Θοδωρής Μαραντίνης: Συνεργασία έκπληξη στο εξωτερικό!

Στην ιταλική πρωτεύουσα θα ταξιδέψει σε λίγες εβδομάδες ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο ανατρεπτικός frontman των Onirama θα πάρει μέρος σε μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Auditorium Parco della Musica στη Ρώμη.

Ο Θοδωρής θα μοιραστεί τη σκηνή με κάποια από τα αγαπημένα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής και μάλιστα είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό αφού ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook την αφίσα της συναυλίας.

Στην ξεχωριστή συναυλία που έχει τίτλο Special Event ο τραγουδιστής του δυναμικού συγκροτήματος θα εμφανιστεί μαζί με την Nathalie η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία αυτή από τον Σεπτέμβριο! Η όμορφη ιταλίδα μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ετοιμάζει μία ακόμη έκπληξη με τους Onirama που αναμένεται να ακούσουμε σύντομα. Και λέω ακούσουμε γιατί πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του δυναμικού ελληνικού συγκροτήματος στο οποίο θα γράψει ιταλικούς στίχους!

Η Nathalie ήταν η νικήτρια του ιταλικού X Factor το 2010 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γειτονική χώρα όπως και ο Raf που θα πάρει μέρος στο μουσικό event αλλά και ο Roberto Casalino. Η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ”Anima di vento” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέσα στο καλοκαίρι την παρουσίασε σε μία μεγάλη περιοδεία η οποία γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση.

Το κοινό της ανυπομονεί και για την συναυλία της Ρώμης στην οποία θα συμμετέχει κι ο Θοδωρής και έχουν, όπως φαίνεται από τα μηνύματα στην επίσημη σελίδα της στο facebook, την περιέργεια να ακούσουν τον Έλληνα τραγουδιστή!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Θοδωρής θα επισκεφτεί την Ιταλία και την Ρώμη καθώς μέσα στο καλοκαίρι είχε κάνει live εμφάνιση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Rai.


Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην ιταλική μουσική, του αρέσει να τραγουδάει στη γλώσσα αυτή αλλά και να μιλάει ιταλικά, ενώ στο παρελθόν είχε υποδεχτεί και την Giusy Ferreri στο πλαίσιο συναυλίας που πραγματοποίησε για το Mad.

Πάρε μία γεύση από εκείνο το live!

Read More

And More