεται επίσης ένα σχέδιο που έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό να αρχίσει τώρα να αποδίδει. Εξάλλου, το τετράγωνο Άρη – Δία που κυριαρχεί στον χάρτη της Νέας Σελήνη, δείχνει αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη πίεση. Καλό θα είναι λοιπόν να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις χωρίς να καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Απόφυγε επίσης σπατάλες για τις οποίες θα μετανιώσεις.

Read More

And More