Τάμτα: Το νέο της τραγούδι είχε ως αρχικο προορισμό την Eurovision και το υπογράφουν διάσημοι παραγωγοί! Άκου το teaser!

Ένα κομμάτι με δυνατό ρυθμό, δυναμική dance διάθεση και άκρως ερωτικούς στίχους υπέγραψαν οι διεθνούς φήμης παραγωγοί Rami Yacoob και Alex P. για την Τάμτα. Κι εκείνη “έντυσε” το Unloved με την φωνή της και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί του όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε χώρες όπως το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Γεωργία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία, ενώ γίνονται συζητήσεις για την κυκλοφορία του και σε Σκανδιναβικές χώρες και χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Το TLIFE βρέθηκε ανάμεσα στους πρώτους που άκουσαν το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI την Δευτέρα, 25 Μαΐου και εξασφάλισε για εσένα το teaser του τραγουδιου (άκουσε το παρακάτω).

Η Τάμτα, λαμπερή και χαμογελαστή βρέθηκε εκεί για να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το τραγούδι “Unloved” ενώ αποκάλυψε πως ο αρχικός προορισμός του τραγουδιού της ήταν ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού για την φετινή Eurovision.

“Η συνεργασία αυτή προέκυψε επειδή είχαμε ζητήσει κομμάτια για την ελληνική Eurovision. Είχα πρόταση φέτος να συμμετάσχω στον ελληνικό τελικό και είχα πει ότι θα το έκανα μόνο αν υπήρχε κομμάτι που θα μου άρεσε. Δεν ήθελα να συμμετέχω μόνο για τη συμμετοχή. Είχαμε ζητήσει να ακούσουμε τραγούδια απο πάρα πολλούς συνθέτες και μέσα από την Ελλάδα και εκτός. Το τραγούδι αυτό λοιπόν ήρθε για τη Eurovision απλώς ήταν ήδη αργά. Το κρατήσαμε όμως και θεωρώ ότι τελικά όλα για καλό γίνονται γιατί πρώτον πιστεύω ότι η Μαρία Έλενα θα τα πάει μια χαρά και στον τελικό της Eurovision και δεύτερον επειδή ελπίζω ότι αυτό το κομμάτι και χωρίς την Eurovision θα έχει αν όχι μια καλύτερη μια τουλάχιστον καλή τύχη”, εξομολογείται η ίδια στο TLIFE.

Οι δύο παραγωγοί που υπογράφουν το Unloved έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην παγκόσμια pop σκηνή. O Rami Yacoob έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως το “Baby one more time” της Britney Spears, το “It’s my life” των Bon Jovi, αλλά και τα πιο πρόσφατα “What makes you beautifull” για τους One Direction και “Starship” της Niki Minaj. Όσο για τον Alex P., εκείνος έχει υπογράψει το “Live it up” της Jennifer Lopez, “I like how it feels” των Enrique Inglesias feat Pitbull και το “My heart is refusing me” της Σουηδής Loreen που κέρδισε την Eurovision το 2013.

“Αγαπημένο κομμάτι μου είναι το “Starship” της Niki Minaj αλλά και τα κομμάτια της ηλικίας μου, της Britney Spears, το “Oops! I did it again” και το “Baby one more time” που όσο cheesy κι αν ακούγεται τα άκουγα όπως και όλοι νομίζω της ηλικίας μου και που ακόμα και τώρα όταν τα ακούω χαίρομαι πολύ”, λέει η Τάμτα και απαντά πώς νιώθει για αυτή τη συνεργασία αλλά και πως αισθάνεται που ένα κομμάτι της θα ανοίξει τα φτερά του για τις διεθνείς αγορές.

“Νιώθω πολύ υπερήφανη και πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία, γιατί είναι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς, παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες και εκεί δίνω μέχρι στιγμής βάση. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει επαφές με άλλες χώρες κι αν το κομμάτι κάνει επιτυχία κι εκεί θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη” δηλώνει η τραγουδίστρια.

Άκου εδώ το teaser του “Unloved”!

Read More

And More