” Η μαγική βραδιά με τα πεφταστέρια “

Χθες βράδυ έζησα μια από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού. Ο νυχτερινός καύσωνας με αγκάλιαζε μαγικά. Ξάπλωσα στο μαλακό καναπέ του κήπου και έσβησα όλα τα φώτα του σπιτιού. Άκουγα μόνο τους ήχους της μεθυστικής νύχτας και κοίταζα τον ουρανό. Έβλεπα τις ” Περσίδες ” να χορεύουν και έκανα δεκάδες ευχές. Μια για κάθε πεφταστέρι. Έπεφταν βροχή. Κάθε ένα που έβλεπα μου προκαλούσε μεγαλύτερο ενθουσιασμό από το προηγούμενο. Χαμογελούσα. Έκανα κάτι τόσο απλό και συνάμα τόσο συγκλονιστικό!!!

Σκέφτηκα πότε κάθισα για τελευταία φορά να χαζέψω τον ουρανό παρέα με το άλλο μου μισό. Δυστυχώς πάει πολύς καιρός.. Γύρισα και τον κοίταξα και μάλωσα τον εαυτό μου. Όταν ξεχνάς τις απλές χαρές της ζωής χάνεται η μαγεία της.

Αλήθεια εσείς πότε χαζέψατε τ΄αστέρια με τον σύντροφό σας για τελευταία φορά; Χωρίς να έχετε την τηλεόραση ανοιχτή. Χωρίς να είστε με φίλους ή με τα παιδιά; Χωρίς να ασχολείστε με ο,τιδήποτε άλλο παρά με τ’ αστέρια κι εκείνον;

Γράψτε μου τις εμπειρίες σας. Αυτό θα σας κάνει να θυμηθείτε υπέροχες στιγμές της ζωής σας. Θα χαμογελάσετε μόνο με τη σκέψη. Εγώ για παράδειγμα ταξίδεψα χθες βράδυ συνειρμικά στη Σκιάθο. Εκεί κάναμε διακοπές λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Εκεί τ΄αστέρια… μας είχαν φανεί και στους δυο πιο όμορφα από ποτέ.

Ακόμη και αν δεν ξαπλώσετε κάτω από τον έναστρο ουρανό απόψε με τον σύντροφό σας, ταξιδέψτε νοερά στις πιο ερωτικές στιγμές της σχέσης σας. Θα σας αναζωογονήσει. Εσάς κι εκείνον!!!

Να έχετε ένα υπέροχο Δεκαπενταύγουστο.

Φιλάκια με αστερόσκονη αυτή τη φορά.

Τατιάνα

And More