ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: Έκτακτα έξοδα ή έσοδα; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ
Είναι ένας μήνας που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σου προσφέρει λύσεις από εκεί που δεν το φαντάζεσαι ή δεν το περιμένεις στα οικονομικά σου, καθώς επίσης να σου δώσει και ευκαιρίες νέων οικονομικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συμφωνιών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για εσένα. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, φρόντισε να αξιοποιήσεις οτιδήποτε έρχεται σαν πληροφορία, είδηση ή ευκαιρία, γιατί μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένη. Προσοχή στις οικονομικές υπερβολές στο τέλος του μήνα!
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 21, 30

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας αυτός μπορεί από τη μια μεριά να σου προσφέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς και ευκαιρίες νέων ανοιγμάτων ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Ωστόσο, στα οικονομικά σου χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, καθώς μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς ή να υπάρξει μία μεγαλύτερη αστάθεια και μία τάση σπατάλης που πολύ εύκολα μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να είσαι συνετή και συνεπής στις οικονομικές σου κινήσεις και υποχρεώσεις και να αποφύγεις οποιοδήποτε άνοιγμα ή ρίσκο, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το αποτέλεσμα που θα έχεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 13, 14, 23, 24, 28, 30

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που εστιάζει στην επέκταση των σχεδίων, αλλά και των επαγγελματικών σου ζητημάτων σε πολλές περιπτώσεις. Όμως, στα οικονομικά σου χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτική, τόσο στη διαχείρισή τους, όσο και στις εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους (δάνεια, εφορίες, χρηματοδοτήσεις, διατροφές), γιατί άλλα πράγματα μπορεί να σχεδιάζεις ή να περιμένεις και άλλα να προκύπτουν, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν και κάποιες παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, που για κάποιο λόγο θα σε ζορίσουν ή κάποια χρήματα που περίμενες να μην έρθουν την ώρα που τα θέλεις. Παρόλα αυτά, οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να σου δώσουν σημαντικές διευκολύνσεις, όπως και οι τελευταίες.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 21, 25, 28, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου, μία συζήτηση ή μία οικονομική διαπραγμάτευση που ενδεχομένως είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα επανέρχεται προκειμένου να ολοκληρωθεί και μάλιστα με πολύ καλύτερους όρους από ότι περίμενες. Παράλληλα, οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες μπορεί να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις, ίσως και πιο σημαντικές από αυτές που φανταζόσουν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου σε προτρέπει να είσαι πιο συνετή και μεθοδική στις κινήσεις σου, αλλά και προσεκτική με τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις προς τρίτους. Το τέλος του μήνα μπορεί να σου επιφυλάσσει ένα σημαντικό άνοιγμα, μια νέα συνεργασία ή μία βελτίωση στα οικονομικά σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 20, 30

ΛΕΩΝ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να αποδειχτεί πραγματικά πολύ τυχερός για εσένα, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα σχέδια σου ή σε θέματα που οργάνωσες και μεθόδευσες το προηγούμενο διάστημα. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα αποδώσουν καρπούς, ενώ μια επέκταση στα σχέδιά σου μπορεί να είναι πραγματικά θεαματική! Παράλληλα, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να έχεις κάποιες οικονομικές απολαβές, ωστόσο το δεύτερο δεκαπενθήμερο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική, αφού μπορεί να προκύψουν εκκρεμότητες ή έκτακτα έξοδα. Πολύ περισσότερο πρόσεξε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, αλλά και την υπογραφή ή την όποια δέσμευση σε τέτοιου είδους ζητήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να υλοποιηθεί, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της απώλειας χρημάτων.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 10, 11, 13, 14, 21, 30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα έντονες οι εξελίξεις που διαμορφώνονται στα οικονομικά σου τον Μάρτιο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο σε ωθεί σε δυναμικές διεκδικήσεις, συζητήσεις, ρυθμίσεις και διεκπεραιώσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων (διατροφές, εφορίες, δάνεια, κάρτες). Μπορεί να υπάρξει μία σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σου ή να πάρεις χρήματα που περίμενες ή που δεν περίμενες! Μεγαλύτερη προσοχή στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με μια τάση σπατάλης που μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από τον συνηθισμένο σου προϋπολογισμό. Επίσης απόφυγε και την ανάληψη ρίσκου, διότι μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Το τέλος του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία ή μια σημαντική οικονομική ενίσχυση.
Τυχερές ημερομηνίες: 9, 10, 16, 21, 22, 28, 30

ΖΥΓΟΣ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου προσφέρει θεαματικές ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σου, ευκαιρίες για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης και συμφωνίες ιδιαίτερα επωφελείς για σένα. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να έχεις και νέες επαγγελματικές προτάσεις ή συνεργασίες, και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους. Στο τέλος του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική οικονομική βοήθεια, στήριξη ή ενίσχυση, ενδεχομένως και από ένα πρόσωπο μέσα από την οικογένεια, καθώς επίσης και ένα σημαντικό άνοιγμα που αφορά στα επαγγελματικά σου δεδομένα.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 13, 21, 22, 25, 28, 30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός ενεργοποιεί περισσότερο τα εργασιακά σου ζητήματα, όπου κάτι φαίνεται να αλλάζει θεαματικά και να σου προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης στη δουλειά ή και στις συνεργασίες σου, ενώ τα οικονομικά σου ζητήματα μπορεί να σου αποδώσουν οφέλη, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Εξελίξεις όμως μπορεί να έχεις και τις τελευταίες ημέρες του μήνα, όπου χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Ενδεχομένως να έχεις μια μεγαλύτερη καταναλωτική διάθεση που εύκολα θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση, συζήτηση ή διαπραγμάτευση, με σημαντικά οφέλη για εσένα.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 20, 20, 24, 25, 28, 30

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς με πολύ καλύτερο τρόπο τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή υποθέσεις, ενώ φέρνει και νέα ανοίγματα που αν τα διαχειριστείς σωστά, μπορεί πραγματικά να βγεις πάρα πολύ ωφελημένη, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Επίσης, μπορεί να υπάρξει αρκετή τύχη με απρόβλεπτα κέρδη, ίσως και από τυχερά παιχνίδια. Μεγαλύτερη προσοχή το διάστημα 16 ως 22 Μαρτίου, μιας και μπορεί να προκύψουν οικονομικά προβλήματα του συντρόφου ή των συνεργατών, τα οποία επηρεάζουν άμεσα κι εσένα, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια έκτακτα έξοδα.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 13, 14, 25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες διευθέτησης των οικονομικών ζητημάτων που σε απασχολούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά τρίτων μπορεί να υπάρξουν εντυπωσιακές διευθετήσεις που σε διευκολύνουν, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Επαγγελματικά ανοίγματα, συζητήσεις, αλλά και συμφωνίες, μπορεί πραγματικά να σε απογειώσουν, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη, που είναι πάρα πολύ εποικοδομητικές για τέτοιου είδους θέματα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι μια τάση καταναλωτισμού που σε οδηγεί σε αγορές, για τις οποίες ενδεχομένως δεν έχεις κάνει σωστές εκτιμήσεις. Ιδιαίτερα πάντως σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων μπορεί να έχεις σημαντικές εξελίξεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 10, 11, 21, 22, 24, 25, 30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο μπορείς να προβείς σε σημαντικές συζητήσεις, επικοινωνίες, διεκδικήσεις και μάλιστα να έχεις τα αποτελέσματα που περίμενες ή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, που δεν περίμενες! Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείς να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα, ίσως και σε θέματα που μεθοδεύεις εδώ και καιρό και τώρα έχει έρθει η στιγμή να εισπράξεις το αποτέλεσμά τους. Πολύ μεγαλύτερη προσοχή από τις 16 ως τις 21 Μαρτίου, μιας και οι μέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ξαφνικά ζητήματα, έκτακτα έξοδα ή γενικότερα οικονομικά θέματα που με κάποιο τρόπο μπορεί να σε προβληματίσουν. Το τέλος του μήνα μπορεί να περιλαμβάνει μια σημαντική διεκδίκηση ή επιτυχία σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 13, 14, 22, 25, 30

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας μήνας που κατά βάση ενεργοποιεί τα οικονομικά σου είναι αυτός ο Μάρτιος. Σου δίνει τη δυνατότητα σημαντικών επιτυχιών, αρκεί να είσαι σωστά οργανωμένη σε ό,τι θέλεις να διεκδικήσεις. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου. Να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σημαντική διευκόλυνση στα οικονομικά προβλήματα, που ενδεχομένως σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν. Μεγαλύτερη προσοχή τις ημέρες από 16 ως 21 Μαρτίου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, γιατί εδώ μπορεί να υπάρξουν έκτακτα θέματα που θα σε προβληματίσουν, ενώ στο τέλος του μήνα μπορεί να προκύψει μια σημαντική εξέλιξη, διευκόλυνση ή ακόμα και ανάπτυξη σε ό,τι αφορά στα χρήματά σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 10, 11, 22, 24, 30

Read More

And More