ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 ως 10 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει ψυχολογικά και σε προειδοποιεί για τις άμεσες εξελίξεις στα τρέχοντα συμφέροντά σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Σκορπιό, δοκιμάζει άλλοτε τις σχέσεις σου και άλλοτε τις εργασιακές εξελίξεις. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου μπορεί να επιταχυνθεί περισσότερο στα μέσα της εβδομάδας. Από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, καλείσαι να είσαι ψύχραιμη και να αποφύγεις σχόλια και επικρίσεις. Τα γεγονότα των ημερών αυτών είναι πιο ενθαρρυντικά προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εσύ πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την ώρα της κρίσης των άλλων, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα. Οικονομικά δεν αλλάζει τίποτε αισθητά, απλώς υπάρχει ο κίνδυνος να αυξήσεις τα έξοδά σου.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με τον σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα μεταξύ σας. Αν είσαι single και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στους συνεργάτες σου και προσαρμόσου χωρίς γκρίνιες στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα επιβάλλουν αυτές τις μέρες οι ανώτεροί σου. Αν ακόμη στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψη σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντικές είναι οι μέρες που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Αυτή είναι μια περίοδος δράσης και ανανέωσης της διάθεσης και των σχεδίων σου. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο την Παρασκευή, βελτίωση προβλέπεται στις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ οδηγείσαι σε λύσεις των επαγγελματικών σου προβλημάτων. Μέσα σε όλα, θα έχεις και μια σημαντική βοήθεια ή μια πρόσκληση κοινωνικής φύσεως, η οποία θα σου χαρίσει αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και τη σιγουριά ότι κάποιοι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά σου και σε αγαπούν ειλικρινά. Η εβδομάδα αυτή τέλος, είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις νέα σχέδια για την οριστική απαλλαγή σου από καταστάσεις και δεσμεύσεις, που σε ταλαιπώρησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητη. Αν είσαι single, ο έρωτας παραμονεύει. Σταμάτα να παραπονιέσαι και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη διάρκεια και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, τονίζει τις ιδέες και την ενεργητικότητά σου. Από την άλλη, ενισχύει την ιδιοτροπία και παράλληλα την ανασφάλειά σου, άλλοτε για τα ερωτικά και άλλοτε για τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, ώστε να μην αφήσεις να δημιουργηθούν άνισες καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς. Με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, είσαι σε μια σειρά ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σου. Μην προκαλείς εκείνους που έχουν αποδείξει ότι μπορεί και στο μέλλον να δυσκολέψουν τη δουλειά σου ή τη ζωή σου. Επιπλέον, προσπάθησε να μην παγιδευτείς συναισθηματικά, καταλήγοντας θύμα ενός ανθρώπου ή μιας κατάστασης, διότι αυτήν τη φορά μαζί με τη συναισθηματική παγίδευση θα έχεις και μια οικονομική συνέπεια εις βάρος σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να σε οδηγήσει…

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν μεσοβδόμαδα και το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγο καλύτερο διαμορφώνεται το κλίμα αυτήν την εβδομάδα για εσένα και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από μια κατάσταση που σε καταπίεσε ή σε παγίδεψε τις προηγούμενες εβδομάδες. Με σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να πετύχεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα υπάρξουν προβλήματα για να σε απασχολούν, ο ειλικρινής όμως διάλογος με το περιβάλλον και με αυτούς που εμπλέκονται στα προβλήματα αυτά, θα σε βοηθήσει για να βρεθούν λύσεις. Προσπάθησε να είσαι αποφασιστική, άμεση και δώσε στον εαυτό σου περισσότερη χαρά και ξεκούραση.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, καθώς οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Αν είσαι single, ένας νέος έρωτας σου κλείνει το μάτι. Αν είσαι δεσμευμένη, το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Αν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα δεχτείς πίεση από γεγονότα για τα οποία θα είναι υπαίτιοι κυρίως δικοί σου άνθρωποι και το περιβάλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε αντιδράσεις, δηλώσεις ή προκλητικές συμπεριφορές. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και, με μεθοδικότητα και καλή οργάνωση, επιχείρησε να τις φέρεις εις πέρας. Από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι από προσκλήσεις ή προτάσεις που θα σου γίνουν. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι αρκετά συμπαθητική. Αν και εσύ προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στις αισθηματικές σου σχέσεις, αυτήν την εβδομάδα οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς. Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε μεταμορφώνει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα οφέλη, μιας και στο πεδίο του αντικειμένου σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα είναι καλύτερα για το ζώδιό σου σε σύγκριση με άλλους, καθώς η θέση της Αφροδίτης μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο των Διδύμων εξυπηρετεί τα σχέδια, τις σχέσεις και την εξέλιξη των συμφερόντων σου. Αν παραμείνεις συνετή και εγκρατής στις κινήσεις σου, αυτές οι μέρες έχουν πολλά να σου δώσουν βοηθώντας σε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Καλύτερη διαχείριση, ωστόσο, θα χρειαστεί τόσο ο χρόνος όσο και το χρήμα σου, διότι πάνω σε παρορμήσεις ενθουσιασμών, μπορεί και στους δυο τομείς να κάνεις λάθη. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επικοινωνιακά θαύματα και να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω μαζί τους. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένη ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο το Σαββατοκύριακο θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία που θα ανατρέψει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα τη θέση που προσδοκάς.

ΖΥΓΟΣ
Για εσένα αυτή η εβδομάδα έχει δουλειά, δημιουργικότητα και εναλλακτικές λύσεις, στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα νέα δημιουργικά σου σχέδια. Η ερωτική Αφροδίτη στον Καρκίνο από την Παρασκευή και μετά, σε παρακινεί να αφήσεις στην άκρη τις αναστολές σου. Χωρίς να αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι η εργασία σου, που ασχολούμενη δημιουργικά μαζί της, εκτονώνεις το άγχος που σου έχει δημιουργήσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου για τελευταίες μέρες. Θα υποχωρήσουν και κάποιες προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, είτε είσαι single είτε δεσμευμένη. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όχι όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις.

Επαγγελματικές
Τα έσοδα σου θα αυξηθούν αρκετά και θα έχεις την εύνοια των συνθηκών. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις και λίγη οικονομία για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να φανείς αποφασιστική σε διάφορα ζητήματα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, τα γεγονότα θα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο και γενικότερα ο ορίζοντας θα είναι πιο ξεκάθαρος, έτσι ώστε να ξέρεις τι μπορείς να πετύχεις και τι δεν αξίζει τον κόπο πλέον να προσπαθείς. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν άνθρωπο που έχει δείξει ότι αξίζει. Προτάσεις και προσφορές που θα σου γίνουν όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον, αλλά γίνονται αφορμή για το άνοιγμα ενός ορίζοντα νέων ασχολιών και ενδιαφερόντων. Το Σαββατοκύριακο, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται στον έναστρο ουρανό, δεν θα λείψουν οι δύσκολες στιγμές, είτε εξαιτίας εξωτερικών γεγονότων, είτε από συμπεριφορές τρίτων. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη πριν πράξεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου στα δεδομένα της εποχής και μην απαιτείς την τελειότητα -γιατί δεν υπάρχει. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από την Παρασκευή και μετά, σου δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονες είναι οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις αυτό το διάστημα, ενώ και αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση, όχι υποχρεωτικά άσχημη, αλλά λίγο μετέωρη. Θα χρειαστείς λίγο χρόνο ακόμη για να βρεις το χαμένο θάρρος ή για να προσανατολίσεις σωστότερα τον εαυτό σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, τακτοποίησε εκκρεμότητες, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές, και προετοιμάσου κατάλληλα, έτσι ώστε να απαλλαγείς από τα χρεωστικά υπόλοιπα των περασμένων μηνών. Οι μέρες αυτές θα διατηρήσουν τη μεταβλητότητα στον χαρακτήρα τους και οι άνθρωποι που συμβιώνεις ή συνεργάζεσαι, δεν θα είναι τόσο σαφείς απέναντι σου. Αν διαθέτεις την ικανότητα να ψυχολογείς σωστά ή να διαισθάνεσαι επίσης την πραγματικότητα των προθέσεών τους, θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο από αυτούς.

Αισθηματικές
Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από τον σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην είσαι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς τις αποδοχές και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα κυλήσει εύκολα η εβδομάδα αυτή για εσένα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να προετοιμαστείς και να περιμένεις. Εκείνο που θα είναι αισθητό, είναι η διευκόλυνση στις νομικές και σε άλλες τυπικές σου υποθέσεις, στις μετακινήσεις σου, στα μαθήματα και στους οικονομικούς διακανονισμούς. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μια καθυστέρηση για σημαντικότερη ανακούφιση στα οικονομικά και δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς σε αυτό το κλίμα, χωρίς να αγχώνεσαι. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσεις εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών, που αφορούν περιουσιακές διευθετήσεις, αγοραπωλησίες ή ανάπτυξη μιας τακτικής εκεχειρίας με αντιπάλους, που δεν μπορείς από ό,τι φαίνεται να νικήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι με τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και μετά, θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι καλό στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, καλύτερα κράτησε μία απόσταση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντική από πλευράς κοινωνικής διάκρισης και επαγγελματικής νίκης είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Είναι δουλειά σου να μεταδώσεις τις ιδέες και το πνεύμα σου, με ευγένεια και πρωτοτυπία. Αναμφίβολα θα κουραστείς για να φτάσεις εκεί που πρέπει, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Έχεις την υποστήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων μαζί με τη βοήθεια της τύχης, έτσι εκείνο που πρέπει να αποφύγεις είναι η υπερβολή στη συμπεριφορά σου και η πολυμέρεια στις ασχολίες σου. Περιόρισε τη δράση σου στα σημαντικά και άφησε τα δευτερεύοντα για αργότερα. Απόφυγε εκείνους που δεν σε καταλαβαίνουν και μην ελπίζεις σε όσους απέδειξαν στο παρελθόν ότι είναι απρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στον σύντροφό σου, μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις μεταξύ σας και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις κάπου το Σαββατοκύριακο και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος, που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο θα έχεις μεγάλη κινητικότητα αυτές τις ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από κάποιες ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Βάλε μία γρήγορη τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης κι επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες, αλλά όχι εύκολες στην έκβαση κάποιων υποθέσεων που σχετίζονται με την οικονομική πλευρά της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, σου επιφυλάσσει εντυπωσιακά βιώματα και νέες προκλήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς διαλλακτικά στις τυχόν διαφωνίες που υπάρχουν στο στενό περιβάλλον του σπιτιού σου, απόφυγε παράγοντες που σε εκνευρίζουν και μετάθεσε για αργότερα αποφάσεις ή κινήσεις που θα ενοχλούσαν τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω τρίτων ή να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου, χάρη στην προσφορά τους. Στον ερωτικό τομέα περνάς αρκετά καλά και σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία σου θα έχεις ευκαιρίες μιας σύντομης διασκέδασης.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και τη νευρικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις -που είναι πολύ πιθανό- καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, κινήσου με σύνεση, γιατί η καταναλωτική σου μανία είναι στο φουλ, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

Read More

And More